![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Io chiar m-am hotarat sa merg de azi incolo prin Auchan si Piata Minis cu scutul si cu coiful. Imi mai trebe doar o lance, ca martoaga am (sunt) deja. Pai, te joci? Last edited by ahilpterodactil; 16.03.2016 at 12:31:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Castraveciorii murati merg la bere. Regleaza aciditatea. La cafea merge un corn cu ciocolata si un pahar mare de apa. Niste jazz sau funk in boxe. Duminica imi place sa ascult raggae. Seara un rock clasic si cand se incinge atmosfera, niste dub trip-hop sau hip-hop. Ca ziceai mai sus ca vrei si muzica buna.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Franceza pe care am invatat-o in scoala si universitate e departe de de a fi franceza vorbita...si nu ma refer la " français soigné", acordurile care denota super elegantete in exprimare si nota aia de rafinament tipic livresca...Multi vorbesc mai bine limba decat o scriu..cred ca intelegeti ce vreau sa spun... Ce sa mai spun de literatura lor clasica..sunt cam varza...Autori precum Anatole France, Marcel Proust,Guillaume Appolinaire, LaMartine..trec uneori pe langa urechile lor cum trece trenul prin gara, fara sa suscite nici un interes...In schimb rap-ul francez:Colonel Reyel, Artisanal Music si alte atrocitati de astea sunt la mare valoare la ei... E ca si cum l-ai intreba pe un adolescent de la noi cine e Rebreanu, Sadoveanu, Eminescu...si el sa-ti dea din umeri plictisit si sa-ti spuna ca probabil canta rap..:) La capitolul cultura si respect (macar autohton), le dam clasa...Exista si la noi grobianism, si lipsa de cultura si educatie, nimic de zis...Dar in alte parti mult mai mult! Pe locul 1 as clasa America, fara nici o indoiala..."the land of all opportunities":)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
:)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici macar un Visotky. Vladimir Visotky. Servit, tot in surdina, la votca de seara... Iar dovada ca asa stau lucrurile, este ca durerea de cap de la votca de seara cu Visotky trece cu cafeaua servita cu Parintele (=Cohen).
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 17.03.2016 at 00:47:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Cafeaua e o mirodenie a dreptății așa ca și frunza de tututn, dar păgînii ascultînd de dracool au preschimbat-o în elixirul desfrînării. Deci folosite ca droguri ele se întorc împotriva Creatorului și cultivatorului. Oricîtă politețe ai avea cerîndu-ți doza zilnică nu faci altceva decît să te încînți cu viermele fără coloană vertebrală ce stă în poziție de drepți și salută crezînd în minciunile generalilor corupți.
Nu recomandă Hristos nici politețea de fațadă sau din interes și nici să te prefaci foarte bine că nu te prefaci, crezînd că astfel ești luat drept neipocrit. Nu față de păcat trebuie să fi neipocrit ci față de Dumnezeu și tot așa și cuvios și politicos. Degeaba te dai cerșetor și politicos și apropiat nevoie mare de... cafea, tutun și revistele desfrînate că nu poți păcăli pe nimeni că prin asta ești mai bun. Ești mai bun ca și carne de tun pentru viciu, nimic altceva. |
|