![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Primesti ceva pentru propaganda asta de prost gust? (poftim, raspuns in acelasi ton ca tine) Cum altfel poti repeta aceleasi prostii la nesfarsit pretinzand ca sunt "dovezi"? Pana si colegii tai de "partid" te trag de manecutza si iti spun ca bati campii cu ce postezi, dar te faci ca nu pricepi.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.01.2014 at 19:34:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca matalutza iti iei pensia in euro, nu inseamna ca toti sutem platiti la fel. Sigur, poti avea fantezii ca sunt platit in $, in aur, diamante, perle si orice iti mai doresti matalutza, gusturile (mai ales alea proaste) nu se discuta (prea mult).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca ea e aspirator de link -uri de prost gust de pe youtube, care pe urma le varsa aici pretinzand, vorba romanului (nu eu am inventat-o) ca si din .......... poti face bici, daca vrei cu adevarat.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.01.2014 at 19:35:46. |
|
||||
|
||||
![]()
In societatea reala, cand cineva are o problema psihica (obsesia este o problema de tip patologic) ii este recomandat un tratament, este internata... etc. Pe un forum cand cineva, caruia i-a fost inchis topicul anterior de proliferat absurditati si invataturi sectare ca poate se indreapta, continua in aceeasi directie cea mai buna solutie ar fi banarea.
O discutie cu o persoana irationala, fara cunostinte si agumente este inutila.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Se spune ca gusturile nu se discuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In schimb nu iti permit sa spui ca nu ai vazut nimic ortodox in postarile mele. Dai dovada de maxima lipsa de bun simt pentru ca nu ai adus nici macar (si nici nu ai sa aduci fiind consecventa in atitudinea ta) o dovada sau o postare unde sa contrazic ortodoxia. Nici macar una.