![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
eu zic ca nu e pacat sa asculti parazitii pt ca ei prin melodiile lor arata realitatea...ce daca injura si fac diferite chestii...toti fac asta...isi traiesc viata....as vrea sa fiu ca ei...dar cum zic si ei...``nu exista idol lasati muzica sa vorbeasca``...as putea fi ca ei...da imi place asa cum sunt si nu vreau sa ma schimb....decat sa ascult manele mai bn ii ascult pe ei...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
atata timp cat nu ajungi sa te manifesti ca ei si sa vorbesti ca ei, zic ca e cat de cat ok insa cred ca e mai bine sa cauti realitatea in alte parti decat in versurile lor....
|
|
|||
|
|||
![]()
Te poți ruga după ce asculți Paraziții? Dacă da, cu ce cuvinte?
|
|
|||
|
|||
![]()
ceva de genul: Doamne, daca tot ii lasi sa-si continue albumele, lasa-i sa o faca cenzurat :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i pacat sa-i asculti e pierdere de vreme! Pb este ca nu e pacat sa asculti un "parazit" ci sa devii unul...Numai bine!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nimeni nu te intreaba pe lumea cealalalta ce muzica ai ascultat. Nu are nici o relevanta. |
|
||||
|
||||
![]()
dacă nu-i păcat să asculți această așa-zisă muzică, atunci poți ajunge până la a spune că nu-i păcat să înjuri, să asculți înjurături, vorbe nerușinate, cuvinte oribile, ritmuri animalice ...Nu duc decât către un singur punct...către uitarea de Dumnezeu, și afundarea într-o mocirlă de unde mai ieși doar când vei vedea că deja ți-a făcut rău...dacă vei vedea...
Aceste sunete morbide vin ca niște lovituri de ciocan peste biata minte rătăcită...Asemenea lipitorilor în căutare de sânge, îți vor suge treptat viața din tine...tot ce-i inocent...sufletul... Dacă pui la îndoială păcătoșenia aferentă acestei îmbâcsiri a creierului, a simțurilor, înseamnă că trebuie să te îndrepți degrabă către biserică... pentru că, tu, oaie rătăcită, orbită, robită de "plăcerile" lumești nu ai să-ți găsești niciodată liniștea în astfel de gunoaie îmbrăcate în pojghițe strălucitoare...
"Nimic nu urăște Dumnezeu atât de mult ca mândria. De aceea de la început Dumnezeu a făcut totul, ca să dezrădăcineze din sufletul omului acest păcat. De aceea am ajuns muritori, înconjurați de scârbe si de dureri [...] Așa e mândria. Nu numai că nu adaugă nimic bun vieții noastre, dar ne ia și ceea ce avem. Smerenia, dimpotrivă: nu numai că nu ne ia și ceea ce avem, dar ne adaugă și ceea ce nu avem" (Sf. Ioan Gură de Aur) |
|
||||
|
||||
![]()
Imi plac Parazitii, o sa-i ascult pana si pe patul meu de moarte !
PS: Daca hip hop-ul e subcultura (si nu ma refer numai la Parazitii), atunci Inna ce e ? Dan Balan ce e ? CULTURA ? :)) Last edited by WhiteChakra; 30.08.2011 at 15:07:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Sper ca momentul ăsta să fie cât mai îndepărtat, ca să ai timp să înțelegi cât de mult malefic e în lumea care ne înconjoară și pe care o primim în suflet prin tot ce ne place.
|
|
||||
|
||||
![]()
Discutia cade in derizoriu. Mantuirea nu are treaba cu gusturile muzicale.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
E pacat? | ToaderValentin | Intrebari utilizatori | 5 | 18.12.2012 22:39:38 |
Pacat sau nu? | Darkanian | Pocainta | 33 | 13.08.2010 23:19:44 |
e pacat? | Valy76 | Calugarul | 23 | 22.03.2010 22:30:06 |
pacat? | omosapiensi | Teologie si Stiinta | 3 | 25.01.2010 13:30:20 |
pacat sau nu? | pisi | Generalitati | 34 | 18.06.2008 23:11:07 |
|