![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
ce e asta?
iti bati joc, domnule? nu ti-e rusine? nu ti-e frica de Dumnezeu? daca nu raspunzi intrebarilor, macar ai decenta sa-ti ceri scuze pentru comportamentul revoltator pe care il ai, domnule! uite, iti scriu cu majuscule: Daca afirmi ceva, raspunde intrebarii ! daca nu raspunzi, de fapt, ce doresti ??? Last edited by Cornel Urs; 02.01.2013 at 13:49:26. |
|
||||
|
||||
![]()
"osutafaraunu"...e clar, nu vei raspunde ! nu ai ce, deoarece habar nu ai de Scripturi, de mantuire, de credinta,...esti doar un mascarici.
totusi, mai fac o ultima incercare: "esti de acord sa vii la o manastire (te voi ajuta material si moral) pentru a ti se face anumite slujbe, in scopul scoaterii dracilor care au intrat in tine" ? daca da, te rog semnaleaza dorinta ta pe pm, multumesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar zi-mi si mie care e acel nume unic pentru cele trei ipostaze ? |
|
||||
|
||||
![]()
YAHVEH-si NU Iehova asta al vostru
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"osutafaraunu" a spus asta, deci va rog, intrebati-l pe el ! |
|
|||
|
|||
![]()
Deci YAHEVH e numele colectiv a ceea ce se spune ca e Tatal, Fiul si Sfantul Duh ?
|
|
||||
|
||||
![]()
cred ca stii ca numele YHWH nu se mai gaseste in NT
|
|
||||
|
||||
![]()
Pt ca YHWH NU se mai gaseste scris in NT
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok, acuma am vazut, tu ai spus ca exista doar un nume in numele caruia ne mantuim: Isus. Ok.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca e asa mare problema cu numele de YAHVEH, de ce nu se elimina VT pur si simplu din Biblie, ramanand doar NT, care se pare ca e mai de actualitate decat VT.
|
|