Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.07.2012, 11:31:27
bobaru bobaru is offline
Banned

Data înregistrării: 28.04.2011
Implicit

am vazut pe youtub o marturie a unui asa zis calugar ortodox care sa "pocait" trecand la penticostali Poate cineva sa-mi spuna cineva daca e adevarat s-au nu?
Vechi 15.07.2012, 12:10:26
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bobaru Vezi mesajul
am vazut pe youtub o marturie a unui asa zis calugar ortodox care sa "pocait" trecand la penticostali Poate cineva sa-mi spuna
daca e adevarat s-au nu?
are vreo importanta? Sa fie sanatos, el va da seama!
Vechi 15.07.2012, 15:19:00
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Si nici asta nu as fi spus daca nu as fi vazut ca userul "writer" incepe sa insele useri respectabili cu minciunile lui, imitand o penticostala respectabila care chipurile s-ar fi convertit.
nu trebuie o gandire carteziana pentru a analiza minciuna sfruntata pe care ati spus-o aici, pai m-ati acuzat ca as fi clona inca din prima clipa cand mi-am facut contul, mult inainte de a aparea "writer" (pe care nici nu am mai observat-o ca scrie ceva, probabil s-a saturat), deci nu puteti sustine ca identificarea cu "writer" a fost butonul declansator care v-a facut sa aduceti acele acuzatii mie! in fond si la urma urmei, "writer" nu este nume personal, nici prenume, nici nume de familie, deci cum poate cineva sa uzurpe personalitatea cuiva folosind un termen comun???

mai ganditi-va inainte de a va lansa in acuzatii stupide, deoarece pareti o persoana rupta de realitate, traind in propriul microclimat, intr-o lume a dumneavoastra personala.
Vechi 15.07.2012, 15:22:27
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bobaru Vezi mesajul
am vazut pe youtub o marturie a unui asa zis calugar ortodox care sa "pocait" trecand la penticostali Poate cineva sa-mi spuna
daca e adevarat s-au nu?
cred ca mai degraba penticostalii au pus un membru de-al lor sa joace rolul unui calugar ortodox convertit la gruparea lor religioasa.
Vechi 15.07.2012, 15:59:17
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

MihaiG, multumesc pentru sustinere, nu sunt deloc evoluata, dar sunt obisnuita cu cornel. Si-a gasit in sfarsit pe cineva care a avut tupeul sa se ia de el si care mai e si penticostal pe deasupra si de acum e bucuros ca are o tinta pentru foc continuu. Va urma deci un delir din ce in ce mai accentuat Sa fie sanatos. Nu pot promite insa ca voi citi ceea ce scrie.

Numai bine!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 15.07.2012, 19:15:48
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.07.2012
Implicit

Doriana, te rog, crede-ma, as dori sa scriu lucruri bune despre penticostali, dar nu prea am ce, efectiv, cu unele mici exceptii! adica sunt niste oameni ciudati, inchisi in sine, ursuzi, daca doresti sa porti o conversatie cu ei, sau macar sa-i saluti, se uita cu o respingere in priviri, parca s-ar feri de oameni, nu au deloc incredere. Am impresia ca asta se datoreaza celor care le tin predici, li se spune ca ei sunt mai "speciali" si ca altii, din afara acestei religii, ar avea ceva contra lor. Nu avem nimic contra lor, insa ne dorim sa fie si ei niste cetateni onorabili ai societatii. Atat si nimic mai mult! Nu am nimic contra modului lor de rugaciune sau contra comportamentului lor, dar respectul este ceva pe care-l datoram oricui, oriunde ne-am afla...Ei sunt niste oameni la locul lor, insa in anumite aspecte ar trebui sa-si dea seama ca fac parte dintr-o societate umana si ca nu sunt singurii cetateni! si iarasi nu-mi place aerul acela de superioritate si chiar aroganta, pe care multi penticostali il au.
Vechi 15.07.2012, 21:45:56
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Va urma deci un delir din ce in ce mai accentuat Sa fie sanatos. Nu pot promite insa ca voi citi ceea ce scrie.
Doamna, eu nu vreau decat sa va ajut. Martor mi-e Domnul. De aceea rog pe aceasta cale pe cei doi forumisti cu care vad ca aveti relatii stranse, domnul MihaiG si doamna Delia sa incerce mai mult sa o apropie pe doamna Doriana de Biserica Ortodoxa. Nu-i suficient ca-i tineti partea in frustrarile pe care le are, important este ca doamna Doriana, prin ajutorul vostru competent, sa revina de unde a plecat, pentru ca sa se apropie de Domnul Iisus. Pe latura asta trebuie sa insistati. Iar cu jocurile acelea puerile e bine sa o ajutati sa le treaca in plan secund. Fundamental este ca Doriana sa inceapa sa-L cunoasca pe Domnul Hristos si puterea mantuirii Sale.
Vechi 15.07.2012, 22:02:14
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
Nu-i suficient ca-i tineti partea in frustrarile pe care le are,
Mi se pare culmea hilarului ca un om care și-a făcut deja vreo șapte useri, toți cu scopul de a ataca biserica penticostală, să vorbească despre frustrările altora.

Domnule Urs/Profet/etc...., ce vi s-a întâmplat ? De unde această veritabilă obsesie cu privire la penticostali ?
Vechi 16.07.2012, 09:12:13
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Mi se pare culmea hilarului ca un om care și-a făcut deja vreo șapte useri, toți cu scopul de a ataca biserica penticostală, să vorbească despre frustrările altora.

Domnule Urs/Profet/etc...., ce vi s-a întâmplat ? De unde această veritabilă obsesie cu privire la penticostali ?
domnule, daca continuati pe aceasta linie, ma vad nevoit sa inchei, aici, dialogul cu dumneavoastra.
Vechi 22.07.2012, 22:56:48
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.07.2012
Implicit

Azi am vrut sa salut un vecin penticostal si s-a uitat urat la mine, trecand pe trotuarul celalalt. Hmmm, ce chestie ciudata!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
penticostalii sunt sectari? ingerul_pazitor Generalitati 51 16.05.2018 17:43:56
Penticostalii si botezul Templier Knight Secte si culte 363 24.07.2013 17:36:08
Cum sa vorbim cu penticostalii ? IonutS Secte si culte 282 28.03.2012 20:48:00