![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Va cedez eu ziua de duminica, 27 mai.
|
||||
|
||||
![]()
Da e bine si in 27 mai, am sa citesc atunci.
Doamne ajuta
|
||||
|
||||
![]()
Iertare, am retinut ca maine e randul meu, dar am uitat ce trebuie sa citesc. Ma lamureste cineva?
|
||||
|
||||
![]()
Al doilea paraclis al Maicii Domnului.
|
||||
|
||||
![]()
Domnul sa te ierte frate. Nu esti singur, suntem alaturi de tine. Roaga-te cu tot sufletul si Domnul te va auzi. Si eu sunt ca tine... dar nu trebuie sa deznadajduim. Bucura-te ca prin boala.trupului castigi viata vesnica a sufletului. Domnul sa fie cu tine!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va multumesc din suflet! |
|
||||
|
||||
![]()
Am vorbit cu duhovnicul meu sa se roage maine in cadrul Sfintei Slujbe de Inaltare pentru sanatatea ta si Mihaelei Teodora, despre care am aflat tot de pe forum. Dumnezeu sa ne auda rugaciunile.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, rugati-va pentru mine | Ana-Maria N | Umanitare | 15 | 20.07.2011 12:55:40 |
Va rog, rugati-va pentru mine!! | simona76 | Generalitati | 30 | 17.11.2009 13:16:23 |
Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Umanitare | 35 | 13.09.2009 14:30:48 |
Va rog, rugati-va pentru mine | maniucu | Generalitati | 28 | 20.03.2009 14:22:01 |
Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Rugaciuni | 1 | 12.09.2008 19:21:53 |
|