![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In acelasi stil:
Toate propozitiile sunt false, inclusiv aceasta. |
|
|||
|
|||
![]()
wassabi iti dau un sfat :nu le mai raspunde fanaticilor de pe forum (nu sint toti fanatici dar sint citiva) ca de abia asteapta.in familia mea sint si ortodocsi si catolici si alte religii.cinsteste pe DUMNEZEU,pe ISUS si pe sf MARIA,sa faci cit mai multe fapte bune.la judecata de apoi NU vei fi intrebat la ce biserica ai fost sau ce religie ai avut.la judecata de apoi se judeca doar faptele tale
|
|
||||
|
||||
![]()
Si asta de unde o știi?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu zic ca e greu de discutat cu necredinciosii, pentru ca nu aveti nici o convingere. Din moment ce nu aveti nici o convingere de ce mai intrati in discutii, doar ca sa vorbiti vorbe? |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca e mai destepta decat toti sfintii Bisericii de 2000 de ani. Si pentru ca, desi nu are prea multe cunostinte despre nici una dintre religii, a ajuns la concluzia ca le stie ea mai bine.
Si pentru cei care sunt impotriva "fanaticilor", Hristos a fost primul "fanatic" atunci cand a spus "Cine nu este cu Mine, este impotriva Mea".
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca daca nu au nici o convingere pot sa sustina orice si sa conteste orice fara a avea nevoie de argumentari si cunostinte.
|
|||
|
|||
![]()
lucian nu imi pun mintea cu tine ca esti prea inteligent.nu iti raspund la asta.esti liber sa scrii ce vrei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In mod normal oamenii cu acces la net sunt mai deschisi, mai educati, nu ca cei din clipul asta: http://celemaitaribancuri.ro/show.php?id=4948 In fine, daca nu e cazul sa perturb cercurile voastre literare, nu-i bai. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ce sa raspund????e tare clipul :):):):) lu wasabi,de mult n-am mai ras in halu asta
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|