![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca tot e topicul acesta, am gasit acum o carte care parea ortodoxa "crestinismul parintilor nostri", cuvantul introductiv e scris e cineva care e prezentat cu litere mari ca e licentiat al Institutului teologic roman, consultant tot preot. E scris Iisus Hristos, la inceput sunt citate ortodoxe, dar pana la urma e o carte adventista. Ca sa vedem ca neoprotestantii vor sa atraga prin orice mijloace.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dimpotrivă, la catolici și la ortodocși crucifix-ul este cvasi-indisepensabil nu numai PE biserică, ci și pe Sf Masă. El ne amintește că Sf Liturghie este actualizare a Jertfei. La (neo) protestanți, "Cina" cum mai spun ei fiind simplu memorial, crucifixul nu se justifică. După cum Petru era ortodox, iar Cercel era catolic ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu inauntru ce era, cum era, ca nu am intrat. Dar e ceva nou, pentru ca nu cu multa vreme in urma, cel putin eu, nu am vazut sa fie pusa crucea. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic sa ne oprim inainte sa ajungem la tatal lui Vlad Tepes.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Procedând asemănător, în cazul lui Matei Corvin, Matei era ortodox, fiind nume de evanghelist. "Corvin" vine de la corb, nu poate fi decât catolic.
|
|||
|
|||
![]()
Se spune ca moda cu cercelul a luat-o din Franta, deci avea legatura cu catolicismul. Pe de alta parte i-a ramas o poveste despre orientarea sa sexuala, aceasta probabil insusita la Istanbul.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cand s-a convertit mai,in anii de inchisoare?? Sau in scurta sa domnie ca a avut-o dupa ce a iesit din temnita? Sa fim seriosi... Daca romanii (deci stramosii nostri) au fost catolici eu ma fac popa!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istoria Romanilor!!!:) | AndruscaCIM | Generalitati | 2 | 15.05.2012 23:18:38 |
Sa nu uitam istoria! | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 02.07.2011 20:41:54 |
de ce se falsifica istoria? | camidece | Generalitati | 6 | 29.09.2009 22:45:37 |
Istoria altfel | camidece | Generalitati | 3 | 29.09.2009 22:06:08 |
100 de ani de istoria religiilor | odin | Generalitati | 0 | 09.03.2007 18:47:32 |
|