![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Un om din lumina. Ne va lumina si din ceruri.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. |
|
||||
|
||||
![]()
a fost parintele cel mai drag mie ...
|
|
|||
|
|||
![]()
am fost si eu sa aprind o lumanare pentru Parintele ... ii datorez atat de mult
la Parintele m-am spovedit prima data ca adult ... si am plecat plangand ... dar m-am folosit atunci mi s-a parut dur ... acum imi dau seama ca a fost bland, doar mi-a dat un impuls ca sa ma trezeasca Dumnezeu sa il odihneasca! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inca odata : Vesnica lui pomenire !+
|
|||
|
|||
![]()
De la parintele Arsenie Papacioc am invatat cata de adancime si frumusete poate detine simplitatea. Cand l-am vazut prima data am ramas inmarmurit. Mi-am zis doar atat: parintele este un sfant printre noi. Ma uitam la dansul si nu puteam sa ma satur privindu-l. Atata lumina radia chipul sau ca, daca nu as fi stiut cine este, poate ca as fi gasit ceva explicatii lumesti. Ne-a binecuvantat si am plecat cu un singur gand: trebuie sa ma intorc si sa il mai pot privi macar o data. Si, multumesc lui Dumnezeu, am reusit sa il revad foarte curand dupa acea. Chilia se inviora sub privirea sa. De atunci il port in inima ca un Brancusi ce a sculptat cu lumina trairilor sale cuvintele lasate mostenire.
Doamne, in preajma sa am simtit cu adevarat ce frumos este sa fii "oaspetele zidirii Tale". Iarta-l, Doamne, si odihneste-l intre cei drepti.
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne!Era unul dintre parintii si duhovnicii mei preferati.L-am urmarit in multe videoclipuri,nu-mi vine sa cred.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace,sa ne pazeasca acolo de sus. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu l-am cunoscut pe parinte decat virtual, dar de cate ori aveam ocazia, il ascultam cu strangere de inima. Avea ceva ce nu orice duhovnic are: blandetea, smerenia, experienta de viata in adanca suferinta... Nu vreau sa spun vorbe mari fara acoperire, dar sper din suflet ca Dumnezeu sa-l treaca in randul sfintilor, fiindca inima lui mare era plina de dragoste si sunt convins ca a ramas si dincolo de moarte. Poate suntem subiectivi fiindca-i al nostru, dar eu l-am vazut de departe deasupra tuturor, iar copii nostri, daca Dumnezeu va ingadui, vor fi martorii multor minuni ale parintelui Arsenie Papacioc. ...In sfarsit, odihna bine-meritata, parinte drag! Odihneste-te in pace, iar cand te vei hotari, mai arunca-ti cate o privire inapoi!... Suntem atat de multi si atat de neajutorati!... Roaga-te pentru noi, parinte Arsenie! |
|
|||
|
|||
![]()
L-ai vazut in multe videoclipuri? De succes?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Du-te. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa il odihneasca! Mare Duhovnic...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Papacioc | claudelina | Mari Duhovnici si predicile lor | 19 | 11.02.2013 15:13:07 |
Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul | Bogdan N | Generalitati | 1 | 20.07.2011 14:39:25 |
Parintele Arsenie Papacioc s-a mutat in Cer | laurschepsis | Generalitati | 3 | 19.07.2011 15:34:16 |
A plecat la Domnul Parintele Viorel Mihoc | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 13.06.2010 12:30:22 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
|