Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2012, 21:11:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Suzana Vezi mesajul
Azi am vrut sa salut un vecin penticostal si s-a uitat urat la mine, trecand pe trotuarul celalalt. Hmmm, ce chestie ciudata!
Poate maine , sau alta data , ai sa te uiti tu urat la el !
Cred , sunt convins ca in multe situatii suntem robi ai proiei imaginatii , iar starea noastra reflecta gandul , sau gandurile noastre . . .
Poate respectivul a avut un necaz , o zi mai proasta , sau poate noi suntem mult prea exigenti , sensibili din cale afara , deci "chestia" nu mi se pare chiar o ciudatenie !
Vechi 29.07.2012, 09:54:01
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Poate maine , sau alta data , ai sa te uiti tu urat la el !
Nu, eu vreau sa ma am bine cu toata lumea, insa se pare ca acesti penticostali nu, fiind foarte dusmanosi ...
Vechi 29.07.2012, 10:08:00
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Implicit

Suzana,
lasa-i incolo, nu te mai preocupa, se stie ca cei care adera la penticostalism in general au diverse probleme psihice si sunt cam necititi/nescoliti.
Vechi 10.08.2012, 09:44:48
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

http://www.razbointrucuvant.ro/recom...enia-acestuia/
Vechi 26.08.2012, 09:22:09
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.07.2012
Implicit

la penticostali sunt acei "prooroci", care ce credeti ca le-a trecut prin bibilica? sa profeteasca ca Basescu este "voia Domnului" cu privire la Romania !!! si de ce fac asta? pentru ca executa o comanda politica, toti liderii politici de confesiune penticostala fac parte din PD-L.
Vechi 26.08.2012, 13:01:19
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Suzana Vezi mesajul
la penticostali sunt acei "prooroci", care ce credeti ca le-a trecut prin bibilica? sa profeteasca ca Basescu este "voia Domnului" cu privire la Romania !!! si de ce fac asta? pentru ca executa o comanda politica, toti liderii politici de confesiune penticostala fac parte din PD-L.

http://www.youtube.com/watch?v=babuw...layer_embedded
Vechi 24.11.2012, 16:23:05
bizantina's Avatar
bizantina bizantina is offline
Member

Data înregistrării: 10.11.2012
Implicit

Mi-o spus o prietena din Spania ca la penticostalii de acolo, ca sa mearga un pastor de-al lor in alta adunare sa rosteasca o predica de la amvon, adunarea de acolo il plateste cu 200 euro.

Atatia bani pe care un roman venit in Spania ii face in cateva zile de munca asidua, iar acel pastor penticostal ii castiga in cateva ore !

Oare cat sa fie nerusinarea de mare a acestor sectanti pusi numai dupa castiguri materiale, storcand buzunarele celor prinsi in aceasta secta? de ce nu sunt interzisi, de ce nu incap pe mana politiei, a procuraturii? asta nu e evaziune fiscala, hotie la drumul mare?

Stiti ca in Spania acesti penticostali au primit reclamatii, dar nimeni nu face nimic ! Sunt convinsa ca pastorii lor platesc autoritatile spaniole, pentru a-i lasa in pace sa fure!
Vechi 30.11.2012, 21:49:33
barabi12 barabi12 is offline
Banned

Data înregistrării: 29.11.2012
Implicit penticostali

ei cred ca au duhul sfant ,dar cand intreb ceva din Biblie nu stiu desi cum zice in 1 Ioan 2:20 ca ei au primit ungerea ...si titi orce lucru.e mai de greu de inteles pe ei atunci cand ei incepe sa roage fiecare cu darul lor parca ar fii o casa de......unde fiecare urla si nu intelegi nimica
Vechi 02.12.2012, 10:28:25
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de barabi12 Vezi mesajul
ei cred ca au duhul sfant ,dar cand intreb ceva din Biblie nu stiu desi cum zice in 1 Ioan 2:20 ca ei au primit ungerea ...si titi orce lucru.e mai de greu de inteles pe ei atunci cand ei incepe sa roage fiecare cu darul lor parca ar fii o casa de......unde fiecare urla si nu intelegi nimica
da, si toata nebunia asta demonica pentru sume considerabile, un pastor penticostal castiga mii de euro lunar !
Vechi 02.12.2012, 14:49:59
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bizantina Vezi mesajul
Mi-o spus o prietena din Spania ca la penticostalii de acolo, ca sa mearga un pastor de-al lor in alta adunare sa rosteasca o predica de la amvon, adunarea de acolo il plateste cu 200 euro.

Atatia bani pe care un roman venit in Spania ii face in cateva zile de munca asidua, iar acel pastor penticostal ii castiga in cateva ore !

Oare cat sa fie nerusinarea de mare a acestor sectanti pusi numai dupa castiguri materiale, storcand buzunarele celor prinsi in aceasta secta? de ce nu sunt interzisi, de ce nu incap pe mana politiei, a procuraturii? asta nu e evaziune fiscala, hotie la drumul mare?

Stiti ca in Spania acesti penticostali au primit reclamatii, dar nimeni nu face nimic ! Sunt convinsa ca pastorii lor platesc autoritatile spaniole, pentru a-i lasa in pace sa fure!
bizantina, treaba este alta cu pastorii!

Ca sa fii pastor trebuie sa fii bun orator! Nu oricine este bun orator deci e normal ca oratorii buni sa fie bine platiti! (Exact cum sunt platiti bunii agenti de vanzari!)
:))
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
penticostalii sunt sectari? ingerul_pazitor Generalitati 51 16.05.2018 17:43:56
Penticostalii si botezul Templier Knight Secte si culte 363 24.07.2013 17:36:08
Cum sa vorbim cu penticostalii ? IonutS Secte si culte 282 28.03.2012 20:48:00