![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu stiu daca acest forum e locul potrivit unde sa cauti fani ai muzicii hip hop. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu poti veni cu o emisiune TV in care Raku este supranumit "Apostol Modern". Nu cred ca ai ales forumul potrivit pentru a promova o asemenea "valoare". Sincer nu poti combina ortodoxia cu o asemenea atitudine dezgustatoare de smecher de strada si sa-i pui eticheta de "Apostol" - e strigator la cer. |
|
||||
|
||||
![]()
L-am cunoscut pe frate-sau in liceu. Fiind mai mic, i se zicea Rakutzu :D
|
|||
|
|||
![]()
Sectiunea ''Generalitati'' e pentru discutiile care nu au legatura ineaparat cu religia Ortodoxa. Eu am prezentat lumii de aici, asa cum fac altii, ceva pentru care eu am admiratie si respect. Ca orice sursa de informatie care se ofera cu ajutorul internetului, receptorul are posibilitatea foarte usor sa dea atentie sau sa ignor
e, in functie de ce il atrage sau nu. Ovidiu, nu are rost sa vi cu citate din Biblie la mine, am citit-o si eu de cateva ori. Nu sunt teolog, insa nici nu ma dau in vant dupa genul asta de oameni, am intalnit destui care au venit la mine cu citate din Biblie, ii intalnim destul de des pe strada in fiecare zi. Daca tot vrei sa analizezi situatia, iti spun eu niste lucruri care le-ai omis: Omul acesta e foarte anti smecheria de care ai zis tu ca esti dezgustat. Ca orice gen muzical, hip-hopu se ramifica pe mai multe stiluri. Ascult acest gen de mai bine de 10 ani, zi de zi, si as putea sa asociez mesajul citandu-l pe Victor Hugo: Mizeria ofera, societatea primeste. ''Mizerabilii'', acesti smecheri, li se propune sa isi depaseasca conditia impusa de societate, se face apel la ei prin limbajul lor, tratandu-i de la egal la egal fiindca orice om te poate soca cu calitatile lui indiferent de starea lui sociala. Daca deschizi televizorul, ai sa observi clar ipocrizia permanenta din mass media, orgiile societatii sunt expuse ca si cum ar fi ceva demn de urmat, toate valorile sunt intoarse pe dos ... Raku nu zice despre sine ca e ''Apostol modern'', titlul e ales de cei care nu au nici un gram de respect pentru ce e sacru, singurul lor scop e sa socheze sa introduca cumva penibilul subliminal, sa murdareasca pana si oamenii care au ceva de spus. Nici mie nu mi-a placut titlul, dar mi-am dat seama din start cum functioneaza treburile. Oricum, ma bucur cand apar pe sticla si niste idei prin care se incearca sa se revina la adevaratele valori morale, atat de mutilate si manipulate in societatea asta moderna. Imi cer scuze ca te-am dezgustat ...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|