Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2012, 06:59:19
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si oameni cu o viata sfanta, nu ca tine.

Acestea sunt afirmatii pe care un crestin nu le face. Da, am pacatele mele, dupa cum si tu le ai pe ale tale. Daca ai fi sfant, te-ai considera mai pacatos ca mine si mi-ai atrage atentia mai discret asupra pacatelor mele. Daca arunci cu piatra, creezi impresia ca in ochii tai te vezi sfant. O astfel de atitudine in Ortodoxie se numeste simplu: inselare diavoleasca. Citeste cartea ,,Despre inselare'' de Ignatie Brianceaninov.

Last edited by antoniap; 02.11.2012 at 07:20:52.
Vechi 02.11.2012, 08:53:18
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

E cu cip sau fără?

L.E. Și obsesiile, dacă nu-s de domeniul patologiei, tot înșelare diavolească sunt

Last edited by DragosP; 02.11.2012 at 08:57:17.
Vechi 02.11.2012, 09:06:21
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit Ce parere aveti de tipul asta de cip; e foarte vechi si pomenit de multe fapturi:

Cip-cirip!
Vechi 02.11.2012, 09:11:21
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
E cu cip sau fără?

L.E. Și obsesiile, dacă nu-s de domeniul patologiei, tot înșelare diavolească sunt
Bine punctat, frate Dragos! Unii de pe aici ar trebui sa scrie in propriul lor terminal:
# urpmi wisdom common-sense connection-to-reality
Insa ce sa faci, daca pachetul wisdom.rpm e bulit, si toate dependentele deteriorate!? Ca sa il repari, trebuie sa ai legatura cu Biserica. Cea reala, intemeiata de Domnul, nu cea apologeticum-like, intemeiata de propria fantezie...
Vechi 02.11.2012, 09:18:59
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
cei ce sustin ca cipurile sunt 666 va dau un sfat: angajati-va la Walt Disney. Marti au cumparat LucasFilm de la George Lucas deci si drepturile asupra seriei Star Wars pe care vor sa o continue cu inca 3 episoade. Cred ca ati fi foarte folositori pentru viitorul scenariu al filmului
Darth Bane (in holograma) catre Darth Krayt: "Voi cipui toti adeptii Sith de rang inferior si toti sclavii nostri, facuti in lupta. Problema e cu maestrele Jedi Antonia si Miha-Anca. Atrag atentia, si ne pot dejuca planurile".
Vechi 02.11.2012, 10:31:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
Nici un parinte nu va spune ca aceste cipuri sunt bune, ptr. ca nu sunt. Incalca drepturile omului.
Incalca cum?
Intuiesc raspunsul si te intreb in prealabil, crezi ca Internetul sau telefonul mobil nu il incalca in acelasi mod?
Vechi 02.11.2012, 10:36:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Acestea sunt afirmatii pe care un crestin nu le face. Da, am pacatele mele, dupa cum si tu le ai pe ale tale.
Daca ai fi pe deplin constienta de lucrul asta, te-ai mai cenzura din cand in cand.

Citat:
Daca ai fi sfant, te-ai considera mai pacatos ca mine si mi-ai atrage atentia mai discret asupra pacatelor mele.
Pai de unde stii tu cum ar trebui sa procedeze un sfant, daca nu esti unul?
Nici nu am atras atentia asupra pacatelor tale ci asupra impertinentei cu care acuzi de fatzarnicie pe oameni cu viata sfanta in baza unor idei care exista si au logica doar in capul tau.

Te-am invitat sa vii cu dovada ca ar fi facut parintele Porfirie afirmatiile in cauza, si ai dat-o cotita.

Citat:
Daca arunci cu piatra, creezi impresia ca in ochii tai te vezi sfant. O astfel de atitudine in Ortodoxie se numeste simplu: inselare diavoleasca. Citeste cartea ,,Despre inselare'' de Ignatie Brianceaninov.
Citesti cumva gandurile sa stii ce impresii am eu?
Eu cred ca tu ai impresia ca eu am impresia.
Degeaba stii titlul daca n-ai citit cartea, sau daca ai citit-o, n-ai priceput mare lucru din ea.

Iar cu piatra, tu ai aruncat prima, in parintele Porfirie doar ca sa slujesti manipularilor diavolesti a celor de la apologeticum.

Eu doar ti-am atras atentia ca atitudinea ta este nepotrivita iar ideile pe care le expui au mai multe gauri decat o sita.
Vechi 02.11.2012, 10:47:26
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Eu cred ca tu ai impresia ca eu am impresia.
Eu am inpresia că tu ai impresia că ea are impresia. Te rog frumos!
Vechi 02.11.2012, 10:49:48
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Eu am inpresia că tu ai impresia că ea are impresia. Te rog frumos!
Corect era: "Eu am impresia ca tu ai impresia ca ea are impresia ca tu ai impresia".

La care as putea sa raspund: "Eu am impresia ca tu ai impresia ca eu am impresia ca ea are impresia ca eu am impresia".

Te rog frumos!
Vechi 02.11.2012, 11:09:34
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Ai dreptate. Mă scuzi!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Gratia sfintitoare si gratiile actuale Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 50 21.07.2013 20:41:59
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? Mirela0110 Generalitati 143 13.10.2011 15:28:56