|  |  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

si nu Dumnezeu vrea unitatea credintei, asa cum Hristos a spus: "Ca toți să fie una" (Ioan 17:21)?

__________________ Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Acu' eu n-am înțeles: cine pe cine așteaptă-n haeroport?    
				__________________ Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Conteaza asa mult?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Doar in Biblie scrie ca Sfanta Lumina a venit atunci si numai atunci cand a inviat Isus! Femeile intrand in Mormant care era o pestera intunecoasa au vazut indata ca Isus lipsea, pentru ca toata Pestera era cufundata in Lumina. Deci Lumina sfanta vine la data comemorativa a invierii lui Isus. De acea Biserica Ierusalimului nu a indraznit de 2000 de ani sa schimbe data Pastelui. Sau nu este logic? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Femeile care au intrat în Mormânt au văzut arătare de îngeri, nu o lumină fără sursă determinată. Nicăieri în Biblie nu se pomenește despre "sfânta lumină ". Biserica nu "comemorează" nimic, ci prăznuiește. Între comemorare și prăznuire, diferențele sunt esențiale, orice creștin-ortodox ar trebui să știe asta! 
				__________________ Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 ps: tu ai spus ca Biserica Ierusalimului NU a indraznit sa schimbe DATA Pastelui. CARE DATA? 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Aia de pe vechi, normal. Oricare ar fi ea.. Sfantul Calendar, nu? 
				__________________ Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Politicul s-a infiltrat in biserica si vrea si el o unire: in duh antihristic. Brrr! Accentul nu se mai pune pe mantuire, ci pe mantuiala, in acest caz. Asa e moda! Dumnezeu sa ne ajute sa ne pastram credinta in aceste vremuri! | 
|  |