![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
sant prietene destui care au fost respinsi de mari conducatori,am avut ocazia sa cunosc unul personal si mi-a facut placere sa stau de vb cu el,credema ca si eu am invatat sa merg la liceul teologic sau seminar cum se numeste ca nu mai stiu,dar cand am citit biblia pe vremea acea ffff putin,nu vreau sa para o lauda ca acum citesc ffff des,nu am gasit in ea despre semnul crucii ca este normal sa-l facem pe trupul nostru(toti avem crucea noastra de purtat),nu am gasit pasaje care sa ma invete ca e obligatoriu pt mantuirea mea sa ma inchin la icoane,sa pup mana preotului,sa ma rog cu o lumanare in mana,sa port obiecte crezand ca ma salveaza de cel rau,sa pangaresc sufletele sfintiilor inchinanduma la ei,sa fac matanii sa citesc diferite carti si acatiste,doar una singura CUVANTUL LUI DUMNEZEU,si sa tin diferite sarbatori si tradii,pe care sant bucuros ca ammai uitat din ele,sincer cum scrie si i biblie,de ce ne facem din zilele de lucru sarbatori si nu santem in stare sa le tinem in curatire si sfintenie?intr-un singur loc am gasit lamurirea la toate acestea si ma bucur asa cum si tu te bucuri de credinta ta,DOMNU SA NE BINECUVANTEZE PE TOTI
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
In sfarsit plec si eu scapati de un incompetent pt voi,va las sa discutati in liniste si pace,ma retrag la locul meu,asa ar trebuii sa faca toti fratii penticostali de pe acest forum,vor intelege ei daca vor medita bine,domnu sa va binecuvanteze pe toti
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru mine campioni la prozelitismul murdar/agresiv sunt penticostalii, ca tot veni vorba,Martorii lui Iehova te respecta mai mult. Domnul Penticostalul e liber sa spuna ce doreste, insa ar face bine sa analizeze (si) situatia din Biserica dansului, deci cand mai vorbeste de "furt de oi" sa-si includa si fratii, daca doreste ca mesajul sa fie CORECT inteles. ( care in principiu a fost bun)
Last edited by ioanna; 22.08.2011 at 22:57:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ne intereseaza Ioana ce fel de prozelitism fac in acest moment sau aici! Important e ca nu vede ca a jignit biserica ortodoxa!Si prin ea pe membrii sai! Da ei sunt asemanatori iehovistilor in privinta prozelitismului si dupa mine ei se aseamana cu spiritistii dar cu fete crestine...Dupa mine si dupa alti mari oameni ortodocsi (vezi Serafim Rose)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine nu a putut, Dumnezeu cu mila. Fiecare intelege atat cat ii este dat. Eu insa deja mi-am inclus fratii cand am vorbit de "furt de oi". Am spus in mod repetat ca ceea ce afirm sa aplica si lor. Dar dumneavoastra nu mi-ati putut citi postaile din pricina unora care nu au nimic de spus dar stiu sa se certe. Redau postarile aici: Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
Mic predicator penticostal!! | Templier Knight | Secte si culte | 35 | 20.12.2011 20:26:24 |
Sfatui-ti-ma, va rog! | smal27 | Generalitati | 46 | 24.10.2011 21:33:30 |
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? | elom | Secte si culte | 353 | 26.08.2011 13:18:45 |
|