![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
gasesti aici toata colectia PSB esti necinstit pentru ca rupi din context. sa postezi te rog ce scrie la pagina 98 din psb vol 2. considera asta ultima mea postare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se pare ca si cel ce se adapa cu must are mintea mult mai tulbure. Cand ii arati satanei cat de gresita e interpretarea lui atunci iti spune : Oh nu acolo nu citi la fel.Pneuma e suflarea de viata cand ne incurca pe noi in ratacirea noastra. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://bible.cc/ecclesiastes/12-7.htm
De ce unde toata lumea citeste Spirit sau Duh noi trebuie sa citim Suflare de viata ? Pai hai sa citim la fel peste tot. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine urmează sfatul lui Lucian și oprește-te din aberat că o să ajungi rău... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde stii tu cum o sa ajung ? Scrie in vreo carte adventista si despre asta ? Mai bine opreste-te tu si nu mai minti lumea.Vezi ca acus se inchide timpul de har si nu mai apuci sa te mantui ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta ca sa-ti demonstrez ca tu confunzi pneul cu icoana Ellenei White. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Nu stiu ce vrei sa ascunzi, dar mi-ai dat un link in care nu stiu unde sa caut. Nu puteai fi mai exact? Last edited by grasu77; 04.01.2012 at 21:18:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
p.s. iar te grabesti sa ma acuzi. p.s. 2 nu am nimic de ascuns. te las pe tine sa muncesti pentru ca tu ai gresit-o. repara-ti gresala daca esti cinstit. p.s. 3 incheiem aici orice dialog p.s. 4 se cer niste scuze pentru atacurile mizerabile care le-ai lansat la adresa mea. |
|
||||
|
||||
![]()
ca de obicei adventistii cand sunt intrebati NU MAI RASPUND. Prietene osutafaraunu ASTEPT RASPUNSUL TAU. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|