![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt multi tineri pe forum, care inca nu au experienta celor scrise de mine mai sus. Si aspectul nostru conteaza, atunci cand dorim mantuirea. Ori ispitele sunt foarte multe, care ne pot pierde: e modern sa te tatuezi, sa iti faci piercing; aproape ca nu mai e nimeni, cel putin in vest, care sa le critice, desi au fost unii care au murit din cauza prea multor piercinguri. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa... Si....????
Crezi ca asta e tzatzana lumii (femeilor)? Oare de cand?.... Si cum? Si...incotro? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa fim seriosi... ma rog... crestini ortodocsi! |
|
||||
|
||||
![]()
In ceea ce priveste machiajul la femei, ieromonahul Savatie Bosovoi a inteles foarte bine (zic eu) psihologia femeii, spre deosebire de d-voastra domnule Zaharia, depasit de subiect, insa grabit cu judecata. Cititi-l:http://luminaortodoxiei.com/ro/piedi...C5%9Fi-machiaj
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu cred ca au murit din cauza infectiilor de piele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca esti acelasi marturisesc ca ma aflu in greseala si te rog sa ma ierti . Eu cu acela ajunsesem , dupa rugamintile-i absolut elegante, sa pastram o conventie : nu ne vedem pe forum , nu avem treaba unul cu altul ! Si cred ca pot sa-i si gasesc interventia in care m-a "rugat" sa stau linistit in legatura cu postarile lui . Dar totusi ma indoiesc sa fi acela , deoarece la un moment dat a facut un tantam de "fetita neimpacata" , cedind nervos si retragindu-se cu surle si trimbite de pe forum , inclusiv cu interventii la admin ca sa ii stearga contul inclusiv din Cartea Vietii si a Nemuririi . Eu ti-am raspuns la un post convins ca nu esti acelasi . Daca esti totusi tu .... m-am intristat suficient pt. asta seara !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii bine ca nu am ascuns nimic din mine insumi, atat cat ma cunosc... Si tocmai din pricina asta te-ai aratat aspru cu mine (sau, ma rog, cu postarile mele), deseori, in trecut, cand postam cu numele meu real, ioan cezar (nume scolaresc, de catalog)... Ca nu am motiv sa ma numesc altfel decat m-au numit parintii si m-a botezat Preotul in Hristos Domnul. Acum postez tot cu numele meu, cezar ioan. Imi pare rau ca te intristezi pentru trecutul meu "murdar" pe forum. Nu merita, frate, sa tii minte greselile unui pacatos dovedit! Lasa-L pe Domnul sa le socoteasca, te rog, pentru binele nostru, al amandorura, de voiesti! In rest, pot sa afirm ca fratia voastra e neschimbat. Mizerabil, uneori, sublim alteori... Deh, roman de-al nostru, din popor, in ciuda diplomelor academice si cararilor nesfarsite la biserici... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aveti... nu am cum sa obiectez ! Dar va rog sa nu va necajiti ! Nu vedeti ca nu este nimic de capul meu ? Nu vedeti ca eu regurgitez mindrie si prostie ? Macar sa fi citit si citat si eu pe cineva , sa pot face fata onorabil la amabilitatea dvs. Dar eu tot cu parerile si parerile mele ! Tot prostovan si ingimfat ! Va rog nu va suparati ca pina la 1 aprilie anul acesta nu va mai zic nici un cuvint ! Va rog eu mult ! Si va rog din suflet sa ma iertati ca mult fiind prost, si mult gresesc !
|
|||
|
|||
![]()
Cred si eu.
Nu ne indoim dar nici nu ne facem prea multe griji! Last edited by cezar_ioan; 23.01.2013 at 00:15:26. |
|
||||
|
||||
![]()
Domnule Zaharia, nu m-am suparat ca ati inteles in mod gresit postarea mea, lansandu-va intr-o serie de speculatii cu privire la modul meu de a gandi, v-am spus doar sa aveti o retinere inainte de a posta, sa cititi cu atentie. Nu m-am suparat, ca nu e prima data cand faceti asta. Prima data m-ati mahnit, acum m-am obisnuit. Pe Savatie Bosovoi nu l-am dat ca exemplu pentru ca ar fi o autoritate, nu e, ci pentru ca citind intamplator articolul sau, mai ales fragmentul in care cauta sa identifice motivele pentru care se machiaza unele femei, cred ca a reusit sa le acopere destul de bine.
Last edited by ioanna; 22.01.2013 at 01:01:02. |
|