![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc de corectie!
Am "romanizat" cuvantul englezesc quote - trebuia sa zic citat sau referinta. |
|
||||
|
||||
![]()
n-ai pt ce...
"referinta" ar merge cel mai bine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 02.01.2013 at 19:57:06. |
|
||||
|
||||
![]()
la fel ar fi si cu adventistul, daca ar cerceta bine invataturile din cultul lor!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si referitor la calcule, eu stiam ca au prezis venirea Mantuitorului la fix 3 ani si jumatate de la darea legii duminicale. Mai e de actualitate "profetia" asta sambetista, 666? Pentru ca daca a ramas actuala aceasta "profetie" inseamna ca ati mai fixat o data calendaristica a Parusiei - dupa multe altele fixate deja si "expirate" - , nu-i asa, 666?
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Cum adică "ați mai"? Adventiștii de ziua a șaptea n-au fixat nicio dată calendaristică pentru Parusie! Dar despre asta s-a mai discutat offtopic și pe alte... topice. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deoarece NT este scris in Greaca: YHWH nu apare, dar apare in traducerea lui ("Eu sunt cel ce Sunt"). Si in fapt motivul pentru care apare, este teologia celui ce a scris Evanghelia dupa Ioan. El credea clar ca Hristos era Dumnezeu intr-o multime de pasaje (plecand de la ideea ca el este Creatorul (Ioan 1), Ioan 10:30 (Eu si Tatal una suntem), Ioan 14:6-10 In principal teologia lui Ioan este acceptata ca Hristos este divin, si acest pasaj "are sens" in perspectiva ca Iisus se identifica ca Dumnezeu. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
nici nu au cum, deoarece data cand Iisus vine, nu se cunoaste decat de Tatal.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Yeah, ne-am lămurit deja cu Nostra-dama de Petrici...
|
|