![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă mie mi te-ai adresat și susții ceea ce a susținut Mihnea Dragomir atunci îți răspund la fel ca și lui și-ți adresez același îndemn: dă exemplu.
|
|
||||
|
||||
![]()
La mulți ani măi Petre Apetrei. Ție și al cui ești!
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca va mai curge multa apa pe Mississippi. Btw, nu vad niciun hint.
|
|
||||
|
||||
![]()
Uite aici hintul lui:
http://postimg.org/image/kbjlmm2yf/
|
|||
|
|||
![]()
Pai poate noi nu am accepta dar o noua generatie educata in spiritul asta nou cu siguranta nu va avea nimic impotriva daca se vor lua masuri impotriva "discriminarii" sub orice forme s-ar manifesta aceasta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tu faci misto, sau ce?
|
|
|||
|
|||
![]()
http://time.com/3938050/orthodox-chr...r-own-country/
"...LGBT activists and their fellow travelers really will be coming after social conservatives. The Supreme Court has now, in constitutional doctrine, said that homosexuality is equivalent to race. The next goal of activists will be a long-term campaign to remove tax-exempt status from dissenting religious institutions. The more immediate goal will be the shunning and persecution of dissenters within civil society. After today, all religious conservatives are Brendan Eich, the former CEO of Mozilla who was chased out of that company for supporting California’s Proposition 8." [COLOR=#282828][/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Acei preoti sau pastori, muftii sau rabini, sau samani, guru, sau orice, prin insasi "oficierea" unor asa vome de "casatorii", se vor decade automat pe ei insusi din pozitia de mentori spirituali.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, de ce? Nu esti la curent cu fenomenul sau cum?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce urati homosexualitatea? | Gast84 | Homosexualitatea | 92 | 14.09.2011 15:37:14 |
Homosexualitatea in viitor | SylverCheetah53 | Homosexualitatea | 41 | 29.07.2010 11:28:09 |
Homosexualitatea | NTatiana | Intrebari utilizatori | 5 | 10.03.2010 21:23:56 |
|