![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ar fi culmea ca ăștia 32 de copii, arși de vii într-o pivniță din București, să fie fermentul necesar pentru o renaștere a României.
Dar, cine știe ? Căile Domnului sunt ale Lui.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Aha, ca si in '89, au plecat comunistii, au venit comunistii.
Cum era aia? Pleaca ai nostri, vin ai nostri... Acum ca s-au rostogolit ceva capete si au mai trecut cateva zile, motorasul indignarii colective va ramane fara benzina. Se mai strofoaca unii sa bage in programa niscai "reforme" vizavi de BOR dar nu prea le iese de nici o culoare. Cel putin efortul este total disproportionat vizavi de rezultate. Acum sa fim realisti, nu stiau romanii ca exista coruptie? Ca ii lasa fara bani si fara sansa unui trai decent? Au iesit in strada? Nu. Apropo, nu va frapeaza faptul ca nu s-a cerut demisia lui Ponta si totusi Ponta si-a dat demisia? Iar primarul caruia i s-a cerut demisia, si-a dat-o abia pe urma si fara sa-si asume de fapt nici o vina?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.11.2015 at 20:34:09. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Privesti din depărtări :))))
|
|||
|
|||
![]()
Realitatea fiind care, in varianta ta?
|
||||
|
||||
![]()
Și atunci ce spui tu: că nu există nicio șansă ? Că suntem predestinați să o ducem rău ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu am variante , trăiesc aici cu ei si intre ei si sunt cu ei ca si in 89 !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca oamenii de jos nu se schimba, nici aia de sus nu o fac. Iar aia de jos, traiesc impresia ca doar aia de sus sunt de vina.
|
|||
|
|||
![]()
Aha, am inteles, ai lumea ta..
|
||||
|
||||
![]()
N-ai înțeles sau te faci că nu întelegi, trăim in lumi paralele :)))))
|
|||
|
|||
![]()
Chiar n-am inteles. Nici ce ai vrut sa zici prima data si nici acum.