![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce în capul tau e permanent pace pt că niciodată nu intelegi nimic
|
|
||||
|
||||
![]()
Avand in vedere ca nu ai niciun semn de ortografie, nu pot a-mi da seama daca ai incercat vreo interogatie, afirmatie, exclamatie; deci da, iti dau dreptate, in capul meu e pace cand mi se adreseaza un om limitat mintal pe a carui cuvinte nu dau 2 parale, indiferent de domeniul in care incearca sa se exprime.
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa, si zi, mai ai si alte clisee din acestea expirate?
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In familie. |
|
||||
|
||||
![]()
Din ce in ce mai expirat...Dai hai, mai scoate-le, suflet singur si trist. Te inteleg ca nu ai unde sa-ti refulezi frustrarile misogine si am ingaduinta si compasiune, de data aceasta. In speranta ca vei pasi in 2017 ceva mai putin constipat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre fostul preÈedinte al nostru DL. Ion Iliescu, a fost singurul care a avut tupeul să Èteargă pe jos cu UE. Last edited by Copacel; 28.12.2016 at 22:44:13. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si rusinica, esti cam neatent in ceea ce ma priveste. Nici sa vreau nu mai pot fi singura in prezent si o buna perioada in viitor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O stiti pe aia cu "Arguing on the internet is like..."?