![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 11:52:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Te rog sa demonstrezi practic(adica se ne arati rezultatele unor teste care confirma acest lucru, eventual si imagini care sa demonstreze ca plasma este compusa din particule de apa) aceasta aberatie
![]() Citat:
Făcându-se abstracție de relieful neregulat, forma Pământului poartă numele de geoid, fiind proprie Pământului. Suprafața geoidului, din punct de vedere teoretic, este perpendiculară în fiecare punct, pe direcția forței gravitației. Newton (1687), care a descoperit forța atracției universale, a ajuns la concluzia că asupra Pământului se manifestă două forțe: forța de atracție care acționează în lungul razei terestre și forța centrifugă care acționează perpendicular pe axa polilor. Din compunerea lor se formează o rezultantă care provoacă turtirea Pământului la poli și bombarea în zona Euatorului. Pentru că relieful este foarte accidentat, atunci când se vorbește de „suprafața terestră“ se ia în considerare suprafața Oceanului Planetar care s-ar prelungi sub continente. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci e un fel de semisferă pământul și plat deasupra și poate patrat sau o suprafață plată și ar fi situat într-un sector sferic de apă, băgat în adânc și rond spre adânc, în apele care se adună la partea din centru, și dincolo nu există nimic, căci e granița cu necreatul care nu există, iar în sus, apele și pământul au cerul, și deasupra pe cer Soarele și Luna, iar stelele mai sus pe boltă și deasupra apele de sus care nu se strâng ci sunt așa ronde și spre sus și resfirabile dar sunt cam același volum cât e și sub soare. E mică și frumoasă Creația, dar omul lacom a imaginat ceva imens care să-l umilească pe om. Domnul nu a umilit pe omul pe care l-a creat, ci l-a iubit cu dragoste Dumnezeiască, dar omul nu a avut ochi și inimă ca să vadă Adevărul. Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 12:05:53. |
|
|||
|
|||
![]()
GLAdoS
Te rog sa demonstrezi practic(adica se ne arati rezultatele unor teste care confirma acest lucru, eventual si imagini care sa demonstreze ca plasma este compusa din particule de apa) aceasta aberatie ![]() Oare la Sodoma și Gomora nu a căzut foc din cer? Oare pe vremea sfîntului Ilie nu s-au coborât foc din cer de la Dumnezeu de a aprins jertfele și oare nu ardea apa în șanțuri și pe jertfă până a lins focul cele 12 pietre ale lui Israel care era jertfelnicul pe care era pus boul reconstruit de sf. Ilie? Deci dacă cade spre pământ focul atunci musai conține apă, simplu, căci sub cer apele cad și se adună în adunările lor formând mările, deci conține apă. Și se vede și cu ochii că flăcările sunt o substanță incandescentă, care jos e mai mare și sus mai mică, deci atârnă spre pământ și nu arde ca un balon. Pământul, din punct de vedere geometric, este un elipsoid de rotație turtit la poli. Turtirea Pământului se exprimă prin raportul (a – b) în care „a“ este raza ecuatorielă (= 6378,16 km) și „b“ este raza polară (6356,68 km) și reprezintă 1/298,2. Aceste valori au fost adoptate de Uniunea Astronomică internațională (1964) și Uniunea Geodezică și Geofizică internațională (1967). Făcându-se abstracție de relieful neregulat, forma Pământului poartă numele de geoid, fiind proprie Pământului. Suprafața geoidului, din punct de vedere teoretic, este perpendiculară în fiecare punct, pe direcția forței gravitației. Newton (1687), care a descoperit forța atracției universale, a ajuns la concluzia că asupra Pământului se manifestă două forțe: forța de atracție care acționează în lungul razei terestre și forța centrifugă care acționează perpendicular pe axa polilor. Din compunerea lor se formează o rezultantă care provoacă turtirea Pământului la poli și bombarea în zona Euatorului. Pentru că relieful este foarte accidentat, atunci când se vorbește de „suprafața terestră“ se ia în considerare suprafața Oceanului Planetar care s-ar prelungi sub continente. Cum explici atunci pendularea pendulului Focault dacă atracția e la fel pe tot „globul”? Care ne arată că doar undeva pe „ecuator” nu are pendulare? Iar explicațiile astea date de tine, furate de la științifici, cu argumente din matebatica fatalistă și fizica absurdă sunt pentru credulii absurzi și fraieri care cred toate prostiile vrăjitorilor moderni, științificii gLumii care au explicat ei și au hotărât ei cum e ceea ce se vede și se pipăie... Nu-i mai credeți, pământul nu e planetă, stelele nu sunt sori, pământul nu e sferic, nu e glob, nu se învârte în jurul Soarelui și asta rezultă și din Experimentul_Michelson-Morley. Iar atracție universală între corpuri nu există căci de multă vreme ar fi pus-o ei în evidență în zona de deasupra, în sondele spațiale sau stațiile orbitale ce stau în imponderabilitate, dar au constatat și ei că nu există atracție universală între corpuri însă au tăcut căci li s-ar fi dat peste cap toate minciunile și teoriile lor, și v-am explicat și eu prin mila Celui de sus că nu se poate astfel de modelări și mișcări, că de aia știu că i-a fost milă lui Dumnezeu de mine, dar n-ați citit, sau n-ați înțeles, deși nu era greu de priceput. Uite aici și aici... dar cred mai degrabă că nu vreți nu că nu puteți, sau poate vă explic eu prea prost. Mai bine nu mă pricep, nu știu. Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 12:45:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by GLAdoS; 28.07.2011 at 12:50:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă ai fi citit explicațiile date poate ai fi priceput. Dovada există și se pricepe ușor dacă te strădui să fii cinstit, adică de bună credință, și ți-am explicat, dacă nu ar avea toate la bază particula de apă care se poate întinde sau comprima, nu ar fi posibile volumele continue ci am avea numere transcedentale, iraționale, lucru ce rezultă din adoptarea de către matematică a punctului rigid, infinitezimal, fie sferic fie cubic, un fel de idol mic căci a forat proprietatea neschimbabilității de la Dumnezeu. Deci picătura de apă foarte mică stă la baza oricărei substanțe create și din apă au apărut toate căci la îbnceput a făcut Dumnezeu Cerul și Pământul și era o sferă de apă cristalină în beznă peste care se plimba Duhul Domnului, deci nu stătea ci se plimba, adică scria El ceva, și ceea ce era scris se vede în ceea ce are în mână îngerul Mihail sau Gavriil. E pictat în multe biserici având Creația în mână peste care este scris simbolul lui Dumnezeu, Alpha și Omega, Începutul și Sfârșitul, un x și o bară centrală ca axă de simetrie sau o steluță * cu litere...
Deci așa este! Așa că ce să mai tot comentăm la nesfârșit? Îl credem pe Dumnezeu și gata. Îl credem nu numai ca să-i facem pe plac ci fiindcă El are dreptate... și cum să n-aibă? Păi are căci El este autorul Creației și nu omul și nu știe omul mai bine ca Domnul. Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 13:01:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Pamintul e drept. Ramineti uniti! Amin !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
NU te fac mincinos ci doar un fraier păcălit ce nu prea avea cum să nu fi fost el păcălit, deci n-ai nicio vină în toată știința asta, că doar nu este a ta ci ne-au băgat-o în școli și facultăți cu forța pe gât. Deci ai fost abuzat așa ca mine și ca toți copiii tehnologificați, SiFi-litizați... asta este, și acuma degeaba ne supărăm dacă am vrut diplome de matematicieni și fizicieni și chimiști... Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 13:08:48. |
|
|||
|
|||
![]()
si creierul tau la fel.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat: