Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.10.2012, 21:01:37
sad story sad story is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Cum a pățit bietul cetățean din Republica Moldova, nu-i așa?
Da, caz real. Nu a platit cateva luni, i s-a pus in vedere acest lucru si el, mandru, a suferit mult in sinea sa pana a decis sa plece de la adventisti. Acum nu stiu unde este.
Reply With Quote
Vechi 10.10.2012, 21:05:52
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sad story Vezi mesajul
Da, caz real. Nu a platit cateva luni, i s-a pus in vedere acest lucru si el, mandru, a suferit mult in sinea sa pana a decis sa plece de la adventisti. Acum nu stiu unde este.
Nț, nț... Păi se poate domnu' story? Prietenul dumneavoastră și să nu știți pe unde este și cum îl cheamă. Nu e bine, domnu'... sad... nu e bine!
Reply With Quote
Vechi 10.10.2012, 22:43:15
mihaila_alin
Guest

Exclamation

Citat:
Nț, nț... Păi se poate domnu' story? Prietenul dumneavoastră și să nu știți pe unde este și cum îl cheamă. Nu e bine, domnu'... sad... nu e bine!
a,aparut Mosi Tagirta cu rablagit-ai mandolina sa ne cinte sectareste si sa tina predicile-i obosite!!!!!!!.a....era sa uit:uau ce penibil.

Last edited by mihaila_alin; 10.10.2012 at 22:47:49.
Reply With Quote
Vechi 11.10.2012, 03:03:16
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Eu tot astept administratorul sa faca curatenie de toamna aici pe forum sint multe persoane care smintesc,rai,si incornorati.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 11.10.2012, 14:43:20
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
a,aparut Mosi Tagirta cu rablagit-ai mandolina sa ne cinte sectareste si sa tina predicile-i obosite!!!!!!!.a....era sa uit:uau ce penibil.
Ziua bună Gibilane, nu te-am mai văzut de mult! Vreo poezie, ceva...?
Reply With Quote
Vechi 11.10.2012, 23:17:50
mihaila_alin
Guest

Talking

Citat:
Ziua bună Gibilane, nu te-am mai văzut de mult! Vreo poezie, ceva...?
nu e gibilan taicut,doar dai cu presupusul,gibilan nu a mai maturat puntea navei pe care ne aflam din diverse motive printre care si o uriase banare cit o roata de moara.intr-o alta ordine de idei ce ma faci? tot cu prozelitismul pe la noi?.dupa cite petarde ai primit de la admin pentru tulburarea linistii publice nu ai inteles ca ar fi cazul sa ne dai vacanta,si sa pleci in Antile la pescuit.zau ar fi o ideie, sa ne lasi pe noi sa, savuram duceata sfintilor parinti,mostenita de la sfintia lor, si sa o facem in tihna si liniste.

Last edited by mihaila_alin; 11.10.2012 at 23:20:49.
Reply With Quote
Vechi 11.10.2012, 23:39:54
mihaila_alin
Guest

Talking dragalase poate

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
rai,si incornorati.
ar fi bine sa nu folosesti epitete si comparatii,asa din smerenia de care dai dovada ca,sa nu faci sminteala.indiferent din ce tabara ar fi sunt oameni fiinte iubite si iubitoare de Dumnezeu,mai mult sau mai putin, dupa puterile ce leau,fost date de Cel ce i-a faurit:intregi, ghibi, strimbi, chiori, muti, schiopi,dar fara coarne,fiind la fel iubiti de Dumnezeu. cu coarne sunt doar animalele printre care si dracii cei rai,ce fac sminteala intre oameni.
Domnul sa te iubeasca,Domnul sa te ocroteasca,Domnul sa se uite la tine si sa iti zimbeasca, precum soarele, intr-o frumoasa dimineata de vara.Amin.

Last edited by mihaila_alin; 11.10.2012 at 23:46:52.
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 02:52:11
Hartford's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
ar fi bine sa nu folosesti epitete si comparatii,asa din smerenia de care dai dovada ca,sa nu faci sminteala.indiferent din ce tabara ar fi sunt oameni fiinte iubite si iubitoare de Dumnezeu,mai mult sau mai putin, dupa puterile ce leau,fost date de Cel ce i-a faurit:intregi, ghibi, strimbi, chiori, muti, schiopi,dar fara coarne,fiind la fel iubiti de Dumnezeu. cu coarne sunt doar animalele printre care si dracii cei rai,ce fac sminteala intre oameni.
Domnul sa te iubeasca,Domnul sa te ocroteasca,Domnul sa se uite la tine si sa iti zimbeasca, precum soarele, intr-o frumoasa dimineata de vara.Amin.
Mai Alinus da cum ai dedus tu eu sint smerita?nici pomeneala si stai linistit ca nu smintesc pe nimeni.Dar tie iti place cum isi bat unii loc de ortodoxie pe forumul asta? Mie nu...
Sa fii iubit si tu de Dumnezeu sa fii ocrotit sa nu se atinga raul de tine oriunde ai fi
vp
Reply With Quote
Vechi 14.10.2012, 08:17:10
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Mai Alinus da cum ai dedus tu eu sint smerita?nici pomeneala si stai linistit ca nu smintesc pe nimeni.Dar tie iti place cum isi bat unii loc de ortodoxie pe forumul asta? Mie nu...
Sa fii iubit si tu de Dumnezeu sa fii ocrotit sa nu se atinga raul de tine oriunde ai fi
vp
eu sunt pisica ei sunt soareci.[metaforic]
Reply With Quote
Vechi 14.10.2012, 23:34:22
Hartford's Avatar
Senior Member

Implicit

Nu prea inteleg ce are pisica cu soarecii pe aici?poate imi explici pe private mai pe intelesul meu.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Detasare de religie disbel Generalitati 57 12.04.2013 14:13:16
Conservatorismul in Religie eodor nastasa Generalitati 92 15.04.2010 12:28:25
Religie Darkanian Pocainta 4 07.12.2009 12:20:13
Olimpiada de religie amica-x Generalitati 3 12.02.2007 23:11:46