![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Acestea sunt afirmatii pe care un crestin nu le face. Da, am pacatele mele, dupa cum si tu le ai pe ale tale. Daca ai fi sfant, te-ai considera mai pacatos ca mine si mi-ai atrage atentia mai discret asupra pacatelor mele. Daca arunci cu piatra, creezi impresia ca in ochii tai te vezi sfant. O astfel de atitudine in Ortodoxie se numeste simplu: inselare diavoleasca. Citeste cartea ,,Despre inselare'' de Ignatie Brianceaninov. Last edited by antoniap; 02.11.2012 at 07:20:52. |
|
||||
|
||||
![]()
E cu cip sau fără?
L.E. Și obsesiile, dacă nu-s de domeniul patologiei, tot înșelare diavolească sunt
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 02.11.2012 at 08:57:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Cip-cirip!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
# urpmi wisdom common-sense connection-to-reality Insa ce sa faci, daca pachetul wisdom.rpm e bulit, si toate dependentele deteriorate!? Ca sa il repari, trebuie sa ai legatura cu Biserica. Cea reala, intemeiata de Domnul, nu cea apologeticum-like, intemeiata de propria fantezie... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intuiesc raspunsul si te intreb in prealabil, crezi ca Internetul sau telefonul mobil nu il incalca in acelasi mod? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nici nu am atras atentia asupra pacatelor tale ci asupra impertinentei cu care acuzi de fatzarnicie pe oameni cu viata sfanta in baza unor idei care exista si au logica doar in capul tau. Te-am invitat sa vii cu dovada ca ar fi facut parintele Porfirie afirmatiile in cauza, si ai dat-o cotita. Citat:
Eu cred ca tu ai impresia ca eu am impresia. Degeaba stii titlul daca n-ai citit cartea, sau daca ai citit-o, n-ai priceput mare lucru din ea. Iar cu piatra, tu ai aruncat prima, in parintele Porfirie doar ca sa slujesti manipularilor diavolesti a celor de la apologeticum. Eu doar ti-am atras atentia ca atitudinea ta este nepotrivita iar ideile pe care le expui au mai multe gauri decat o sita. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am inpresia că tu ai impresia că ea are impresia. Te rog frumos!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La care as putea sa raspund: "Eu am impresia ca tu ai impresia ca eu am impresia ca ea are impresia ca eu am impresia". Te rog frumos! |
|
||||
|
||||
![]()
Ai dreptate. Mă scuzi!
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? | Mirela0110 | Generalitati | 143 | 13.10.2011 15:28:56 |
|