![]() |
![]() |
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Daca te intereseaza cu adevarat, poti incepe prin a citi macar sectiunea wikipedia despre TBC si vaccinarea anti-TBC. Citat:
Eu n-am (momentan) date despre inceputul vaccinarii TBC in Romania, dar daca ai tu o sursa de incredere chiar sunt curios. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Sursa? Citat:
Normalitate curata, ce sa mai !? Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.06.2013 at 01:28:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii tu, ca in povestea cu elefantul cu ochi rosii care se ascunde in cires. Pai cine poate spune ca este fara pacat? Nimeni. Cine poate spune ca are o alimentatie 100% corecta (imposibil de definit notiunea asta de altfel). Nimeni. Deci, daca sunt bolnavi, oricum nu pot demonstra ca sunt sfinti si maninca corect, deci teoria ta trebuie sa fie corecta. Ce sa mai, stralucitoare logica.. Citat:
Afirmatie care tradeaza ignoranta atat fata de realitatea teologica cat si cea medicala, sociala. Mai da o raita prin Noul Testament macar sa vezi ca mai sunt si alte motive ale bolii. Si prin medicina, poate ai auzit de genetica si boli genetice sau cu transmisie genetica, etc. - e drept, ca sa-ti simplifici viata si gandirea, poti spune ca nu crezi in asa ceva, dar ..gravitatia exista si fara sa crezi tu personal in legea lui Newton.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.06.2013 at 01:35:00. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce inseamna "mai mult"? Care e atitudinea corecta? Sa astepti sa te imbolnavesti si pe urma sa-ti spui ca Dumnezeu alege? Pai daca Dumnezeu alege, de ce fugi cu copilul la spital, la seringa, daca se imbolnaveste? Citat:
Faptul ca tu nu o pricepe pe a doua, nu inseamna ca nu exista, nu functioneaza, etc. Citat:
In primul rand nu doar virusii sunt problema, mai sunt bacterii si mai sunt si toxine. Ei bine, afirmatia de mai sus vine fara doar si poate din ignoranta (nu doar medicala) a unei persoane care nu s-a confruntat personal cu o boala majora. Cand ai sa ai o boala care omora peste 90% din cei care o contacteaza iar tu ai sa scapi cu viata doar datorita minunatului tau sistem imuntari, bine hranit si curatat de pacat, atunci ai sa fii dovada vie ca teoria functioneaza. Realitatea, pana una alta, ca oameni nevoitori, asceti, etc. mor de cele mai surprinzatoare boli iar altii care sunt bolnavi, in ciuda schimbarii regimului de viata, a vietii spirituale care o duc, a rugaciunilor, pelerinajelor, etc. ajung tot la mila doctorilor sau in mormant. Citat:
Dar cum spuneam, experienta ta in domeniul asta nu trece de o raceala, pe care majoritatea oamenilor o depasesc si fara sa manince catina si bors sau sa treaca pe la biserica.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.06.2013 at 13:51:31. |
|
|||
|
|||
![]()
AlinB ,faci o publicitate desantata vaccinurilor
Vaccinurile de azi nu mai sunt ca cele de acum 10 ani ,cand erau mult mai putin agresive si se faceau separat Ti-am spus nu sunt impotriva antipolio sau dtp ,facute separat Antirujeolic nu am auzit sa moara vreun copil de rujeola daca este tratat corect si sta in repaus Eu nu sunt impotriva vaccinurilor din motive religioase ci ,precum s-a scris mai sus ,aceste vaccinuri contin metale grele ,foarte periculoase. Se fac mai multe odata ,sunt mult mai agresive. Ma gandesc cu groaza ca nepotii mei ar putea fi obligati sa faca aceste vaccinuri ,deci e cu totul altceva Lucrezi cumva in mediul faramaceutic ,distributie ,ceva? |
|
|||
|
|||
![]()
Zilele trecute in Romania, un om a murit de tetanos, fiindca NU a fost vaccinat din cauza ca in spital nu se mai gasea ser anti-tetanic.
Omul se taiase si avea nevoie sa fie vaccinat. Nu a fost vaccinat si a murit. Chestia asta spune tot. Sa vad eu care dintre anti-vaccinisti nu-si va duce propriul copil taiat si mudarit cu pamant sau rugina sa-l vaccineze impotriva tetanosului. Sa vad cine este atat de IRESPONSABIL incat sa nu-si duca propriul copil muscat de un caine la spital ca sa i se faca serul anti-rabic impotriva turbarii. Eu NU lucrez in domeniul farmaceutic, dar sunt medic. Si sunt de-a dreptul oripilat cand vad ca unii lupta NU impotriva vaccinurilor, ci impotriva bunului-simt. Ca la filozofie suntem buni, dar cand vine vorba de realitatea concreta nimeni nu ne intrece in ipocrizie. Scuzati-ma, nu vreau sa acuz pe nimeni, dar a vorbi in necunostinta de cauza inseamna nimic altceva decat lipsa de smerenie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce au aparut Pentaxim si Infanrix Hexa ,vaccinuri agresive si cu efecte secundare nebanuit de rele ? Aceste vaccinuri nici macar nu se fabrica la noi in tara. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||||||
|
|||||||
![]()
Te rog sa-mi indici exact ce anume din ce am scris eu este "publicitate desantata vaccinurilor".
Deocamdata, cred ca din ce am scris, in 90% am punctat ignoranta medicala si logica stramba a anti-vaccinistilor. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dar antivaccinismul se pare ca s-a nascut si a evoluat, inclusiv a fost importat la noi de medii religioase cu o inclinatie particulara spre un soi de fanatism + altele. Citat:
Si totusi se poate consuma. Consumul unei singure banane genereaza o radiere de 0,1 microsverti. Si poti sa maninci si 10kg, si cu siguranta n-ai sa faci cancer din asta. Ceea ce lipseste din cultura ta medicala, este conceptul de "dozaj". O data ce ai sa-l adopti, poate ai sa incepi sa cauti studii medicale care sa dovedeasca ca "metalel grele foarte periculoase" din vaccinuri sunt in doze capabile sa afecteze negativ organismul. Si inca ceva, "metalele grele" sunt unul singur: mercurul. Citat:
Citat:
Capacitatea ta de intelegere nu poate trece de un astfel de "argument"?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ”Sănătos” mâncai din punctul tău de vedere. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamna, orice medicament poate avea si are efecte secundare. Pana si banala aspirina.
Insa in medicina, ca in orice intreprindere pur umana, medicul NU are puteri absolute. In medicina se raporteaza intotdeauna posibilele efecte adverse la beneficii. Constatarea simpla este ca beneficiile sunt mult mai mari decat efectele adverse. Sa va dau un exemplu. In trecut, poliomielita facea ravagii de nedescris. Mii de copii ramaneau mutilati si paralizati pe viata in urma acestei boli grave. Astazi, in urma vaccinului, doar un copil la 1 milion se mai imbolnaveste de poliomielita. Da, vaccinul poate avea efecte adverse. Unii se pot imbolnavi de pe urma lui. Insa 1 caz la 1 milion este MULT MAI PUTIN decat ce se petrecea inainte de introducerea vaccinului, cand mult mai multi copii se imbolnaveau de poliomielita. Eu de exemplu mi-am facut vaccinul anti hepatita B, fiindca lucrez cu sange si ma pot infecta. Va pot asigura ca mi-a fost de un real folos. Stiu ca nu confera protectie de suta la suta. Stiu ca poate avea efecte adverse. Dar va asigur ca beneficiile sunt mult mai mari decat relele. Nu suntem dumnezei. Medicina e umana, deci e limitata. Dar ca este folositoare, e dincolo de orice indoiala. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|