![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
afirmatia asta e vreun apropo cumva?
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc. :) Va tin la curent. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ei nu ne-au cerut sfaturi,sau lamuriri in acest sens,sa ne abtinem sa dam sfaturi gratuite. Eventual,puteti sa luati initiava de a-l indrepta in privat :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si in plus de asta, cine posteaza trebuie sa se astepte la comentarii vis-a-vis de posturile respective, nu? atunci, daca nu ne asteptam la raspuns, sau nu dorim niciun raspuns/comentariu, pentru ce sa mai scriem mesaje? |
|
||||
|
||||
![]()
apropo la ce? eu nu fac apropouri ! te-am intrebat ce intelegi prin "relatie stabila", nu ai catadicsit sa raspunzi !
te rog nu ma intelege gresit, nu ma intereseaza, ar fi nepotrivit din partea mea sa te chestionez asupra unor detalii ce tin de viata ta personala, privata; insa as dori sa stiu, daca asa ai scris pe forum, ce mai intelege, in ziua de astazi, un tanar crestin prin relatie stabila, care-l multumeste si pe el si pe fata, incat nu se gandesc la casatorie, asta la 34 de ani! te rog nu te supara pe mine, dar eu la varsta ta duceam copilul la scoala. Last edited by Cornel Urs; 03.06.2012 at 08:48:58. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca cautati "scuze" pentru a gasi "stabilitatea" sub o alta forma...dar ce-mi pierd eu vremea incercand sa dau povete unor tineri carora putin le pasa?! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
atat, si nimic mai mult. bineinteles, nu esti obligat sa raspunzi, eu te-am intrebat deoarece am observat ca la teme teologice esti foarte activ, de exemplu pe bietul "osutafaraunu" l-ai desfiintat efectiv cu argumentele puternice pe care i le-ai adus incat acum sunt convins ca sta in cumpana, nestiind ce sa faca, ce drum sa apuce in viata... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu cred ca s-a inteles ce a spus Stefan-Florin prin relatie stabila: ,,din cauza desfrânării, fiecare să-și aibă femeia sa și fiecare femeie să-și aibă bărbatul său. Bărbatul să-i dea femeii iubirea datorată, asemenea și femeia bărbatului. (1 Corinteni 7 2-3) , adica traiesc prin anticipatie casatoria, urmand ca legatura lor sa fie inaltata din ordinea naturii , in ordinea harului, la demnitatea reprezentarii unirii duhovnicesti dintre Hristos si Biserica prin Cununie. Cat il priveste pe fratele d-voastra adventist, nu cred ca trebuie compatimit, poate face fata disputelor teologice. Last edited by ioanna; 03.06.2012 at 12:44:25. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Sindromul "baiatului rau" | adimirea | Generalitati | 30 | 13.07.2012 10:50:16 |
Ajutor in suferinta | Hionia | Umanitare | 6 | 13.06.2012 00:28:55 |
Mila si Suferinta | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 04.04.2011 21:44:24 |
|