![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai desigur, ca sa dea altora ocazia sa pozeze in persecutati si ca sa justifice ulterior actiunile adevaratilor persecutori: "iata religia este izvorul violentei sociale"..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa fie mai clar, ce doream eu sa zic este: chiar daca sunt un grup de atei, de crestini sau alta religie ei nu se identifica cu restul. Asa ca hai sa nu ii tot aruncam peste gard, asa cum sustinei chiar tu. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=GLAdoS;387956]Nu vad de ce trebuie sa demonstreze ceva ce a fost deja demonstrat in trecut (ca religia poate sa fie un izvor de violente - dovada razboile purtate in numele religiei).
Deci daca cineva poarta un razboi in numele tau, atunci tu esti izvor de violenta. Halal ratiune atee. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Halal cunostere crestina. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
AlinB sa te ascunzi bine, ok? |
|
|||
|
|||
![]()
A tunat si v-a adunat, sau esti alter-egoul lui Alinus?
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci schimbam directia. Iti dau tie in cap in numele lui AlinB. Oricum nu voi fi gasit vinovat de nimic din moment ce fapta e facuta in numele lui AlinB. Ce simplu este sa ne motivam urateniile sufletesti in numele cuiva.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai nasol cand ne motivam urateniile sufletesti in numele altora care si-au motivat urateniile sufletesti in seama binelui.
Adica stam departe de religie pentru ca altii invocand religia au facut prostii. Mama ce logica stralucita..curat murdar. Pai sa stam departe si de fizica si de chimie si democratie si civilizatie etc. ca in numele la toate chestiile astea s-au facut nenumarate prostii. Si aia care le-au facut chiar au crezut in valorile astea, sau erau "exersati" in domeniu, nu? Oare de ce nu ne duce exercitiu "ratiunii" atat de departe? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
p.s Sper ca nu incepeti cu cruciadele … caci atunci n-are sens sa discutam, e clar ca faceti niste gafe majore, confunzand religia, adevarul ei dogmatic, cu ideologiile politice dezvoltate de oameni si (pseudo)fundamentate religios. Halal cunoastere, ignoranta crasa ! Last edited by ioanna; 10.08.2011 at 23:10:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Si dai si spune Aline, motiveaza-ti explicatia in sensul cum ai inteles tu... nici nu te obosei sa-mi dai mie raspuns.
Am zis eu cumva ca stau departe de religie pt acest motiv? Exceleta deductie Sherlock. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Facebook: bun sau rau ? | Cristina Maria | Intrebari utilizatori | 45 | 07.11.2012 22:47:59 |
Cont pe Facebook pro/contra? | caty_deea | Generalitati | 23 | 15.08.2011 19:29:00 |
Facebook ? | podariuv | Intrebari utilizatori | 24 | 11.06.2010 15:15:23 |
Taina mortii. Moartea dreptului si moartea pacatosului | patinina34 | Din Noul Testament | 1 | 04.01.2009 07:32:19 |
|