Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2011, 18:51:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Ce traba am eu daca nu erau crestini, am zis ca nu e importnat, pana la urma nu toti ateii sunt criminali cum nici toti crestinii nu sunt use de biserica. Apropo nu pozau in persecutati ci in persecutori.
Pai desigur, ca sa dea altora ocazia sa pozeze in persecutati si ca sa justifice ulterior actiunile adevaratilor persecutori: "iata religia este izvorul violentei sociale"..
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 19:16:31
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Data înregistrării: 14.06.2011
Locație: Apeture Science Laboratories
Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai desigur, ca sa dea altora ocazia sa pozeze in persecutati si ca sa justifice ulterior actiunile adevaratilor persecutori: "iata religia este izvorul violentei sociale"..
Nu vad de ce trebuie sa demonstreze ceva ce a fost deja demonstrat in trecut (ca religia poate sa fie un izvor de violente - dovada razboile purtate in numele religiei).

Ca sa fie mai clar, ce doream eu sa zic este: chiar daca sunt un grup de atei, de crestini sau alta religie ei nu se identifica cu restul. Asa ca hai sa nu ii tot aruncam peste gard, asa cum sustinei chiar tu.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 20:20:59
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

[quote=GLAdoS;387956]Nu vad de ce trebuie sa demonstreze ceva ce a fost deja demonstrat in trecut (ca religia poate sa fie un izvor de violente - dovada razboile purtate in numele religiei).

Deci daca cineva poarta un razboi in numele tau, atunci tu esti izvor de violenta.
Halal ratiune atee.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 20:58:41
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Citat:
Deci daca cineva poarta un razboi in numele tau, atunci tu esti izvor de violenta.
Halal ratiune atee.
Alo, nenea... in numele religiei... nu inseamna "doar cu numele" ci chiar de catre adeptii ei pentru convingerile lor religioase... Nu mai fa o salata din sensul cuvintelor.
Halal cunostere crestina.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 21:21:19
Soaree Soaree is offline
Banned

Data înregistrării: 10.08.2011
Implicit

Citat:
Alo, nenea... in numele religiei... nu inseamna "doar cu numele" ci chiar de catre adeptii ei pentru convingerile lor religioase... Nu mai fa o salata din sensul cuvintelor.
GLAdoS, deci daca ii dau in cap lui AlinB in numele tau, inseamna ca tu esti ala rau, nu eu? Hmmmmm !

AlinB sa te ascunzi bine, ok?
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 22:24:28
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Smile

Citat:
În prealabil postat de Soaree Vezi mesajul
GLAdoS, deci daca ii dau in cap lui AlinB in numele tau, inseamna ca tu esti ala rau, nu eu? Hmmmmm !

AlinB sa te ascunzi bine, ok?
A tunat si v-a adunat, sau esti alter-egoul lui Alinus?
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 22:40:03
Soaree Soaree is offline
Banned

Data înregistrării: 10.08.2011
Implicit

Citat:
A tunat si v-a adunat, sau esti alter-egoul lui Alinus?
Atunci schimbam directia. Iti dau tie in cap in numele lui AlinB. Oricum nu voi fi gasit vinovat de nimic din moment ce fapta e facuta in numele lui AlinB. Ce simplu este sa ne motivam urateniile sufletesti in numele cuiva.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 23:04:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Mai nasol cand ne motivam urateniile sufletesti in numele altora care si-au motivat urateniile sufletesti in seama binelui.

Adica stam departe de religie pentru ca altii invocand religia au facut prostii.

Mama ce logica stralucita..curat murdar.

Pai sa stam departe si de fizica si de chimie si democratie si civilizatie etc. ca in numele la toate chestiile astea s-au facut nenumarate prostii.
Si aia care le-au facut chiar au crezut in valorile astea, sau erau "exersati" in domeniu, nu?

Oare de ce nu ne duce exercitiu "ratiunii" atat de departe?
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 23:07:30
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Nu vad de ce trebuie sa demonstreze ceva ce a fost deja demonstrat in trecut (ca religia poate sa fie un izvor de violente - dovada razboile purtate in numele religiei).
.
Spuneti-mi un razboi pentru care e religia vinovata!
p.s Sper ca nu incepeti cu cruciadele … caci atunci n-are sens sa discutam, e clar ca faceti niste gafe majore, confunzand religia, adevarul ei dogmatic, cu ideologiile politice dezvoltate de oameni si (pseudo)fundamentate religios. Halal cunoastere, ignoranta crasa !

Last edited by ioanna; 10.08.2011 at 23:10:35.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 23:12:31
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Si dai si spune Aline, motiveaza-ti explicatia in sensul cum ai inteles tu... nici nu te obosei sa-mi dai mie raspuns.

Citat:
Adica stam departe de religie pentru ca altii invocand religia au facut prostii.

Mama ce logica stralucita..curat murdar.
Am zis eu cumva ca stau departe de religie pt acest motiv? Exceleta deductie Sherlock.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Facebook: bun sau rau ? Cristina Maria Intrebari utilizatori 45 07.11.2012 22:47:59
Cont pe Facebook pro/contra? caty_deea Generalitati 23 15.08.2011 19:29:00
Facebook ? podariuv Intrebari utilizatori 24 11.06.2010 15:15:23
Taina mortii. Moartea dreptului si moartea pacatosului patinina34 Din Noul Testament 1 04.01.2009 07:32:19