Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2013, 19:11:12
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
gandesti idem cu Alin, poate sunteti prieteni ...

În iadul de pe lumea aceasta fiecare arde la focul păcatelor sale, deși unii simt mai curând, alții mai târziu... si constat ca.... Cea mai mare cruzime e să strici nebunului mândria nebuniei sale și prostului bucuria prostiei sale - Nicolae Iorga.... asa ca tre' pun capat cruzimii mele :) una e sa transmiti avertizarile primite si alta sa te lupti cu morile de vant de prin "gurile" rele... Un an nou cu multa sanatate!!
Ca de obicei, faci slalom printre întrebările importante și te agăți de orice cuvânt care te ajută să păzești integritatea aparențelor în spatele cărora se ascunde ego-ului tău viguros și tânăr.
Desigur, smerenia ta desăvârșită identifică cu precizie "mândria nebuniei" și "bucuria prostiei" altuia. Cred că duhovnicul tău poate dormi liniștit noaptea... a modelat un robot sectar performant la tastat sminteli!

Last edited by Mihailc; 04.01.2013 at 19:14:37.
Vechi 04.01.2013, 19:26:50
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Cea mai mare cruzime e să strici nebunului mândria nebuniei sale și prostului bucuria prostiei sale - Nicolae Iorga.... asa ca tre' pun capat cruzimii mele :)
De ce te ascunzi in spatele unor citate pentru a ne spune ca suntem prosti si mandri? Si eu care credeam ca Mihai a fost prea lipsit de delicatete cu tine, insa se pare ca are dreptate cand a intuit izul sectar.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cipofobii asa cred, ca te poti lepada "inconstient", in virtutea puterilor magice ale cipului sau a unui mesaj satano-electronic ascuns in interior.
Fobia cip-ului poate avea consecinte nefaste, ducand pana la fanatism psihopatologic (tipic sectar).

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Adevărat grăiești. Numai că vezi tu, fricoșii sunt tocmai cei care aleg varianta struțului și nicicidecum cei care au curajul să mărturisească adevărul. Și când mă refer la mărturisitori, nu mă refer la vreun user de pe forum, ci la cei care trăiesc cu adevărat ortodoxia.

ps: să-mi fie cu iertare dacă greșesc și cer îngăduință.
Iar tu stabilesti trairea ortodoxiei in functie de pozitia acelui ierarh fata de cip? Daca-i vulcanic, gen pr. Amfilohie Branza: "wow... cat adevar", daca e un om cumpatat si intelept, care nu face trimitere la 666 spui : "nu zice adevarul" ?

Last edited by ioanna; 04.01.2013 at 20:00:01.
Vechi 04.01.2013, 20:48:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Cred că duhovnicul tău poate dormi liniștit noaptea... a modelat un robot sectar performant la tastat sminteli!
Mai stiu astfel de cazuri.

Am fost la unul din asta in vizita - mi-a aratat mandru pomelnicul - lista cu persoanele pentru care se roaga in fiecare seara, mireni, preoti, episcopul locului.
A tinut sa-mi spuna si ca duhovnicul i-a spus sa nu se roate pe IPS Daniel.

Curata ortodoxie, mare duhovnicie.

Nu mai zic de unde se tragea duhovnicul, dar unii cred pot insa sa intuiasca centrul smintelilor sectare cu pretentii ortodoxe de o vreme incoace.
Vechi 04.01.2013, 20:56:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
in sfarsit omule, ti-ai dat arama pe fata!!! chiar ma-ntrebam cat va dura... stii ca te-am rugat si pe alte topice sa prezinti "beneficiile" cipului pentru o mai buna edificare... te-ai abtinut! dar acu io-te ce zici (ca raspuns lui gdf): In schimb identitatea electronica, bazata pe metode criptografice, NU poate fi falsificata. Hartia da, partea electronica nu - asta e punctul forte.... Semnatura electronica este in functiune de zeci de ani, nu a existat nici macar un singur caz prin care cineva sa-si poata genera singur o semnatura falsa care sa fie validata de CA!!!
Pana la urma, esti sigura ca ai inteles vreo iota din pasajul de mai sus?

Citat:
Cea mai mare cruzime e să strici nebunului mândria nebuniei sale și prostului bucuria prostiei sale - Nicolae Iorga.... asa ca tre' pun capat cruzimii mele :) (...) Un an nou cu multa sanatate!!
Ura si injuraturi amestecata cu urari de bine?
Verifica-ti tensiunea..sa nu faci un atac ceva..

Citat:
din partea mea poti sa-ti iei cipul cu tot cu identitatea electronica de care esti atat de exaziat si sa ti le bagi undeva....
Asa duhovnici, asa ucenici.

Last edited by AlinB; 04.01.2013 at 21:02:53.
Vechi 04.01.2013, 21:25:50
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Ura si injuraturi amestecata cu urari de bine?
Fii barbat si indura :) Va veni o vreme cand prealuminatul grau va constientiza ca fara sprijinul neghinei nu poate sa faca nimic impotriva actelor biometrice. Pana atunci, sa-l lasam sa rada de bucuria prostiei noastre si de mandria nebuniei noastre, ca nu putem sa ne amestecam cu el.

Last edited by ioanna; 04.01.2013 at 21:39:00.
Vechi 04.01.2013, 23:49:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
[font=Verdana]Fii barbat si indura :)
Poate vrei sa spui sa nu ma bucur prea tare. :)

Nu e lucru usor sa ajuti omul sa vada ce i se ascunde dincolo de bruma de inchipuita duhovnicie.

Last edited by AlinB; 04.01.2013 at 23:52:10.
Vechi 05.01.2013, 04:28:29
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
Cipofobii asa cred, ca te poti lepada "inconstient", in virtutea puterilor magice ale cipului sau a unui mesaj satano-electronic ascuns in interior.
E o obraznicie rusinoasa sa faci cuiva proces de intentie, adica sa minti ca ar fi spus ceea ce vrei tu(sau iti place tie) sa intelegi.

Lepadarea nu se poate face "inconstient" sau involuntar, cu toate ca cipul are puteri magice(ascunse). De aceea puterile lumii politice(intre care Basescu e pionier) introduc obligatoriu cartele cu cipuri(permis auto, sanatate, buletin, pasaport...) ca sa le faca uzuale in viata de toate zilele pentru ca opozitia de principiu sa se diminueze tot mai mult astfel ca la momentul oportun(decis de masoni) rezistenta sa fie minima pentru ca atunci cei mai multi sa-si dea acordul expres constient si voluntar) pentru "cipurile magice".

Generatia contemporana a avut liber la indemana avantajele unei vieti mai mult decat decente comparativ cu miliarde de oameni pe lumea asta.
Acum aceeasi viata este deja un vis pe care-l vor trai cu adevarat toti daca "sunt de acord"(!!!!!!) sa aiba acces acum la cat mai mult confort si sa se instaleze confortabil intr-un "ceaun" apoi; altfel vor suferi la liber de-ndata.
Vechi 05.01.2013, 08:51:56
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
religia cipofobica = adevarul?
În mintea ta, da religia cipofobică, în mintea altora dreapta credință. Luminează-mă și pe mine, de ce marii duhovnici, părinții înduhovniciți nu primesc actele cu cip? Sunt ei cumva ”sectari ortodocși” sau ”cipofobi”?

ps: aceeași întrebare este valabilă și celoralați care sunt în măsură să mă lămurească.
Vechi 05.01.2013, 10:03:20
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit ganduri de pe Pluta Meduzei

Dupa cum spunea Augustin parca,sfarsitul lumii vine pentru fiecare la moartea sa dar probabil este o sustinere mult prea idealista in raport de imaginea zugravita in mentalul prezentului nostru.Sfarsitul lumii il traim poate fiecare,clipa de clipa,odata cu moartea lumii in care am trait,a viselor,a sperantelor,a umanitatii celui de langa noi.Intr-un anumit fel in fiecare clipa este un sfarsit al unei lumi si inceputul alteia si doar oroarea de meditatii de cafenea ma face sa nu avansez in acest rationament.Oricum sfarsitul lumii,din perspectiva moderna este unul lipsit de Dumnezeu si complet impotriva oricarei afirmatii biblice,la modul cum este el predicat de catre toti profetii cu blanuri de oaie din pesterile civilizatiei moderne.

Sfarsitul lumii se scurge si prin refugierea lumii reale in lumea virtuala,o lume unde fiecare are prilejul sa nu fie ceea ce este ci ceea ce si-ar dori si prin urmare acesta lume virtuala,fara nici o bariera,creioneaza fantasma portretului lumii asa cum ne-o imaginam in toate zbaterile noastre interioare lasate libere.Imaginea este ceea ce se vede,s-a creat o perfecta metoda pt ca fiinta umana sa fie schismatica fata de propria ei persoana,cu o viata reala si una alternativa,in care ambele se amesteca si rezulta un fel de lume cu nimic mai prejos decat lumea halucinogena.Departe de mine gandul de a imbraca spectrul virtual complet in malefic dar sunt atat de multi nebuni si dementi,in diferite forme,in acesta lume virtuala inca te inspaiminti gandindu-te cum ar fi in viata reala daca nu ar exista necesarele bariere ale civilizatiei si mai ales puterea lui Dumnezeu de a pune stavila raului.Practic lumea virtuala este o imagine a lumii noastre la modul apocaliptic,un exemplu de sfarsit al lumii unde obsesiile fiecaruia dintre noi,implinirile si dorintele,indiferent de natura lor, devin reale la modul virtual,prind chip si forma,si intra cu toata forta in realitate,fara nici o opreliste si fara ca nimeni sa poata spune care va fi efectul lor.Am convingerea ca la un examen psihiatric de rutina o foarte mare parte a populatiei virtuale si-ar imbogati garderoba cu o camasa de forta in cazul cel mai bland.

Insa ce este cu adevarat frumos in tot acest noroi in care ne balacim cu drag si spor este ca pana si aici,din ce in ce mai putin insa,mai exista oameni,dragoste,sperante si vise timide,bunatate si ajutor,credinta si poate si sacrificiu.Cumva esenta chipului din om a reusit sa sparga si acest intuneric,sa aduca o raza de lumina si aici si ma intreb daca nu cumva toata acesta trecere a noastra si prin acesta faza nu este decat un necesar pas de vidanjare si exorcizare a demonilor nostrii interiori,un alt pas spre drumul prabusirii unei alte incercari de a ne inalta un turn de unii singuri,pana in clipa cand esuati in tot si goliti de tot,intr-un sfarsit al unei lumi ce de fapt este de fapt moarte si nu viata,eliberati,vom cauta cu adevarat ceea ce am pierdut,vom intelege cu adevarat ceea ce trebuie sa fim.Intreaga umanitate pare un fiu ratacitor,cred ca suntem in timpul lui istoric si intr-un final vom alerga spre casa.Este drept ca nu toti vom si ajunge acasa insa omenirea,finalmente,va ajunge unde trebuie sa ajunga,la Dumnezeu.

As dori sa spun ca,in nebunia mea evidenta, nu am nici un fel de spaime apocaliptice moderne si spun asta pt ca pt mine sfarsitul lumii nu va fi decat ultima contorsionare a raului in fata Luminii,ultima zbatere a lui si a lumii lui care desi acum pare in plina desfasurare este de fapt in agonie si tocmai din acest motiv frica de sfarsit nu este a noastra,nu face parte din noi ci este a celui pentru care sfarsitul nu va fi decat trecerea din moarte in moarte.El ne inspaimanta cu propria lui frica,oamenii au primit calea sa fie liberi de ea.Acel cer nou si pamant nou vor veni,asa cum a vazut si Apostolul Ioan,dar nu spre anihiliare ci spre transformare,spre implinire a cuvintelor Celui ce a spus ,,Iata eu fac toate lucrurile noi".Citeam de dimineata cuvintele din Apocalipsa 21:6-7 si privind la lumea noastra virtuala,chiar daca intr-o zi va disparea,rasaritul va vaeni iar,in care vom fi cu adevarat ceea ce trebuie sa fim in fiecare clipa, eliberati de ceea ce am ajuns acum prin propria noastra nebunie de a sadi rau unde era lumina,de a ne ucide singuri,intr-o sinucidere colectiva a lumii noastre.Trebuie poate sa trecem prin moarte lumii noastre ca sa regasim ceea ce am pierdut,dar nu este o moarte ci o intoarcere acasa.

,,Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce ascultă cuvântul Meu și crede în Cel ce M-a trimis are viață veșnică și la judecată nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viață."(Iisus Hristos)
Vechi 05.01.2013, 11:20:35
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Lepadarea nu se poate face "inconstient" sau involuntar, cu toate ca cipul are puteri magice(ascunse).
Asa, si ce puteri magice are si cum functioneaza astea?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre sfarsitul lumii biturica25 Generalitati 135 19.12.2013 00:22:25
Sfarsitul lumii ironizat! UNNOOM Generalitati 11 20.12.2012 17:45:26
Vine Sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 23 29.11.2012 22:56:32
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57
Vine sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 71 10.04.2009 22:04:53