Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2013, 23:20:19
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Dacă-ți imaginezi dinainte răspunsurile, de ce mai întrebi? Că oricum și tu și Eliza cam tot timpul comentați răspunsurile imaginate de voi, nu pe cele ale interlocutorului.
Și-apoi autoafectarea asta a ta prea seamănă cu o situație în care cineva vrea să bată un cui, își dă peste deget cu ciocanul și pune vina pe vecinul care l-a enervat săptămâna trecută....
Da???
Si care sunt sursele de prima mana despre care pomeneai, altele decat "murăturile teologice servite de blogurile ortodoxiste"?
Dai lectii despre iubire, dar servesti numai agurida... Cine sa te creada?!?
Vechi 02.02.2013, 23:22:50
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
si de unde stii tu ca parintele Iustin Parvu este induhovnicit?
PS: Dragostea nu se poartă cu necuviință, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândește răul...NU PROVOACA ISTERIE (cipofobia)
Dar nu trebuie sa ma intrebi pe mine despre Pr. Iustin Parvu. Mergi la dansul si te lamuresti singur.

Last edited by Miha-anca; 02.02.2013 at 23:30:15.
Vechi 02.02.2013, 23:28:36
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si ca ortodoxa ai voie sa imbratisezi atitudini si idei sectare?

Ca tot vorbesti de manipulare, eu vorbeam de o carte editata de o grupare sectara de peste Prut, si tu ai ajuns sa te isterizezi vizavi de par. Iustin Parvu.
Asta cum se cheama?
Sectarismul e obsesia ta, pe care o tot perpetuezi pe acest forum. Nu tine!
In ceea ce-l priveste pe Pr. Iustin Parvu, nu ma refeream doar la acest raspuns al tau, ci la toate in care nu ai scapat nici o ocazie ca sa il faci in toate felurile. Rusine! Te legi de un duhovnic! Rusine! Rusine!
Vechi 02.02.2013, 23:37:13
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Da???
Si care sunt sursele de prima mana despre care pomeneai, altele decat "murăturile teologice servite de blogurile ortodoxiste"?
Dai lectii despre iubire, dar servesti numai agurida... Cine sa te creada?!?
M-A, ți-am mai spus, o repet și acum: disprețul tău snobogonflat este o mică garanție de calitate pentru mine. Așa că poți să-ți continui liniștită etalarea de pseudoargumente și să-ți aperi cu și mai mult sârg pofta insațiabilă de murători expirate de pe internet!

Last edited by Mihailc; 02.02.2013 at 23:43:26.
Vechi 02.02.2013, 23:48:48
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Sectarismul e obsesia ta, pe care o tot perpetuezi pe acest forum. Nu tine!
In ceea ce-l priveste pe Pr. Iustin Parvu, nu ma refeream doar la acest raspuns al tau, ci la toate in care nu ai scapat nici o ocazie ca sa il faci in toate felurile. Rusine! Te legi de un duhovnic! Rusine! Rusine!
Ca de exemplu?

Ce legatura are cartea respectiva cu dumnealui?

Sau iti vine asa..deodata? Se intampla des?

Ca tocmai vorbeai de manipulare..daca cineva iti contesta ideile tale, si mai mult, aduce argumente, fluturam pe parintele Iustin?

Gestul e patetic, sa stii.

Si sa mai ai si tupeul sa vorbesti de manipulare in dreptul altora - e pura ipocrizie.
Vechi 03.02.2013, 00:06:13
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Ca de exemplu?

Ce legatura are cartea respectiva cu dumnealui?

Sau iti vine asa..deodata? Se intampla des?

Ca tocmai vorbeai de manipulare..daca cineva iti contesta ideile tale, si mai mult, aduce argumente, fluturam pe parintele Iustin?

Gestul e patetic, sa stii.

Si sa mai ai si tupeul sa vorbesti de manipulare in dreptul altora - e pura ipocrizie.
Dumnezeu sa te judece pe tine, nu eu!
Vechi 03.02.2013, 00:18:44
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Dumnezeu sa te judece pe tine, nu eu!
Stiu, tu ai facut-o deja si in numeroase randuri.

Si pentru ca nu ai nici un raspuns plauzibil la ce ti-am pus in fatza, preferi atitudinea pasiv-agresiva de care ti-a mai atras atentia Mihail.
Vechi 03.02.2013, 00:53:45
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
M-A, ți-am mai spus, o repet și acum: disprețul tău snobogonflat este o mică garanție de calitate pentru mine. Așa că poți să-ți continui liniștită etalarea de pseudoargumente și să-ți aperi cu și mai mult sârg pofta insațiabilă de murători expirate de pe internet!
Din pacate dispretul iti apartine in totalitate. Daca asta nu vezi, nimic nu vezi.
Vechi 03.02.2013, 00:56:10
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Stiu, tu ai facut-o deja si in numeroase randuri.

Si pentru ca nu ai nici un raspuns plauzibil la ce ti-am pus in fatza, preferi atitudinea pasiv-agresiva de care ti-a mai atras atentia Mihail.
PAcat ca nu vei sa intelegi.
Din pacate v-am pus iar pe tine, alias Mihailc, pe Ignore List. Altfel nu va potoliti. Dar voi continuati...
Vechi 03.02.2013, 00:59:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
PAcat ca nu vei sa intelegi.
Din pacate v-am pus iar pe tine, alias Mihailc, pe Ignore List. Altfel nu va potoliti. Dar voi continuati...
Nu pot sa inteleg ceea ce nu te invrednicesti sa explici, mai ales cand vorbele si faptele tale cad in afara sferei firescului.

Cum zicea si Mihailc, se pare ca nu te poti abtine mult timp sa ne tii acolo, ne iubesti prea mult...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34