![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
......:)))
Last edited by simpllu; 02.11.2016 at 20:11:41. |
|
|||
|
|||
![]()
La fel și tu!
Citat:
Eu îi las, dar tu insițti că aș avea! Și nu-mi cere să fiu zombi! |
|
||||
|
||||
![]()
Efectele tulburelului de la Agrointel-Bucuresti!...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Am tot căutat poezia aia scrisă de tine pentru Ioan , in urmă cu doi , trei ani, atunci cand eram pus de tine la zid spre împușcare , dar n-o mai gasesc :)
Pentru mine a fost un moment destul de amuzant ca sa citesc pentru prima dată o scrisoare "de amor" adresată unui forumist , fie si pentru apărarea lui :) Mai ti minte acel moment ? Mai sti despre ce poezie vorbesc ? Dacă o ai , te rog s-o publici aici din nou , dacă vrei bineînțeles :) A trecut ceva vreme , apele s-au limpezit , "vrajba" a trecut , dar situația s-a cam răsturnat intr un fel sau altul, spre înțelegerea acelor momente când eram trimis de tine in fața plutonului de execuție :) De ce ai simțit nevoia sa scri acea poezie ,.sa te exprimi astfel ?
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Inițial am crezut că-i o glumă gen Divertis.
|
|||
|
|||
![]()
Ucraineni! Asta da credință, polițistul nici nu mișcă-n front. :)
Mai am una, sper să nu fie spre sminteală: https://www.youtube.com/watch?v=G2febHMzOVU Last edited by simpllu; 02.11.2016 at 22:08:06. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iata si poezia de care spuneai: Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dar stati! Ba da, ba da, e cu totul posibil! Evrika!! Este Igor!...:)), Igor al nostru, fratilor..., 'nainte sa se avante-n computer pentru o noua tirada forumistica! P.S. Remus, nu te supara frate, nu m-am putut abtine...:) |
|
|||
|
|||
![]()
Vezi Moshule, ce inseamna batranetea... Cand erai doar un simplu om bun, nu inca un mosh, le ziceai parca mai inspirat.
Hai, fie, in amintirea tineretilor tale (si ale lui Cristiboss care se pregateste sa infrunte hidra pensionarii), sa le lasam pe toate uitarii. Cele rele sa se spele... Imi cer iertare ca te-am necajit. Al tau frate mai mic, Doamne ajuta! |
|