Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2012, 15:46:16
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Dupa mine, ar fi mai bine ca Romania sa revina la monarhie.
Oricum, prioritatea in acest moment este sa scapam de regimul Basescu, un regim cu puternice accente dictatoriale.
Ce e Basescu? Un fost securist nerusinat si perfid.
Ce e monarhia? Loteria nebunilor!

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Vechi 17.01.2012, 15:53:34
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
E un pacat dar nu avem dreptul sa judecam noi, pentru ca si noi suntem pacatosi, nu suntem sfinti, nici macar aproape de sfintenie, eventual preotii pot atrage atentia, ei au caderea sa o faca.

Incercati sa atrageti cuiva atentia, ca a fuma este un pacat sa vedeti ce va raspunde? Va da un raspuns logic, cine esti tu sa ma judeci?
Faci o confuzie între "a judeca" și "a osândi".
Dacă e să o luăm după cum zici, nici copiii n-ar trebui să-i mai educăm: "cine suntem noi să le spunem ce și cum?", nu?
Ia mai gândește-te un pic la sensuri....
Vechi 17.01.2012, 15:56:33
flori.c flori.c is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.01.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Ma intrebam eu cand or sa apara si cei de teapa dumitale, cu retorica rasuflata, patriotarda. Dupa logica matale noi, romanii, suntem un fel de nemti. Spuneti sincer, de cand n-ati mai iesit prin tara?
Dupa cum vad continui sa folosesti un limbaj suburban, domnule.
Tin sa-ti precizez ca prin natura profesiei umblu prin toata tara si am intalnit oameni harnici, inteligenti si disperati de ce se intampla in jur si ca li se pun tot felul de piedici si nu pot face mai mult.
In vara am fost in cateva tari din Europa si am intalnit si pe acolo destui straini, mai putin inteligenti, mai putin curat imbracati, dar care isi vorbeau cu multa decenta. Se respectau , nu se jigneau, nu jigneau poporul din care faceau parte.
Si-apoi daca te intereseaza cine sunt trebuie sa-ti spun, domnule, ca am fost la un pas sa mor impuscata la revolutie in Piata Universitatii, la un pas sa fiu linsata de minerii care bateau copii nevinovati in fata Spitalului Coltea si pe care am incercat sa-i salvez din mainile acestora. Am facut totul pentru copilul meu, pentru ca lui sa-i fie mai bine. Si ii este mai bine dacat inainte de 89 si munceste f mult, nu este nici lenes si nici prost, ba chiar este foarte apreciat de colegii de serviciu de germania, usa si alte tari. Asa ca nu face aprecieri total eronate.
Pune mana, mai citeste, mai invata si vei deveni mai intelept . Du-te tu prin tara si sa vezi acolo oameni adevarati, nu te uita la ce dau televiziunile noastre, tot ce-i mai rau. Sau daca nu reusesti mai uita-te si pe alte televiziuni: un pro 7, rtl etc. Sa cunosti lumea si-ai sa intelegi.
Vechi 17.01.2012, 15:58:53
horatiu.miron's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de flori.c Vezi mesajul
Dupa cum vad continui sa folosesti un limbaj suburban, domnule.
Tin sa-ti precizez ca prin natura profesiei umblu prin toata tara si am intalnit oameni harnici, inteligenti si disperati de ce se intampla in jur si ca li se pun tot felul de piedici si nu pot face mai mult.
In vara am fost in cateva tari din Europa si am intalnit si pe acolo destui straini, mai putin inteligenti, mai putin curat imbracati, dar care isi vorbeau cu multa decenta. Se respectau , nu se jigneau, nu jigneau poporul din care faceau parte.
Si-apoi daca te intereseaza cine sunt trebuie sa-ti spun, domnule, ca am fost la un pas sa mor impuscata la revolutie in Piata Universitatii, la un pas sa fiu linsata de minerii care bateau copii nevinovati in fata Spitalului Coltea si pe care am incercat sa-i salvez din mainile acestora. Am facut totul pentru copilul meu, pentru ca lui sa-i fie mai bine. Si ii este mai bine dacat inainte de 89 si munceste f mult, nu este nici lenes si nici prost, ba chiar este foarte apreciat de colegii de serviciu de germania, usa si alte tari. Asa ca nu face aprecieri total eronate.
Pune mana, mai citeste, mai invata si vei deveni mai intelept . Du-te tu prin tara si sa vezi acolo oameni adevarati, nu te uita la ce dau televiziunile noastre, tot ce-i mai rau. Sau daca nu reusesti mai uita-te si pe alte televiziuni: un pro 7, rtl etc. Sa cunosti lumea si-ai sa intelegi.
Cool story, bro.

Vechi 17.01.2012, 16:06:48
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Din fericire nu suntem toti. Daca starea ar fi generalizata nu am mai avea nici o sansa. Dar asta nu inseamna ca majoritatea nu sunt asa. E simplu. Daca mergem pe strada lucrurile devin clare. De acolo putem lua "pulsul". Dar pana sa ii schimba pe altii trebuie sa ne schimbam pe noi personal.
Eu nu m-as hazarda sa spun ca majoritatea sunt asa, eu cunosc cel putin 10 de oameni care nu intra deloc in categoria asta si acei 10 sigur mai au gramada de cunostinte care nu sunt asa.

De ce majoritatea? Sunt oameni si oameni. Cunoasteti atat de multi oameni incat sa puteti afirma ca majoritatea sunt asa?

Si daca mergem pe strada, ce?

Sunt de acord ca trebuie sa ne schimbam personal, daca am fi mai atenti la pacatele noastre, nu am avea timp sa ii observam si criticam pe ceilalti.
Vechi 17.01.2012, 16:14:07
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Faci o confuzie între "a judeca" și "a osândi".
Dacă e să o luăm după cum zici, nici copiii n-ar trebui să-i mai educăm: "cine suntem noi să le spunem ce și cum?", nu?
Ia mai gândește-te un pic la sensuri....
OSÂNDÍ, osândesc, vb. IV. Tranz. (Pop.) 1. . ext. A dezaproba, a înfiera, a critica, a judeca

Nu o intoarceti ca la Ploiesti ca nu merge. Nu are absolut nici o legatura educarea copilului cu subiectul nostru

Last edited by TunsDiana; 17.01.2012 at 16:16:48.
Vechi 17.01.2012, 16:20:53
horatiu.miron's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu o intoarceti ca la Ploiesti ca nu merge. Nu are absolut nici o legatura educarea copilului cu subiectul nostru
Imi pare rau, lumea civilizata o intoarce ca la Braila!

Vechi 17.01.2012, 16:20:55
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Ce e monarhia? Loteria nebunilor!
Monarhia este singura care ne-ar aduce prestigiu, civilizatie.
Vechi 17.01.2012, 16:21:54
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Imi pare rau, lumea civilizata o intoarce ca la Braila!
:))))))))))
Vechi 17.01.2012, 16:24:58
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Monarhia este singura care ne-ar aduce prestigiu, civilizatie.
Lilith? Tu esti?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13