![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Antonia, unele lucruri chiar nu merită o atenție dusă la extrem. Pe de altă parte, în trecut au fost unii care au ars tiparnițele (ziceau că sunt lucrarea diavolului), stiloul, ochelarii, papucii de casă, telefoanele, aspiratorul, și, mă rog, din neatenție, chiar cozonacul. Dar mult mai grav e că au ars la Alexandria mii de cărți, biblioteca lumii, cu lucrări de valoare inestimabilă, lăsînd un gol irecuperabil în planul valorilor spirituale. Și aceia tot așa ziceau: că sunt lucrările satanei... Părerea mea: să ne concentrăn vigilența și acrivia pe lucrurile cu adevărat importante. Cardul bancar chiar nu e așa ceva. E un obiect absolut banal, în duh funcționalist, care face parte din obiectele uzuale ale oricărui cetățean de azi. În fine, poate mai cugeți la raportul priorităților și al valorilor, la distincția dintre "cu adevărat important" și "nimicuri benigne"... |
|
|||
|
|||
![]()
Ca are acel cip biometric.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De data sunt de acord cu ceea ce sustine preotul Gheorghe Anitulesei: https://www.youtube.com/watch?v=1bIrAxSRyNA |
|
|||
|
|||
![]()
Cezar,
Habar n-ai ce placere mi-a facut sa vad cardul cum arde! Nu vreau sa ma obisnuiesc cu asa ceva. Nu e gluma. Ca si drogurile, cardul creeaza un soi de dependenta care se accentueaza intr-atat, incat ti se va parea absolut normal sa accepti si cipul implantat. Dar crezi ce vrei. Nu esti singurul care gandesti asa. Vad in jur destui care sunt dispusi sa ma ironizeze daca le spun despre card. Stiu ca pe langa renuntarea la documentele biometrice trebuie indeplinite multe alte conditii in vederea mantuirii. Si totusi, Apocalipsa, capitolele 13, 14 si 15 au fost scrise cu un rost. Suntem liberi sa ne alegem calea. Insa nu toate caile duc la mantuire. Roaga-te pentru mine daca crezi ca gresesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Mă rog și pentru tine și pentru mine și pentru toți oamenii: să ne păzească Dumnezeu și să ne lumineze mintea pentru alegerile bune. Doamne ajută!
|
|
||||
|
||||
![]()
Antonia, pana si intre mai marii Bisericii sunt contradictii in ceea ce priveste problema actelor biometrice. Intr-adevar, fiecare face ce crede de cuviinta, insa mi se pare cam exagerata treaba.
Cardul bancar nu da nici o dependenta. Am 3 carduri acasa, din care 2 au expirat si unul e pe cale sa o faca. Pur si simplu nu am nevoie de ele, ca nu am ce bani sa scot de pe ele,deoarece salariul in primesc cash; decat in eventualitatea in care mi s-ar trimite din strainatate bani -putin probabil, si e mult mai comod sa scot de pe card decat sa ma complic cu western unuion si altele de genul. Si stau frumos cardurile mele bancare in dulap si ar face panze de paianjen daca nu as curata duapul. Da, impotrivirea fata de adevar o fi un pacat impotrva duhului sfant, dar cine zice ca asta e adevarul im privinta actelor biometrice? Asa a fost considerat si CNP-ul si buletinul din plastic, si totusi, toti avem CNP si marea majoritate avem buletine de plastic. Inseamna ca ne-am lepadat toti de credinta si ca ne-am impotrivit fata de adevar? N prea cred. Iar lepadarea de credinta, daca e sa o faci, o faci prsonal pentru ca asa vrei, si o faci direct, nu prin acte si cipuri si alele de genul. Adica lepadarea e constienta nu inconstienta; e voita, nu indusa de obiecte. De la acte biometrice la implant e cale lunga... Una e sa porti in buzunar o "chestie" ce contine cip (ca si chipul telefonului mobil, si ala stocheaza informatii personale) si cu totul alta e sa it implanteze in corp un cip... Uite, mie nu mi-ar conveni sa-mi implanteza in corp ceva nu pentr ca as crede neaparat ca cipul de genul ar fi 666 din Apocalipsa, ci din simplul motiv ca nu accept sa am ceva atat de strain in corp si n-as vrea sa existe posibilitatea sa fiu iradiata din interior (nu stiu concret ca as fi iraiatam dar mi-ar trece prin gand asta si nu, nu mersi). Adevarul e ca nu te judec; n-am de ce, si nu va nici un motiv sa fi ironizata din cauza ca nu vrei card. Pana la urma ai dreptul la decizie si daca nu esti de acord cu ceva, nu faci/accepti, n-ar trebui ca asta sa fie un motiv de ironizare si sunt convinsa ca nu accepti chestiile cu cip nu din rautate, ci din precautie poate, dar mi se pare ciudat ca totusi folosesti un calculator si un telefon mobil (sau ce putin una din doua) si alea contin cip, care contin si informatii personale (mai degraba fara sa sti, dar contin; mai ales smartfonurile). Per total, asta e parerea mea personala vis-a-vis de toata treaba asta. Ca am dreptate sau nu, ca am partial dreptate si partial nu am dreptate, asta pana la urma o sie doar Dumnezeu; dar eo parere formata dupa indelungi ore, poate chiar zile de stat pe ganduri si gasit(sau negasit) logica.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in rest ce sa zic, in privinta subiectului, predicati unor urechi surde. |
|
||||
|
||||
![]()
Chiar asa putini oameni primesc banii in mana? eu din 6 joburi cat am aut in total pana acum, doar la doua dintre ele imi virau banii in cont si ii scoteam de pe card, in rest, in mana :) probabil asta e avantajul sa nu lucri la o "crestie" nationala/multinationala/internationala :)
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.apologeticum.ro/2014/09/v...ti/#more-38102 |
|
|||
|
|||
![]()
Antonia recunosc: am ras in hohote citind cele scrise de tine, bucuria ta de a arde cardul si a da, in acest mod, o letala lovitura sistemului ocult :) Sa nu intelegi ca rad de tine cumva,nici vorba.Imi imaginam cum faci gestul pe Wall Street, ceva de tipul ,,Haha! Uite ce fac pe/cu cadru' vostru" si cum aia te privesc stupefiati.In prima faza ar crede ca esti ori o fost angajata nemultumita care a fost concediata,ori o clienta enervata de cine stie ce comision la retragere de pe card.Apoi cand si-ar da seama ca nu acestea sunt motivele si ar afla motivul real...ei, aici as plati o avere sa le vad fetele
![]() Last edited by Pelerin spre Rasarit; 14.09.2014 at 19:05:09. |
|