![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pune asta niste intrebari de corijent la fizica ...
![]()
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]()
Da' in schimb stii ca suntem sub o megaconspiratie :))
Citat:
Citat:
Citat:
link? Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
E ca si cand te-ai mira de ce nu se studiaza in laborat liliputanii verzi de pe marte, ca sigur exista si ar afla toata lumea daca n-ar exista o gigantica conspiratie care sa ascunda asta. Citat:
Citat:
Si ti-o spun doar din elemente de cultura generala, fara sa fi facut matematici speciale pentru fizica teoretica si altele asemenea. Citat:
Mai degraba sfarsit pentru incompetenta. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dumnezeu nu e profesor de fizica, n-a lasat revelatii in acest sens mai mult decat e necesar ca omul sa stie ca El este Creatorul. Daca altii vor sa stoarca altceva din Sf. Scriptura, e problema lor, cu consecintele/ratacirile de rigoare. Citat:
Iar Universul adevarat este inafara clopotului de sticla care tii musai sa fie demonstrat "stiintific". Citat:
E ciudata insa angoasa care genereaza astfel de sperante desarte, asta se regaseste mai degraba in mediul NP unde lipseste Harul, ortodocsii au consolari mult mai consistente.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.08.2016 at 15:40:57. |
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by vsovi; 09.08.2016 at 15:59:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Ți se pare... și din ce te face pe tine să te distrezi copios, de acolo rezultă că ești pe dinafară la mate-fizică. Eu am făcut atîta fizică și matematică... și am avut mereu note mari, foarte mari. N-am fost niciodată corigent... și am picat o singură dată un singur examen... la Teoria Probabilităților... și atunci m-a picat proful Ivan nu pentru că n-am știut ci doar pentru că am absentat prea mult la cursuri și seminarii... apoi m-a trecut în toamnă.
Deci am fost întotdeauna integralist... din mila lui Dumnezeu. Dar ce știi tu ce înseamnă viața de student? Last edited by vsovi; 09.08.2016 at 16:14:35. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=7UuW9CqhBdE
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unele din "dovezile" omului au explicatii atat de simple, ca tin de penibil avand in vedere ca pentru el sunt dovezi pentru PP prezentate pe un ton victorios..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.08.2016 at 16:52:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Să știi că asta este spre binele lor cu siguranță! Trebuie să uiți tot cît mai repede dacă vrei să nu ajungi un mare cărturar. Cu cît uiți mai repede cu atît mai bine însă dacă cumva regreți și plîngi după ce-ai pierdut și după ce-ai uitat atunci e bai... musai te pune dracul și vrei să recitești și să-ți reamintești și să știi iar tot ce ai uitat... num'așa ca să ai cu ce să te lauzi crezîndu-te mare ''telectual'' exclusivist.... Și iată așa, treptat, coborînd dar avînd impresia că urci, nu mai dai loc în mintea ta Adevărului ci te obijnuiești să te lauzi cu minciuna.
Last edited by vsovi; 09.08.2016 at 20:15:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta ai patit? Saracutul de tine..
|
|||
|
|||
![]() Citat: