![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare rau ca atat ai inteles.
Citat:
Mai departe nu mai comentez, rautacismele tale (de ateu?) nu reusesc sa ma atinga, imi pare rau pentru tine (din nou) ca nu rezonez la ele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
suta la suta a avea isbInda sa fim seriosi mai sunt si alte mijloace mai puternice ca masmedia ( viu grai) |
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu ne grabim sa cerem de la altii ceea ce noi nu stim daca suntem in stare sa facem.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil ca atei se gaseau si atunci, oricand si oriunde. Si nu au pierit nici azi. Dar asta- ce sunt, atei sau credinciosi- este problema lor, este problema fiecaruia....Si nu zic asta in sensul ca nu-mi pasa de celalalt. Imi pasa, dar este optiunea, alegerea, calea fiecaruia. Cu forta nu poti intoarce pe nimeni pe calea credintei, trebuie sa gaseasca fiecare raspunsul, drumul sau, in el insusi. Exprima-te cuviincios:DUMNEZEUL meu! Si al tuturor. Last edited by Adriana Cluj; 05.08.2011 at 11:59:24. |
|
||||
|
||||
![]()
pune-ti intrebarea cate au furat catolicii din CONSTANTINOPOL cand s-a produs marea schizma. in ce priveste aberatia ta ca BISERICA ORTODOXA ar fi furat BISERICI de la catolici iti spun sincer ca visezi.ORTODOXIA si-a luat inapoi ce i-a fost furat de catre panerezia catolica in timpul dominatiei imperiului habsburgic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astept totusi raspunsuri normale la intrebarile mele. Cate biserici au fost daramate in perioada comunista si cate biserici au fost "recuperate" de la catolici? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta amin amin amin
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi, cate biserici au daramat comunistii? Si de ce vorbesti de habsburgi ca si cum n-ar fi civilizat partial tara asta ortodoxizata fortat de comunisti? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|