Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2014, 12:43:33
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Vai de intrepretarea ta de analfabet stiintific. Acum se intelege de ce oameni ca tine care nu au legatura nici cu stiinta nici cu credinta se baga si ei ca musca-n oala pe acest forum ...
Iar imi pare rau, dar faptul ca tu insinuezi ca stelele nu-si emana propria lumina este ceva ce nici creationistii (pamantului tanar) nu afirma.

Last edited by abaaaabbbb63; 02.11.2014 at 12:46:31.
Vechi 02.11.2014, 12:52:16
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Iar imi pare rau, dar faptul ca tu insinuezi ca stelele nu-si emana propria lumina este ceva ce nici creationistii (pamantului tanar) nu afirma.
Nu mai abaaaabbbb63, tu afirmi ca asta as fi insinuat eu ... pentru ca tu doar atat ai inteles.

Eu am afirmat ca fara Soare nu poti vedea cerul instelat, unde nu pricepi ? Ia arata tu un link cu o prezentare "stiintifica" de unde sa rezulte ca se pot vedea stelele (care au lumina proprie) pe cer daca nu ar exista Soarele. Hai sa te vedem cat de "informat" esti ...

Last edited by AlbertX; 02.11.2014 at 12:54:31.
Vechi 02.11.2014, 13:07:59
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
Nu mai abaaaabbbb63, tu afirmi ca asta as fi insinuat eu ... pentru ca tu doar atat ai inteles.

Eu am afirmat ca fara Soare nu poti vedea cerul instelat, unde nu pricepi ? Ia arata tu un link cu o prezentare "stiintifica" de unde sa rezulte ca se pot vedea stelele (care au lumina proprie) pe cer daca nu ar exista Soarele. Hai sa te vedem cat de "informat" esti ...
http://curious.astro.cornell.edu/que...php?number=174
Uite un articol despre cum poti vedea stele. Nu crezi ca vezi vreo mentiune a soarelui in modul in care spui tu.

De altfel, ce legatura ar avea lumina soarelui cu lumina emanata de alte stele? Cred ca tu esti cel ce ar trebui sa explici cum ca daca iei soarele, nu mai vezi nimic.
Vechi 02.11.2014, 13:17:07
Banned

Implicit

Citat:
http://curious.astro.cornell.edu/que...php?number=174
Uite un articol despre cum poti vedea stele.
Alo, nea ateule, tu faci diferenta intre ce spune/afirma unul sau altul pe diverse saituri si un studiu serios al unui astronom ?

Daca tu atata lucru nu poti intelege ... ce pretentii poti avea ? Aia e "stiinta" la care te inchini tu, esti atat de penibil !

Ce stele ai putea vedea tu pe cer, daca nu ar exista Soarele ? Faci un exericitiu de imaginatie ? Ia sa te vad, cum experimentezi ?
Vechi 02.11.2014, 13:20:56
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
Alo, nea ateule, tu faci diferenta intre ce spune/afirma unul sau altul pe diverse saituri si un studiu serios al unui astronom ?

Daca tu atata lucru nu poti intelege ... ce pretentii poti avea ? Aia e "stiinta" la care te inchini tu, esti atat de penibil !

Ce stele ai putea vedea tu pe cer, daca nu ar exista Soarele ? Faci un exericitiu de imaginatie ? Ia sa te vad, cum experimentezi ?
Orice stea care-si emana propria lumina, si a carei lumina este destul de intensa, si a ajuns la Pamant.

Ba chiar as putea sa vad mai bine stelele, din moment ce nu mai exista nimic care sa le estompeze.
Vechi 02.11.2014, 13:24:41
Banned

Implicit

Citat:
Orice stea care-si emana propria lumina, si a carei lumina este destul de intensa, si a ajuns la Pamant.

Ba chiar as putea sa vad mai bine stelele, din moment ce nu mai exista nimic care sa le estompeze.
Alo, alo ... unde ai ajuns ? Lumina aia nu se combina cu nimic, asa crezi tu, asa-i ? Vai de cunostiintele tale din domeniul opticii ... eu cred ca tu ai studiat mai mult oftica decat optica. Eu cred ca tu vezi mai tot timpul "stele verzi".

abaaaabbbb63, fara lumina Soarelui nu ai mai vedea nimic pe cer, ai priceput ? Restul e doar in imaginatia ta.

Last edited by AlbertX; 02.11.2014 at 13:29:13.
Vechi 02.11.2014, 13:35:14
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
Alo, alo ... unde ai ajuns ? Lumina aia nu se combina cu nimic, asa crezi tu, asa-i ? Vai de cunostiintele tale din domeniul opticii ... eu cred ca tu ai studiat mai mult oftica decat optica. Eu cred ca tu vezi mai tot timpul "stele verzi".

abaaaabbbb63, fara lumina Soarelui nu ai mai vedea nimic pe cer, ai priceput ? Restul e doar in imaginatia ta.
Asa crede intreaga lume inafara de tine, aparent. Nu ai dat absolut nici un argument pentru a-ti sustine ipoteza. Pana n-o sa faci asta, nu poate fi luata in considerare de nimeni.

Ai afirmat ceva? Sustine acea afirmatie.

"That which can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence." - Christopher Hitchens
Vechi 02.11.2014, 13:38:34
Banned

Implicit

Citat:
Ai afirmat ceva? Sustine acea afirmatie.
abaaaabbbb63, eu nu-mi pierd timpul cu tot felul de satanisti ca tine ...

Eu afirm ca daca nu ar exista Soarele nu s-ar putea vedea stelele pe cer. Sau pe intelesul tau, daca Soarele nu ar exista ar fi ca si cand dintr-o pestera aflata in adancul Pamantului ai vrea sa vezi stelele. Ca au sau ca nu au lumina proprie nici nu mai conteaza atunci cand esti orb.

Last edited by AlbertX; 02.11.2014 at 13:42:38.
Vechi 02.11.2014, 13:39:57
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
abaaaabbbb63, eu nu-mi pierd timpul cu tot felul de satanisti ca tine ...
Ok, trecem peste afirmatia ta atunci, din lipsa de dovezi si argumente din partea ta (nici macar dogmatice), raspunzand numai cu atacuri la persoana.
Vechi 02.11.2014, 13:44:00
Banned

Implicit

Citat:
Ok, trecem peste afirmatia ta atunci, din lipsa de dovezi si argumente din partea ta (nici macar dogmatice), raspunzand numai cu atacuri la persoana.
Sa "trecem" la subiectul topicului, nu ar fi mai bine ? Datarea Radiometrica - Ipoteze

De ce o fi subliniat cuvantul "ipoteze" ?

Last edited by AlbertX; 02.11.2014 at 13:48:13.
Subiect închis