![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In chestiunea numarului magico-satanic "666"?
Sfanta Traditie. Cand cineva vine dupa 2000 ani de crestinism cu niste idei absolut noi si nastrusnice, ceva nu miroase a bine. In alte chestiuni ca pecetluirea cu cod de bare si satanismul benzii magnetice, timpul si chiar voi astia acum obsedati de cip au fost cele care au demonstrat ca a nutrit niste convingeri absurde.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai insisti mult cu prostia asta? Care Sfinti Parinti au militat impotriva cipului?
|
||||
|
||||
![]()
In parte am raspuns mai devreme, dar voi nu lucrati cu argumente.
|
|||
|
|||
![]()
Pai da, n'auzisi ca e lepadare, pre-pecente, pecete (de la caz la caz)?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 22.11.2013 at 23:16:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar si miopia asta, care nu vrea sa faca diferenta asa, tot sectara este. Cuvantul "cip" sau "cod de bare" nu sunt trecute acolo, deci nu fac parte din Apocalipsa. Greu de priceput o chestie de dificila, poate rogi niste copii de gradinita sa te ajute,
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei de la smintelogeticum au venit inclusiv cu o filmare din care reisea ca par. Iustin stia de aceste afise, deci se "subintelege" ca erau cu binecuvantarea lui. P'orma a venit par. Valica cu un comunicat de care ziceam mai sus, care mai mult a incurcat lucrurile decat sa le descurce. Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 22.11.2013 at 23:16:45. |
|
||||
|
||||
![]()
mai e povestioara cu cel din SUA care ar fi avut cip implantat si la Sfanta Inpartasanie s-ar fi indoit lingura din cauza asta.
Treaba respectiva deja e legenda urbana din 2008 incoace(ma rog, atunci am gasit-o eu prima data)... sunt cativa ani, zic eu. de 6 ani sa apara chestia aia pe internet si nu numai, di culmea, in fiecare am, se intampla cu un an inainte... Deci nu exista nici o dovada. Oamanii cu imaginatie pot inventa o groaza de legende urbane, multe intrate in circulatie inca dinainte de 1990. E plin internetul de ele... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|