![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si care sunt sursele de prima mana despre care pomeneai, altele decat "murăturile teologice servite de blogurile ortodoxiste"? Dai lectii despre iubire, dar servesti numai agurida... Cine sa te creada?!? |
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu trebuie sa ma intrebi pe mine despre Pr. Iustin Parvu. Mergi la dansul si te lamuresti singur.
Last edited by Miha-anca; 02.02.2013 at 23:30:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ceea ce-l priveste pe Pr. Iustin Parvu, nu ma refeream doar la acest raspuns al tau, ci la toate in care nu ai scapat nici o ocazie ca sa il faci in toate felurile. Rusine! Te legi de un duhovnic! Rusine! Rusine! |
|
|||
|
|||
![]()
M-A, ți-am mai spus, o repet și acum: disprețul tău snobogonflat este o mică garanție de calitate pentru mine. Așa că poți să-ți continui liniștită etalarea de pseudoargumente și să-ți aperi cu și mai mult sârg pofta insațiabilă de murători expirate de pe internet!
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 02.02.2013 at 23:43:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce legatura are cartea respectiva cu dumnealui? Sau iti vine asa..deodata? Se intampla des? Ca tocmai vorbeai de manipulare..daca cineva iti contesta ideile tale, si mai mult, aduce argumente, fluturam pe parintele Iustin? Gestul e patetic, sa stii. Si sa mai ai si tupeul sa vorbesti de manipulare in dreptul altora - e pura ipocrizie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu, tu ai facut-o deja si in numeroase randuri.
Si pentru ca nu ai nici un raspuns plauzibil la ce ti-am pus in fatza, preferi atitudinea pasiv-agresiva de care ti-a mai atras atentia Mihail.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din pacate v-am pus iar pe tine, alias Mihailc, pe Ignore List. Altfel nu va potoliti. Dar voi continuati... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum zicea si Mihailc, se pare ca nu te poti abtine mult timp sa ne tii acolo, ne iubesti prea mult... ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|