![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
B12 este produs de bacterii. Ascetii mai greu sa ajunga la deficit de B12 deoare fara doar si poate consuma hrana contaminata bacteriologic. Serios? Si de unde culegi tu quinoa, amarant, kamut, teff, spirulina..? Chiar nu observi handicapul?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care va sa zica, daca la o masina pocneste un cauciuc si intra intr-un stalp, tu nu te mai urci niciodata intr-un vehicol cu cauciucuri. E dovedit ca pur si simplu cauciucurile nu functioneaza. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cine a vorbit de cure în post?
Bun și de ce în cazul anumitor boli este înterzis consumul de carne? Te înșeli, ia vezi cine a amintit de dentiție. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci ca sa implinesti exact porunca, lipseste un lucru f. important, esential as zice: sa traiesti in Rai.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care va sa zica asta demonstreaza ca cele mai sus sunt nocive, nu? Se pare ca lipsa de coerenta face casa buna cu anti-vaccinismul si asta tinde sa devina o regula.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 14.06.2013 at 03:04:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar să accept vaccinurile.
![]() Vedem doar ce ne comvine. Poate da poate nu, dar poare fi și una benifică, așa cum tu susții ”beneficiile” vaccinurilor. Simplitatea în mâncare nu poate aduce decât economii. Depindem ce naturism alegem, unul exotic sau unul bazat pe produsele românești sezoniere și mai puțin bazat pe produse din afara țării. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si raceala suna mai bine decat TBC, iar o varsta medie de 40 de ani(asta e tot de la mortalitate infantila) parca suna cam rau. Si lasa-ma cu ce oameni si copiii sanatosi care mancau natural aveam noi. Un unchi de-al mamei i-au murit cam jumatate din copii(asta inainte de al Doilea Razboi), si retine ca erau de familie mai instarita, deci nu vietuiau in mizerie. In plus, daca te uiti prin anumite opere literare antebelice, unele personajele principale raman doar cu cativa copii la momentul inceperii povestirii. Crede-ma, cand eram mic eram bolnavicios rau, de amigdale. Am incercat-o si p-aia cu "hai sa crestem sistemul imunitar cu chestii naturale", cu sfecle si alte lucruri. Crede-ma, nu a mers. Pana la urma tot cu medicamente d-alea conspirationiste si mai apoi cu operatie am scapat. D-asta sunt eu infocat eu impotriva prostiilor astora. Sa nu se inteleaga gresit, da, sunt substante foarte bune care pot fi extrase din plante, dar nu e reglementat, iar in mare parte sunt doar buruieni sub forma de comprimat. Inainte, nu eram chiar asa de acord, dar acum dau crezare complet introducerii de mai sus. "most North Americans and Europeans have little memory of a pre-vaccine era where diseases such as mumps and measles — to say nothing of smallpox or polio — were common and often deadly." Da, am uitat de asta. Am uitat cum e sa iti moara copilul in brate de variola, si acum avem fite tampite ca daca ne mancam legumele, vor creste mari si puternici, ce avem noi nevoie de prostii d-astea gen "medicina moderna". Nu, fie ca mananci tu seminte si buruieni cu mandrie prosteasca de ierbivor santos, sau branzeturi si carne, daca te prindea un microb d-asta pe vremea aia(sau de ce nu, acum, dar fara ingrijiri si medicamentele uratei industrii farmaceutice), erai mort. Da, oamenii erau sanatosi inainte, ca altfel erau morti inainte sa invete sa vorbeasca.
|
|||
|
|||
![]()
Mai citește-ți o dată postul: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=331
Citat:
Din magazin....acum o să-mi spui că e afacere. Dar vaccinul nu e? |
|
||||
|
||||
![]()
deci nu eviti chestiile care sunt in contradictie?
Boon. deci, tot nu mi-ai raspuns la intrebarea cu spalatul pe maini. Nu ai incredere in Dumnezeu ca nu te lasa sa te infectezi, igiena sau nu? cand am explicat cum functioneaza sistemul imunitar, ochelari de cal, nu obiectam nimic, dar o dam inainte cu regimul pe baza de radacini. legatura tbc-conditii de viata, nimic. tacere maxima cand am aratat ca fonduri pt vacinuri nu e pentru autism. tot astept sa vad cum corpul, mai ales stomacul, e bazic. si canini au devenit de post. in rest, va urez la toti numai bine.
|
|||
|
|||
![]()
A face o boală la timpul ei (copilărie) și tratată cu seriozitate nu implică riscurile tratării aceleași boli și cu aceeași seriozitate la o vârstă nepotrivită (adolescență). Despre asta discutam.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|