![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Atunci a vorbit Iisus mulțimilor și ucenicilor Săi, Zicând: Cărturarii și fariseii au șezut în scaunul lui Moise; Deci toate câte vă vor zice vouă, faceți-le și păziți-le; dar după faptele lor nu faceți, că ei zic, dar nu fac". Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citiți-l pe Părintele Stăniloae, citiți Sfinții Părinți care au explicat acest foc și veți vedea că asta e concluzia la care ajung.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O problema: daca, la judecata, Domnul Iisus Hristos ma va intreaba de ce am pazit ziua a saptea (sambata), eu am ce sa-i raspund. Simplu: pentru ca asa ai facut si Tu, Doamne. Daca-ti pune si tie aceeasi intrebare, ce ai sa-i raspunzi? De ce tii ziua intaia? Cine ti-a poruncit asa ceva? P.S. Vezi ca ai intrat in conflict cu Catehismul Ortodox, care indemna la pazirea poruncii a 4-a, adica la pazirea zilei a saptea (sambata). Asa ca, pazirea sambetei este dogma chiar si in ortodoxie. Vezi aici: http://www.crestinortodox.ro/carti-o...nci-80579.html (punctele 126 si 127). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"La început a făcut Dumnezeu cerul și pământul...Și a fost seară și a fost dimineață: ziua întâi sau LUNI? Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
P.S. Dacă tot ești atât de loial învățăturii rabinice, păzești ce propovăduiesc ei cu privire la ținerea sâmbetei? Asta pentru că nu te-ai putut abține să nu arunci pastila cu "sâmbăta NU e dogmă în creștinism"... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dar mai lesne e să treacă cerul și pământul, decât să cadă din Lege un corn de literă." (Luca 16,17)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vrei sa vezi care a fost ziua a saptea la creatiune, poti sa incepi mergand invers: de la ziua a saptea de astazi (adica, sambata). Niciodata, de-a lungul timpului, ordinea zilelor saptamanii nu s-a schimbat (a avut grija Dumnezeu de asta). S-a schimbat numerotarea anilor, s-a schimbat ordinea lunilor din an dar la sapatamana nu a putut umbla nimeni (desi s-a incercat). P.S. In definitiv, tu pazeste ziua a saptea (asa cum spune Porunca). Vezi care este ziua a saptea in ortodoxie. Nu trebuie sa-ti demonstreze un adventist acest lucru. Last edited by grasu77; 24.12.2011 at 08:09:47. |
|
|||
|
|||
![]()
deci dragostea lui Dumnezeu chinuie pe pacatosi, dar si pe demoni? eu nu inteleg cum ar fi aceea...dar, ma rog, am spus ca nivelul meu de intelegere nu-mi permite accesul la astfel de explicatii...
|
|
|||
|
|||
![]()
Aici Isus vrea sa spuna ca este imposibil ca Legea sa cada. Bineinteles, daca Dumnezeu o retrage, atunci e altceva.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|