Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2014, 19:19:12
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Deja te visezi stapan de sclavi? Cum de poti fi atat de inversunat impotriva unor dovezi care vin contradictie cu opiniile tale?
Deja te visez sefa de secta?
Primesti ceva pentru propaganda asta de prost gust?
(poftim, raspuns in acelasi ton ca tine)

Cum altfel poti repeta aceleasi prostii la nesfarsit pretinzand ca sunt "dovezi"?

Pana si colegii tai de "partid" te trag de manecutza si iti spun ca bati campii cu ce postezi, dar te faci ca nu pricepi.

Last edited by AlinB; 27.01.2014 at 19:34:40.
Vechi 27.01.2014, 19:21:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Uite asa, cu astfel de postari, umplem paginile de postari si buzunarele de Euro! Nici asta nu e crestineste! De unde sa fie?!?
Hehe, bunicuta a trecut la ofensiva cu aceleasi argumente de prost gust.

Daca matalutza iti iei pensia in euro, nu inseamna ca toti sutem platiti la fel.

Sigur, poti avea fantezii ca sunt platit in $, in aur, diamante, perle si orice iti mai doresti matalutza, gusturile (mai ales alea proaste) nu se discuta (prea mult).
Vechi 27.01.2014, 19:24:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Spui odata, de doua ori, apoi te indepartezi. Dar tie iti place cearta, nu invatatura ortodoxa, observ. Si nu e prima data.
Indreapta-te tu mai intai; apoi cere altora.
Asta nu trebuia adresata lui tanti Antonia?

Ca ea e aspirator de link -uri de prost gust de pe youtube, care pe urma le varsa aici pretinzand, vorba romanului (nu eu am inventat-o) ca si din .......... poti face bici, daca vrei cu adevarat.

Last edited by AlinB; 27.01.2014 at 19:35:46.
Vechi 27.01.2014, 19:44:52
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

In societatea reala, cand cineva are o problema psihica (obsesia este o problema de tip patologic) ii este recomandat un tratament, este internata... etc. Pe un forum cand cineva, caruia i-a fost inchis topicul anterior de proliferat absurditati si invataturi sectare ca poate se indreapta, continua in aceeasi directie cea mai buna solutie ar fi banarea.
O discutie cu o persoana irationala, fara cunostinte si agumente este inutila.
Vechi 27.01.2014, 20:09:04
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
In societatea reala, cand cineva are o problema psihica (obsesia este o problema de tip patologic) ii este recomandat un tratament, este internata... etc. Pe un forum cand cineva, caruia i-a fost inchis topicul anterior de proliferat absurditati si invataturi sectare ca poate se indreapta, continua in aceeasi directie cea mai buna solutie ar fi banarea.
Lucian, in principiu ai dreptate, dar cu o conditie: ca cel care inchide topicuri sa fie un Admin, care este vizibil, care vine cu argumente, care intervine cu simt de raspundere atunci cand este nevoie, care trezeste respect. Ceea ce nu e cazul aici.
Vechi 27.01.2014, 20:10:46
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Hehe, bunicuta a trecut la ofensiva cu aceleasi argumente de prost gust.

Daca matalutza iti iei pensia in euro, nu inseamna ca toti sutem platiti la fel.

Sigur, poti avea fantezii ca sunt platit in $, in aur, diamante, perle si orice iti mai doresti matalutza, gusturile (mai ales alea proaste) nu se discuta (prea mult).
Ei, poate nu stii tu, dar si clicurile se platesc tot in Euro.
Vechi 27.01.2014, 20:12:57
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Asta nu trebuia adresata lui tanti Antonia?

Ca ea e aspirator de link -uri de prost gust de pe youtube, care pe urma le varsa aici pretinzand, vorba romanului (nu eu am inventat-o) ca si din .......... poti face bici, daca vrei cu adevarat.
Se spune ca gusturile nu se discuta!
Vechi 27.01.2014, 20:29:41
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Altul care aspira la functii inalte! In visele tale si tu esti stapan de sclavi! O, da, asa iti inteleg reactiile. Topicul anterior nu a fost inventat de mine! Citeste inca o data. Suntem mai multi decat iti place sa crezi. Nu am vazut nimic ortodox in postarile tale, asa ca las-o mai moale cu aprecierile. Si nu e vorba doar despre acest topic. Mandrie draceasca la greu!
Vechi 27.01.2014, 20:35:00
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Deja te visez sefa de secta?
Primesti ceva pentru propaganda asta de prost gust?
(poftim, raspuns in acelasi ton ca tine)

Cum altfel poti repeta aceleasi prostii la nesfarsit pretinzand ca sunt "dovezi"?

Pana si colegii tai de "partid" te trag de manecutza si iti spun ca bati campii cu ce postezi, dar te faci ca nu pricepi.
Da. Un loc in iad.
Vechi 27.01.2014, 20:38:44
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Altul care aspira la functii inalte! In visele tale si tu esti stapan de sclavi! O, da, asa iti inteleg reactiile. Topicul anterior nu a fost inventat de mine! Citeste inca o data. Suntem mai multi decat iti place sa crezi. Nu am vazut nimic ortodox in postarile tale, asa ca las-o mai moale cu aprecierile. Si nu e vorba doar despre acest topic. Mandrie draceasca la greu!
Exista o limita. Limita bunului simt. Eu te pot face pe tine sectanta atat timp cat am argumente. Si esti sectata pentru ca sustii lucruri fara baza scripturistica si traditionala, si fara sustinerea Bisericii. Si nu ma refer la ierarhia actuala, pentru ca avand deviatii schismatice nu o accepti, ma refer la invataturile Bisericii. Tu "inveti" despre cip. Dogama cipului nu am gasit-o in invatatura Bisericii.
In schimb nu iti permit sa spui ca nu ai vazut nimic ortodox in postarile mele. Dai dovada de maxima lipsa de bun simt pentru ca nu ai adus nici macar (si nici nu ai sa aduci fiind consecventa in atitudinea ta) o dovada sau o postare unde sa contrazic ortodoxia. Nici macar una.