![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Oricum domnul Danion nu e simpatizant legionar. O spune chiar si in acel interviu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din cate ni s-a spus aici pe forum, BC nu recunoaste nici un sfant ortodox de dupa Marea Schisma. Atunci care e sensul spuselor tale? Nu este treaba catolicilor, pe cine canonizeaza BO, asa cum nu este treaba ortodocsilor, pe cine canonizeaza BC. |
|
|||
|
|||
![]()
Practic nici noi nu suntem simpatizanti ai ML. Pe noi ne intereseaza stric aspectul religios si culmile sfinteniei la care au ajuns unii dintre membrii miscarii acestia, precum si altii din afara miscarii, dar care au suferit in aceeasi masura in inchisorile comuniste. Deci este vorba de legatura lor cu Dumnezeu, pe care au intretinut-o in conditii extrem de grele, in care altii au clacat si au facut pactul cu diavolul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din acelea chiar izvorau mir, n-ar trebui sa exageram cand sustinem o idee.
|
|
|||
|
|||
![]()
Probabil ca e adevarat.
Dar asta nu e neaparat un miracol.
|
|||
|
|||
![]()
Celui care va zice cuvant impotriva Fiului Omului, se va ierta lui; dar celui care va zice impotriva Duhului Sfant, nu se va ierta lui, nici in veacul acesta, nici in cel ce va sa fie” (Matei 12, 32).
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand izvoraste mir e intotdeauna un miracol, nu e ceva obisnuit. E evident ca au fost si sfinte moaste in inchisoare, o vedem si din povestirile din inchisoare.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu dau cu bată, atrag atenția. |
|
||||
|
||||
![]()
Am ras de ma doare stomacul :)
|
||||
|
||||
![]()
Ba dai.
Stiliștii sunt schismatici.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A fost Miscarea Legionara o miscare cruciato-cavalereasca? | mihailt | Generalitati | 6 | 03.11.2010 21:11:49 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|