![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce esti Mandea ti-am argumentat si nu are rost sa repet argumentele pentru ca nu sunt relevante. Noi stim deja cine esti.
|
||||
|
||||
![]()
O singura completare: psihic. Era (sau mai bine spus este) bolnav psihic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Gata mai obsedatule ... poate Mandea era/este bolnav (ca si voi?) psihic, stai usor, calmo, sa trecem mai departe: Citat:
Cine stiti voi (Lucian0/AlinB=1 ?) ca mai iarta greselile oamenilor (pe pamant) ? La voi in "secta" este altfel, va iertati intre voi, cum faceti ? Pastorul vostru ce zice despre asta ? Pastorul va da dezlegare la "desfranare" cumva si atunci cand va uniti cu sotiile si urmariti doar placerea trupeasca ? Ah, am uitat ca nu sunteti casatoriti, deci nu puteti raspunde la intrebarea de mai sus ... dar puteti sa va ganditi si sa incercati un raspuns, ce ziceti ? Cat de intins este acest pacat aveti idee ? Habar nu aveti ? Banuiam ! Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 23:29:40. |
|
||||
|
||||
![]()
Unde le-a dat Hristos preotilor puterea sa judece oamenii?
|
|||
|
|||
![]()
Lasa intrebarie,... ia mai raspunde si la ce te-am intrebat mai sus. E asa greu sa raspunzi, nu asa e politicos ? Citatul ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In plus se pare ca ignori si afirmatia unde sustii ca Adam ar fi savarsit pacatul desfarnarii in Rai. La fel de bine ne-am fi putut opri la faptul ca Adam ar fi savarsit pacatul defranarii, punct.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu ti-am dat citate unde tu sustii invataturi contrare Bisericii. Dar se pare ca ignori partea asta, dupa ce ai sustinut ca nu exista asa ceva. In schimb tu nu ai adus nici un citat unde cei pe care ii acuzi de sectarism ar sustine invataturi gresite.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
dar pentru asta trebuie sa puneti mana pe carte sa mai si cititi ... baliverne, nu ??? Pacatosilor ! Manca-v-ar Raiul ! Cam spun baliverne Sfintii astia ai Bisericii Ortodoxe ... am observat ca voi astia foarte perspicaci asa credeti. Pai daca sunteti SECTANTI, asta e o alta dovada !!! Nu va e rusine ? Baliverne spun sectantii ca voi si ametesc lumea de cap cu prostiile lor ! Si ca desfranare e doar "curvia" tot sectantii o zic. Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 23:45:07. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In plus, pentru cultura ta generala, ortodoxia nu are papi si persoane infailibile. Asa ca deocamadata tu esti ala cu afirmatii contrare invataturii Bisericii si cu acuzatii nesustinute de argumente si dovezi.