![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu va certati cu mine , eu nu am facut decat sa spun ca nu aveti un dialog ci o cearta. Sfanta traditie a cui ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"The One & Only". |
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu poti sa explici, las-o balta.
Schema cu "Scriptura se interpreteaza singura o stim". Ai una noua? Citat:
Nici prin cap nu mi-a trecut asemenea formulare. |
|
|||
|
|||
![]()
Ooops! Asta ce a vrut să fie? Cred că ar fi necesare unele clarificări...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și începând de la Moise și de la toți proorocii, le-a tâlcuit lor, din toate Scripturile cele despre El." (Luca 24,27 - versiunea ortodoxă) Precis. E de înțeles că în iureșul reply-urilor se mai fac și greșeli de exprimare... |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar mai multe
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic să-l lăsăm să mai respire... să răspundă până mâine pe îndelete... O seară plăcută tuturor!
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumim.Sau cel putin multumesc
|
|
|||
|
|||
![]()
Citat:
În prealabil postat de AlinB Daca asta este intrebarea, raspunsul este nu. Dar, daca prin nevointa din timpul vietii, s-a apropiat destul de mult de mantuire, s-ar putea sa-l ajute. Cititi catehismul ortodox ca scrie clar pentru cine se fac aceste eforturi post-mortem. Si daca nu il ajuta ce se intampla cu sufletul bietului om ? inca mai astept raspuns la intrebare |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|