![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred , sunt convins ca in multe situatii suntem robi ai proiei imaginatii , iar starea noastra reflecta gandul , sau gandurile noastre . . . Poate respectivul a avut un necaz , o zi mai proasta , sau poate noi suntem mult prea exigenti , sensibili din cale afara , deci "chestia" nu mi se pare chiar o ciudatenie ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu, eu vreau sa ma am bine cu toata lumea, insa se pare ca acesti penticostali nu, fiind foarte dusmanosi ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Suzana,
lasa-i incolo, nu te mai preocupa, se stie ca cei care adera la penticostalism in general au diverse probleme psihice si sunt cam necititi/nescoliti. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
la penticostali sunt acei "prooroci", care ce credeti ca le-a trecut prin bibilica? sa profeteasca ca Basescu este "voia Domnului" cu privire la Romania !!! si de ce fac asta? pentru ca executa o comanda politica, toti liderii politici de confesiune penticostala fac parte din PD-L.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=babuw...layer_embedded |
|
||||
|
||||
![]()
Mi-o spus o prietena din Spania ca la penticostalii de acolo, ca sa mearga un pastor de-al lor in alta adunare sa rosteasca o predica de la amvon, adunarea de acolo il plateste cu 200 euro.
Atatia bani pe care un roman venit in Spania ii face in cateva zile de munca asidua, iar acel pastor penticostal ii castiga in cateva ore ! Oare cat sa fie nerusinarea de mare a acestor sectanti pusi numai dupa castiguri materiale, storcand buzunarele celor prinsi in aceasta secta? de ce nu sunt interzisi, de ce nu incap pe mana politiei, a procuraturii? asta nu e evaziune fiscala, hotie la drumul mare? Stiti ca in Spania acesti penticostali au primit reclamatii, dar nimeni nu face nimic ! Sunt convinsa ca pastorii lor platesc autoritatile spaniole, pentru a-i lasa in pace sa fure! |
|
|||
|
|||
![]()
ei cred ca au duhul sfant ,dar cand intreb ceva din Biblie nu stiu desi cum zice in 1 Ioan 2:20 ca ei au primit ungerea ...si titi orce lucru.e mai de greu de inteles pe ei atunci cand ei incepe sa roage fiecare cu darul lor parca ar fii o casa de......unde fiecare urla si nu intelegi nimica
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa fii pastor trebuie sa fii bun orator! Nu oricine este bun orator deci e normal ca oratorii buni sa fie bine platiti! (Exact cum sunt platiti bunii agenti de vanzari!) :)) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
|