![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Inainte de a da sfaturi altora, părăsiți ipocrizia și dubla măsură!
Chiar nu ati remarcat de debitează coreligionarul dumneavoastră? De ce vă rușinați să îl trageți de urechi pe simplul considerent că este ortodox? |
|
||||
|
||||
![]()
I-am raspuns la intrebarea la care d-voastra ati refuzat initial sa raspundeti, preferand un atac la adresa fostului patriarh Teoctist. Va repet: nu sunteti obligat sa ramaneti pe acest forum, nu trebuie sa faceti efortul de a ramane pe forumul unei "secte pidosnice", nu va cere nimeni asta, cu atat mai putin noi. Ma scuzati ca m-a deranjat mai mult nesimtirea d-voastra crasa, decat aberatiile altora. Noapte buna.
Last edited by ioanna; 24.02.2013 at 00:54:33. |
|
||||
|
||||
![]()
Din secta "Urmașii Mântuitorului Iisus Hristos".
Citat:
http://www.orthodoxandgay.com/romanian : Există două principii directoare ale acestui website: Unu: Biserica Ortodoxă este Mireasa lui Hristos. Doi: Fiind gay este un dar al lui Dumnezeu, Creatorul. Citat:
Citat:
Citat:
Botezul este acordat fără ca cel botezat să solicite botezul și fără ca botezătorul să-i ceară acordul. Dacă eu, fără să te întreb nimic și fără să-ți cer acordul te prind și te botez în secta mea, tu nu ai declara că te-am botezat împotriva voinței tale? Last edited by PilatP; 24.02.2013 at 01:27:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Alta dată fiți mai atentă la aberațiile lor!
S-ar putea să înțelegeți mai bine relitatea. Vise plăcute! |
|
||||
|
||||
![]()
Daca d-voastra sunteti un pacatos, secta din care faceti parte e pidosnica?
Nu conteaza deloc doctrina sectei referitoare la pacat? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Întrebați-l care articol de doctrină adventistă sau penticostală declară că homosexualitatea nu este un păcat. Și faceți totuși un efort să părăsiți dubla măsură! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ma intereseaza care comunitati adventiste de ziua a saptea si penticostale sustin ca homosexualitatea nu este un pacat, sunt prea multe denominatiuni americane. Cu siguranta insa ca cele doua culte (adventist, penticostal) din Romania nu sustin, nu se regaseste in doctrina lor asa ceva. Last edited by ioanna; 24.02.2013 at 01:18:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranță Biserica Ortodoxă din Romania nu susține homosexualitatea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Înainte de divagația pidosnică, s-a discutat despre modul cum penticostalii și adventiștii (în general neoprotestanții) efectuează botezul: prin scufundare pe spate. Are vreo importanță dogmatică această modalitate de scufundare? Din punct de vedere ortodox și penticostal.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ti-e frica sa marturisesti? Sau ti-e rusine?
Sper ca nu esti un las, nu-i asa? Citat:
Ce vorbe mari! Ceea ce scrie in acel site NU ESTE DOCTRINA ORTODOXA!! Ai priceput sau sa-ti fac o schema! Din pacate esti unul dintre cei care imi confirma pentru a nu stiu cata oara ca sectarii sunt cam incuiati la logica! "5.Iisus i-a răspuns: „Adevăr, adevăr îți spun, de nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu." Ioan 3. Nastere din apa si din Duh. Botezul nu este deplin fara apa. Ce tip de sectar esti? Esti cumva un plod de sectar care rataceste, nici tu nu esti convins de invatatura seaca a parintilor tai, dar nici nu vrei sa te "botezi" la ei: esti cam cu fundul in doua luntri? Ti-am intuit mucisorii la nas si nu prea are cine sa ti-i stearga. Citat:
Si totusi, Insusi Dumnezeu le-a cerut evreilor sa-si circumcida pruncii!! Citat:
Dar asta in cazul adultilor!!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
Botezul in BOR | orthodoxia.i.thanatos | Botezul | 594 | 26.01.2010 01:33:12 |
|