![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca nu e asta, dar tu poti sa mai studiezi. Citat:
![]() Esti sigura ca altii n-au urechi mai agere? Garantezi ca functioneaza peste tot? Pai uite daca esti asa de ingenioas(a), ai putea sa brevetezi "clopotul de spovedanie", in loc de o camera sa fii un fel de caciula uriasa sub care sa intre si preotul si credinciosul. Ar putea sa fie cu o forma traditionala de potcap sau culion si uite asa imbinam traditia cu utillul, Doamne fereste sa fie o camera dedicata ca pacatuim mai grav decat fata de Sf. Calendar.
|
||||
|
||||
![]()
Am inteles, crin..deci aici sta buba...:) Now it makes sense....Iti multumesc cai avut franchetea sa-mi atragi atentia.Nu m-as fi gandit in vecii vecilor ca randurile scrise de mine pentru postul negru, ar putea fi interpretate ca vanitate sau mai stiu eu ce.
Vezi cat e de utila diversitatea speciei umane si unicitatea de gandire?:) Ai dreptate, pe viitor, cand voi vorbi despre detaliile mele fizice sau stilul meu de viata, voi trimite mesaj privat ...Ideea era ca am scris aceste detalii pe topic pentru a cere o parere unanima...poate erau mai multe persoane care au tinut post negru o perioada mai indelungata si eram curioasa cum au impacat efortul fizic intens cu perioada de post , si bineinteles cu nr x de kg.Stii tu, cand trimiti mesaj privat unei persoane, iti raspunde doar acea persoana...:) Si suntem aici pe forum, ca sa mergem pe drumuri cat mai asfaltate, nu? Apreciez perspectiva ta si faptul ca m-ai ajutat sa-mi raspund la niste intrebari acum.
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|||
|
|||
![]()
E, da. Nu te crampona acum de interpretarea mea. Esti atat de candida incat mai ca regret ca te-am facut sa-ti pui intrebari.
Iti voi citi mai cu atentie postarile, ca sa trag si un folos duhovnicesc din ele. Doar era vorba de post negru... |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc, Crin..:) please do so...Acuma bagai de seama ca n-am pus cratima de rigoare la "c-ai avut"...Ce sa-i faci ..rapiditatea de tastare...
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|||
|
|||
![]()
..........!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai tu crezi gogosile pe care ti le insira, cu.camarute de spovedanie:)))) Fata e retardata, non capisco?
|
|