![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca este asa, in Biserica Ortodoxa problemele sunt de o gravitate extrema. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Refularile ei sunt de inteles la suferințele trupești de care suferă!
|
|||
|
|||
![]()
Caterinca sau chiar vb serios ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Schizofrenia paranoidă este cel mai comun tip de schizofrenie. Este caracterizată prin halucinații, care presupun, de obicei, o anumită formă de amenințare sau de conspirație, cum ar fi comploturi secrete în vederea controlării creierului oamenilor prin transmisii radio, sau cum este in cazul de fata si cipurile , sau alte surse provenite dupa diferite siteuri dupa net , gen http://www.apologeticum.ro
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mă bucur ca ești interesat de sănătatea mea. Nu am dat pe la medic de ani de zile. De unde le scoți?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cristi, crestinule, ce e cu tine? Ma sperie atitudinea ta. Pui diagnostice tuturor celor care nu sunt de acord cu hotararile sinodului din Creta? Iata ca numarul celor care sunt ,,bolnavi de schizofrenie" se mareste pe zi ce trece, in ciuda caterisirilor si amenintarilor. Iata cati,,schizofrenici refulati" exista! Si vor mai fi si altii. Toti acestia au intrerupt pomenirea ierarhului din cauza ereziilor semnate la Creta. Cine vrea se documenteaza despre fiecare.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Zi Antonia,. Ai discutat cu duhovnicul tau cele prezentate noua aici cu privire la sinodul din Creata ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Și dacă sunt mai mulți înseamnă că nu pot fi și proști ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Ecumenismul legiferat la Creta are mari probleme, nu Biserica Ortodoxa! Persoana care a scris comentariul postat anterior nu a exagerat prea mult. Implicatiile hotararilor luate sunt grave.
|
|