![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pune tu te rog in locul meu, nu am cum acum.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ceva simplu.
|
||||
|
||||
![]()
Am sa va fac eu o propunere :
Luptator anticomunist tenace, "pensionar" al "clubului de reeducare comunista si de spalare a creierului PITESTI" timp de 3 ani, credincios profund in Hristos Dumnezeu, unul din putinii supravietuitori ai holocaustului comunist din Romania de dupa al doile razboi mondial.
|
||||
|
||||
![]()
Frumos gestul de a readuce in memorie , la trecerea unui an de lipsa, a parintelui Fageteanu .
NB: fotografie din arhiva securitatii, cu ocazia arestarii .
|
|||
|
|||
![]()
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|||
|
|||
![]()
Frate Zaharia propuneti o imagine.Eu am raspuns cu un minut dupa dv.
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|||
|
|||
![]()
Iertati-mi neatentia!Propunerea este.
|
|||
|
|||
![]()
Petru Cojocaru...are ceva cutremurător omul ăsta...răzbate din vorbele lui un fior pe care nu l-am regăsit la alți deținuți politici...nu că aș compara în sens ierarhic...doar ca o constatare....l-am urmărit în documentarul Demascarea realizat de Alin Mureșan și N. Mărgineanu....
Last edited by VladCat; 30.09.2012 at 21:49:41. |
|
|||
|
|||
![]()
ceva care să nu blocheze jocul :)
|
|
|||
|
|||
![]()
.......!!! +
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine a zis... (recunoasteti citatul)? | N.Priceputu | Teologie si Stiinta | 752 | 23.10.2014 14:24:43 |
Caut o persoana... | Sanduu | Generalitati | 22 | 22.12.2011 15:16:28 |
Ce este o persoana? | florin.oltean75 | Generalitati | 4 | 19.12.2011 13:07:31 |
Increderea in propria persoana | coralina | Pocainta | 63 | 01.07.2011 16:20:50 |
Recunoasteti acest cantec? | colaps | Generalitati | 4 | 22.06.2010 22:48:21 |
|