Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.12.2016, 15:49:06
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Ce s-a hotărât la Sinodul din Creta? Pentru majoritatea mirenilor care nu știu ce s-a hotărât în Creta, vara aceasta, iată pe înțelesul celor mulți, ce s-a hotărât:
  • Hristos ”nu mai este” Capul Bisericii.
  • Hristos Iisus a fost un simplu om, ”nu” și Dumnezeu.
  • In Ceruri ”nu” există niciun Dumnezeu
Sunteti sigur/a ca asta a hotarat un Sfant Sinod Ortodox?
Daca este asa, in Biserica Ortodoxa problemele sunt de o gravitate extrema.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 15:58:29
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Nu nici gând de asa ceva , doamna Antonia are mari probleme de altă natură si deja am înțeles ca urmează un tratament medical de lungă durată!
Refularile ei sunt de inteles la suferințele trupești de care suferă!
Vechi 27.12.2016, 16:30:34
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nu nici gând de asa ceva , doamna Antonia are mari probleme de altă natură si deja am înțeles ca urmează un tratament medical de lungă durată!
Caterinca sau chiar vb serios ?
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 16:50:13
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Schizofrenia paranoidă este cel mai comun tip de schizofrenie. Este caracterizată prin halucinații, care presupun, de obicei, o anumită formă de amenințare sau de conspirație, cum ar fi comploturi secrete în vederea controlării creierului oamenilor prin transmisii radio, sau cum este in cazul de fata si cipurile , sau alte surse provenite dupa diferite siteuri dupa net , gen http://www.apologeticum.ro
Vechi 27.12.2016, 18:31:37
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Ce s-a hotărât la Sinodul din Creta?
Acum, toată lumea își dă seama – a început epoca lui Antihrist. Sângerările vor fi mult mai grele decât cum a fost pe vremea marxismului, pentru că antihriștii de acum care conduc toată lumea, ne urăsc ortodoxia, mai mult decât marxiștii.
Falsifică și Evanghelia, și Adevărul, și creeză un HAOS ca lumea să nu știe cum să se orienteze, să nu știe nici să-și facă așa…un mic plan de nădejde, cum să se apere, legile se schimbă vertiginos de pe o zi pe alta, se desființează tot ce mai are o pregătire legală, armata desființată, toate se vor desființa, CA SĂ FIE NUMAI LEGEA CĂLĂILOR.
Mântuitorul a spus că Libertate, înseamnă să cunoști Adevărul. Cunoaște întâi Adevărul și atunci ești Liber, conștiința ta o să hotărască orice (ceea ce trebuie).
Când pe timpul lui Iov, Dumnezeu vorbea cu diavolul și spunea:
”Vezi diavole, Iov nu acceptă nimic din ceea ce-l ispitești și îi spui tu. Face numai voia Mea.”
”Da, pentru că ții cu el. Ia lasă-l pe mâna mea.”
”Uite, îl las cu o condiție – să nu te atingi de sufletul lui, de conștiința lui, de liberul lui arbitru.”
Pentru majoritatea mirenilor care nu știu ce s-a hotărât în Creta, vara aceasta, iată pe înțelesul celor mulți, ce s-a hotărât:
1.Biserica ortodoxă este o ”sectă”, și de aceea trebuie să se unească cu toate celelalte credințe, pentru a nu mai fi ”sectă”.
2.Și ereticii, și ceilalți…. sunt ”botezați” , deci sunt creștini.
3.Și păgânii sunt ”credincioși” ai Lui Dumnezeu
4.Sfinții Părinți sunt moșnegi anacronici pentru aceste vremuri.
5.Sfânta Scriptură este o carte ”învechită”.
6.Hristos ”numai este” Capul Bisericii.
7.Patriarhii devini Papi și Capi ai Bisericii
8.Episcopii devin prefecți bisericești în județe, și aghiotanții patriarhilor-papi.
9.”Stăpânul” lumii ”este” diavolul.
10.Hristos Iisus a fost un simplu om, ”nu” și Dumnezeu.
11.Preoții devin aghiotanții episcopilor.
12.Niciun slujitor numai are voie să zică de eretici că-s eretici.
13.Slujitorii mireni care nu vor ”unirea” credințelor și-a religiilor, vor fi excomunicați.
14.În bisericile ortodoxe, trebuie să se predice progresul societății, binele comun, tolerarea tuturor credințelor și religiilor care vor să se unească cu tine.
15.Posibilitatea de a te ”boteza” la alte credințe, de a merge în locașurile și la slujbele lor.
16.Toate bisericile numite până acum eretice, sunt tot ale lui Iisus Hristos.
17.Slujbele sunt ”sfinte” la toate credințele din lume.
18.Dumnezeu este ”omul”, pentru că în Ceruri ”nu” există niciun Dumnezeu, iar Iisus a fost un simplu om care a întemeiat creștinismul.
19.Biserica ortodoxă trebuie să facă ceea ce hotărăște Statul, Politicul, Europa și omenirea întreagă.
20.Orice ortodox care nu se va supune patriarhului-papă și Statului, va deveni fanatic și periculos pentru societate.
Sursa: comentarii

http://aparam-ortodoxia.ro/2016/12/1...tilor-parinti/
Antonia dar chestiile astea l-ai discutat cu duhovnicul tau ?El ce părere are ?
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 18:47:09
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Mă bucur ca ești interesat de sănătatea mea. Nu am dat pe la medic de ani de zile. De unde le scoți?
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:06:35
antoniap
Guest

Implicit

Cristi, crestinule, ce e cu tine? Ma sperie atitudinea ta. Pui diagnostice tuturor celor care nu sunt de acord cu hotararile sinodului din Creta? Iata ca numarul celor care sunt ,,bolnavi de schizofrenie" se mareste pe zi ce trece, in ciuda caterisirilor si amenintarilor. Iata cati,,schizofrenici refulati" exista! Si vor mai fi si altii. Toti acestia au intrerupt pomenirea ierarhului din cauza ereziilor semnate la Creta. Cine vrea se documenteaza despre fiecare.

Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:09:43
Banned

Implicit

Zi Antonia,. Ai discutat cu duhovnicul tau cele prezentate noua aici cu privire la sinodul din Creata ?
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:16:31
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Și dacă sunt mai mulți înseamnă că nu pot fi și proști ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:20:36
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Ecumenismul legiferat la Creta are mari probleme, nu Biserica Ortodoxa! Persoana care a scris comentariul postat anterior nu a exagerat prea mult. Implicatiile hotararilor luate sunt grave.
Reply With Quote
Răspunde