![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ești la fel de ignorant ca și majoritatea de pe acest forum. În primul rând sunt ateu deci nu îndrum pe nimeni pe nici o „cale dreaptă”, și în al doilea rând repet, nu ai să rezolvi nimic cu astfel de postări/atitudine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu își pierde timpul că este careva bătut în cap, își pierde timpul că postează material de comedie și se așteaptă să fie luat în serios, doar atât.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Drum bun. |
|
|||
|
|||
![]()
Tu il numesti material de comedie, eu il numesc cu toata sinceritatea material didactic.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ești la fel ca și credincioșii atunci. Faci apel la autoritate ca și ei, o eroare logică ce înflorește pe forumul acesta. Carlin este doar un comediant/actor etc, iar dacă tu iei ce zice el ca și material didactic e grav.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
I-a fortat sa gandeasca???? Serios? Unde au gandit? Cel mult aia care radeau prin sala radeau de glumele lui si nu gandeau sau luau de bun ce spunea el. Poate avea dreptate. Dar poate nu avea. Corect ar fi fost macar sa analizeze problemele existentiale (la propriu) si sa ajunga prin informatiile pe care le detineau la o concluzie. Imperfecta motoda, dar mult mai buna decat sa iei de bun ce spun altii (Stiu, vei spune ca exact asta e credinta si religia. Si se aplica unora. Dar e gresit sa generalizezi. In plus tu nu stii ce e credinta. Si nu imi spune ca te-ai informat. Daca ai sa spui ca eu nu stiu cu ce te-ai ocupat tu, spune daca.... si acum am sa pun continuarea cu ce ar fi trebuit sa faca aia pe care i-a "fortat sa gandeasca".). Si forma corecta care ar fi dovedit ca respectivii au gandit ar fi presupus ca ei sa se fi informat daca religia (care imbraca multe forme) si-a pus si ea "problemele" ridicate de "ganditor" si daca are si raspunsuri. Si abia apoi sa isi dea cu parerea. Pana atunci totul ramana doar o dovada de prostie si ignoranta crasa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si "predica" lui ar fi avut o anumita valoare (lucru pe care l-ar avea si predicile din biserici, parerea mea, daca ar respecta acelasi principiu) daca ar fi prezentat si explicatiile "oponentilor" si le-ar fi demontat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|