![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am acum timp sa iti raspund, insa iata o povestire cu un pic de talc, a unui simpatic psihiatru:
http://dulce-mahala.tapirul.net/2008/10/19/ej-nebun/ Citat:
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 01.02.2013 at 12:42:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine s-a nascut cu retard, Dumnezeu cu mila, dar cui i s-a creer si l-a busit pe parcurs..
|
|||
|
|||
![]()
Aline, citeste, te rog, (daca poti cu atentie) povestirea. Era un exemplu asupra faptului cum se manifesta un om cu o problema spirituala (un om impatimit cum este un alcoolic), fata de cum se manifesta un bolnav psihic, in cazul din poveste chiar unul suferind de schizofrenie.
Patima nu are absolut nimic de-a face cu boala psihiatrica. Ca in timp alcoolismul produce modificari cerebrale ireversibile, asta e alta poveste. Ma refeream la aspectul de patima. ---- Si apropo, un bolnav psihiatric nu isi busete singur, din vina lui, creierul, insa un impatimit (un alcoolic de ex) poate sa si-l buseasca singur daca insista cu patima sa pina isi distruge trupul.
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 01.02.2013 at 12:52:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu are legatura cu consumul de alcool, genul asta de ipocrizie este intalnit si la persoane care nu au patima alcoolului.
Este o problema spirituala insa "candoarea" cu care isi sustin punctul de vedere te face sa te intrebi daca nu e si o problema psihica pe undeva. Sunt unii care sustin ca la radacina unor boli psihice sunt, in unele cazuri cel putin, bolile spirituale.
|
|||
|
|||
![]()
Genul asta de ipocrizie este in sine o patima. Nu are legatura cu consumul de alcool decat in masura in care o patima atrage alta patima. Oricum se refera la patima, nu la boala psihica (in exemplul respectiv, cel bolnav de schizofrenie s-a comportat in felul lui cu dragoste fata de aproapele, in timp ce impatimitul s-a comportat exact opus).
Lipsa constiintei morale (candoarea absentei ei) este o problema spirituala, o suferinta duhovniceasca, nu una psihiatrica. La fel, termenul de mandrie se refera la o patima, la o notiune legata de viata spirituala, nu la un simptom psihiatric.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Presupunând, prin absurd, că speculația Antoniei ar avea ceva de-a face cu realitatea, cum interpretezi implatarea incognito a unui cip în măsea? E lepădare sau cădere? Mai are vreo șansă la mântuire cumătra respectivă, din moment ce are deja cipul într-însa?!
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 01.02.2013 at 19:33:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() M-ai terminat la faza asta, frate Mihail! Deocamdata cipul e in anus, pardon, sinus. Cind o intra in cosinus, sau in tangenta, atunci sa te tii sir de catastrofe! Antonia, pot sa vorbesc cu unul din kobolzii intilniti de Strieber sa iti faca o vizita mentala? sunt baieti buni, doar ca uneori au obiceiul de a face operatii fara anestezie. P. S. Sa nu te am pe constiinta (cine stie, poate mai vorbeste iar Vocea din cip, si mai trage {cipul, desigur} iar niste basini, tocmai cind te rogi)si sa nu mai deschizi alte topice de profil, afla ca e vorba de...un film: Communion, 1989. Superb! http://www.youtube.com/watch?v=M5SNQ6XQzLg Vizionare placuta! Last edited by celestial_pottery; 01.02.2013 at 19:33:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Oricit de credincios ai fi daca esti lovit cu arma psihotronica ti se modifica psihicul si devii un zombi cel putin o perioada.Frica si panica iti este indusa in creier si nu ai scapare.
Este adevarat ca un antrenament spiritual diminueaza efectele negative ale atacului dar nu te salveaza.Ai sanse de scapare daca inceteaza atacul cu arma psihotronica asupra ta,ori parasesti tu locul si pleci rapid cit mai departe intr-un loc unde sa ai prilej de meditatie ca sa-ti vindeci ranile psihice pe care tocmai le-ai capatat. Eu asa am procedat in mod instinctiv si am scapat.Acum sunt in perioada de refacere si documentez cele traite printr-un studiu multidisciplinar in urma caruia am gasit raspunsuri la o parte din fenomenele pe care le-am trait. Daca atacul psihotronic este continuu,in functie de scopul sau fie ti se modifica personalitatea,te poti imbolnavi,sinucide sau poti muri.Depinde ce si-a propus atacatorul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
On-topic: am auzit de una care zicea vecinilor de bloc "iar au trimis razele. aveti grija". |
|
|||
|
|||
![]()
Articolul urmator dezleaga enigma:
http://translate.google.ro/translate...ed=0CEMQ7gEwAA Daca se coroboreaza acest text cu imaginea din radiografia urmatoare, s-ar putea sa descoperim ceva interesant. In articolul de mai sus, se precizeaza ca astfel de practici, fiind ilegale, sunt mascate legal prin diagnosticul politic corect ,,schizofrenie paranoida!!!" Asadar, cand auzim despre cineva ca sustine ca are ceva implantat, trebuie sa verificam inainte de a ne da cu parerea. Daca suntem corecti. In zilele noastre, aceasta practica, nu mai este de domeniul SF. Medicina nu ar trebui implicata in jocuri murdare si in razbunari de joasa speta. Ce cadru legal exista pentru ca un pacient-cobai de acest fel sa se poata apara? Daca imaginea de mai jos este marita, se observa clar prezenta unui corp strain in partea de sus a imaginii, plus alte ciudatenii. http://s23.postimg.org/59pe4eujf/scan0001.jpg Doamne, iarta-i pe cei care se ocupa cu asa ceva, caci nu stiu ce fac! Last edited by antoniap; 15.05.2013 at 21:08:24. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Razboiul nevazut! | alexdu | Generalitati | 17 | 09.02.2011 21:10:52 |
a inceputul razboiul | lore86 | Generalitati | 14 | 25.11.2010 19:03:47 |
razboiul | mithrandir | Generalitati | 6 | 10.08.2009 16:58:28 |
Razboiul din Georgia | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 14.08.2008 08:08:00 |
Razboiul Nevazut | Mikhael | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 20.08.2007 17:48:44 |
|