![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
numai ca Iacob era fratele domnului. Mai mult Biblia mentioneaza atat "frati cat si surori" ai lui Iisus. E absurd sa credem ca TOTI erau rai. Iar in epistola s-a Iacob nu se mentioneaza frate (asta in cazul in care era) cu Iisus ci rob al sau
|
|
|||
|
|||
![]()
imi pare rau ca nu va face placere sa purtati discutii cu mine.
aceasta floricica este din partea mea pentru dumneavoastra... ![]() Last edited by Profetul de carton; 26.03.2012 at 16:14:26. |
|
|||
|
|||
![]()
doamna Adriana Cluj considera ca Isus nu a avut nici frati si nici surori, fecioara Maria a ramas fecioara pana la sfarsit.
asa ca ce spuneti dumneavoastra este fals!! Isus neavand frati de trup, a lasat in grija apostolului Ioan pe mama Sa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ne ajuta cu nimic sa despicam firul in 4. Mai bine am incerca sa intelegem Scripturile ,Noul Testament. |
|
||||
|
||||
![]()
dragul meu profet. Vezi ca am specificat "doar in cazul in care Iisus ar mai fi avut frati". Biblia chiar asa il numeste pe Iacob-fratele Domnului, dar el era de fapt o ruda a lui Iisus, un verisor. Nici eu NU cred ca Iisus a mai avut frati. Vocabularul redus al limbii aramaice fiind extrem de redus, nici nu avea un termen pentru cuvantul verisori. Prin frate se intelegea atat frate cat si verisor. Cu toate ca Biblia il numeste pe Iacob, fratele Domnului, el se autointituleaza in epistola s-a , robul lui Iisus Hristos si nu fratele sau. Daca era cu adevarat frate cu Iisus, cu siguranta el ar fi specificat asta in epistola s-a si nu s-ar fi trecut robul domnului
|
|
|||
|
|||
![]()
ok, am inteles.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu a vrut sa faca din asta un motiv de lauda sau de departajare de ceilalti frati crestini.
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamnă nu vă supărați și să ne ierte Dumnezeu că banalizăm lucrurile acestea serioase; dar parcă e prea de tot grozăvia asta ginecologică! Că asta este, din moment ce ați scris și "în naștere", nu doar "după naștere"...
|
|
|||
|
|||
![]()
Apostolul Pavel nu și-a redactat epistola (Gal.1,19) în aramaică, ci în greacă. Chiar dacă nu era greaca clasică, ci doar dialectul koine, acesta era suficient de expresiv...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici o masa fara peste......... era o vorba pe vremuri. Vad ca s-a adunat iar toata gascuta... Du-te dumneata si discuta pe forumul confesiunii dumitale despre ginecologie. N-am vreme de prostirile voastre. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Sa vorbim despre HOTI ! | OmuBun | Generalitati | 33 | 11.11.2017 23:30:35 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Sa vorbim despre iubire | monica73 | Generalitati | 59 | 24.02.2010 12:21:20 |
|