Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.07.2025, 08:46:29
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit Superb!.. cat am ras... si nu-i de ras.

Citat:
Imaginea decăderii unui popor :

Șordan în șlapi de gumă violeți și pijamale cu pătrățele:

https://www.activenews.ro/stiri/DE-L...et-FOTO-198387
Simpatic si modest...

(acuma-si permite sa fie excentric daca-i multi milionar in euro, se simte ca BilGates, Musk, Bezos, Tzukerberg... dar altul mai bun decat Dan Barbilian Bolojanvaljan n-avem, Riga Cripto si Lapona Enigel, mesaj ocult codat, cifrat si contorsionat.............. la patrat, ceva de speriat l!!! Sa nu-mi veniti iar cu CG ca ar fi fost mai bun! Nu va dati seama? Pai daca a trait in Austria si vrea inapoi inseamna ca e adulator de furer (si ala austriac) si se crede maresal ce colaboreaza cu generalisisimul si urmasii lui ca sa faca pace pe frontul de rasarit, nu-l tradeaza pe furer desi ne-a luat Ardealul de Nord, Basarabia si Bucovina, Quadrilaterul si ne foloseste pe post de carne de tun, nu-l tradeaza pe tradatorul revizionist ci se multumesc intre ei ca sa rupa aruncand vina pe evrei)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 08.07.2025 at 09:05:20.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2025, 21:21:55
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Bine, frate, n-a mai rămas nimic de criticat rezonabil la Nicușor Dan, decât... șlapii? Văd că ActiveNews concurează cu publicații gen CanCan ori Click, care-și extrag profiturile din bârfă, iar acum tehnologia îi ajută să ia un personaj, să-l îmbrace cum vor, să-l pună în orice context, inclusiv video, ba chiar să-l facă să vorbească ce vor.
Cât timp e președintele trebuie să aibă o prestanță a funcției, e limpede că fotografia nu e de la active news ci a fost aruncată în presă tot de oameni din jurul lui care probabil sunt siderați de situație, cum și informația că Iohannis căuta cazări cu toalete care să aibă scoica de wc la o anumită înălțime era tot din jurul lui.

Cum crezi tu că un păcălici de genul se va descurca în procesul de negociere pentru țara ta care presupune o luptă feroce pt a scoate maximul ?

Cine te ia în serios când faci reclamă la toalete cum făcea Lăsconi sau când apari ca un păcălici ?

Citat:
Ce este trist, însă, dragă Iorest, este să constat că, la fel ca și în cazul partidul pe care-l susții, energia care ați vrea să-i unească pe români nu e dragostea creștinească, ci dimpotrivă, ura, frustrarea, desconsiderarea ori disprețul celorlalți, neîncrederea – iar toate astea dezvăluie un suflet chinuit, neliniștit, care nu poate proiecta asupra celorlalți lumină, și atunci îi vede întunecați, vicleni, răuvoitori. Îi ponegrește în felul ăsta pe toți cei care par a sta împotriva interesului personal, dar ascunde ori justifică relele celor cu care s-a aliat.
Aici e vorba de prestanța în lume a unui presupus șef de stat, că lumea e nemulțumită de prețul alimentelor, facturi, lipsa infrastructurii sportive și de agrement și că e o țară în care totul e scump și nu se face mai nimic e altceva, dar sistemul l-a uns pe acest individ.

Cu cât e marioneta mai incapabilă și dizarmonică, cu atât disprețul păpușarului față de colonie e mai mare.

Citat:
Dacă AUR ar dori cu adevărat unitatea românilor, ar trebui să știe că numai adevărul și iubirea o poate aduce. Dacă am iubi adevărul și l-am considera deasupra noastră, fără a ne atașa de propriile convingeri, fără a ține neapărat cu tabăra noastră, fără a crede că adevărul poate aparține unui grup, am putea fi uniți cu adevărat. Dar ar fi nevoie de onestitate, de capacitatea de a observa faptele oricui, indiferent că ne place ori nu, de a ne uita mai ales la ce rodesc acele fapte.
Deocamdată e singurul partid de opoziție care rezistă, oricum cine ar apărea nou pe firmamentul politic ar trebui tot să facă critică la adresa puterii, de data asta e o critică absolut legitimă și raportat la distribuirea resurselor, nivelul poverii fiscale, capacitatea și prestanța liderilor.
Vechi 08.07.2025, 23:27:26
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

1. Eu nu vad nimic defaimator in poza. Ca doar nu o sa stai la televizor in casa la trei ace sau cand iti uzi florile de pe balcon.

Si mai exista o vorba:

"Domnul este domn si in sant"

2. Aia nu sunt slapi. Aceia sunt papuci de apa, de mare, de pescuit. Pentru cunoscatori si utilizatori de incaltaminte relaxata este o mare diferenta de imagine si tinuta.
Vechi 09.07.2025, 00:42:18
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
1. Eu nu vad nimic defaimator in poza. Ca doar nu o sa stai la televizor in casa la trei ace sau cand iti uzi florile de pe balcon.

Si mai exista o vorba:

"Domnul este domn si in sant"

2. Aia nu sunt slapi. Aceia sunt papuci de apa, de mare, de pescuit. Pentru cunoscatori si utilizatori de incaltaminte relaxata este o mare diferenta de imagine si tinuta.
Mai arată-mi alt președinte din altă țară, care apare așa în ultimii 10 ani.

Tocmai dacă domnul e domn peste tot, trebuie să aibă grijă la ținută, de aia are o armată de consilieri și fonduri speciale de zeci de mii de euro pe an numai pentru îmbrăcat.
Vechi 10.07.2025, 18:32:08
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

https://www.youtube.com/watch?v=qDldH4vdI6o

Un loc la Camping este inte 400-500 lei/noapte! Incredibil!
Nu mai exista NICI UN LOC de cazare. Peste tot este arhiplin. Distractia este non-stop.
Sa mai zici ca romanii nu au bani pentru taxe si impozite mai mari.
Vechi 10.07.2025, 20:04:06
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Mai arată-mi alt președinte din altă țară, care apare așa în ultimii 10 ani.

Tocmai dacă domnul e domn peste tot, trebuie să aibă grijă la ținută, de aia are o armată de consilieri și fonduri speciale de zeci de mii de euro pe an numai pentru îmbrăcat.
Nu mi-ai făcut niciodată impresia unei persoane naive. Prin urmare, ce te face să iei de bună acea imagine, știind că e netul plin de fake-uri? Vrei să-ți arăt o poză cu G.S. în pijama pe stradă?

Dar ca să nu mai lungim chestiunea, i-am cerut lui ChatGPT să analizeze poza de pe ActiveNews. Iată răspunsul:

Citat:
This image appears highly suspicious and likely altered or generated using AI tools. Here's a detailed analysis:

---

### **Evidence of AI Alteration or Generation:**

#### 1. **Texture & Fabric Anomalies**

* The **clothing texture**, especially the **gray shirt** and **plaid pajama pants**, lacks realistic fabric behavior. The surface looks plastic-like or unnaturally smooth in some areas — a common tell in AI generation.
* The **shadows and creases** on the clothing appear inconsistent and sometimes melted into the body or background.

#### 2. **Face and Hands**

* The **faces and hands** of the individuals are **unusually smooth**, and fingers are poorly rendered — especially the man on the right in the second frame. His hand on the waist shows **uncanny anatomical distortion**, another common AI artifact.

#### 3. **Blurry & Warped Elements**

* The **bicycle wheels** and **handles** in both parts of the image are warped and lack symmetry.
* The **door**, **mailbox**, and **pavement lines** are oddly shaped, distorted, or lack sharpness — suggesting AI attempts to mimic structure without understanding geometry.

#### 4. **Repetition & Over-smoothing**

* The **pants patterns** on both men are overly uniform and lack natural fabric irregularity. They may even be **identical patterns slightly warped**, which points to pattern reuse typical in AI image generation.

#### 5. **Inconsistent Lighting & Depth**

* The **lighting** on the people doesn’t match the environment: they appear too flat or too brightly lit compared to the muted and overcast background.
* Depth perception is off — some elements (like the tricycle) don’t sit naturally on the ground.

---

### **Most Likely AI-Generated or Altered Sections:**

* Both **people's bodies and clothes**, especially the man in plaid pajamas.
* The **faces and hands** have typical AI-rendering issues.
* The **background elements**, like the bike, mailbox, and doorway, are possibly AI-generated or heavily retouched.

---

### **Conclusion:**

This image shows clear signs of being either fully AI-generated or significantly altered using AI tools like image generators or editors (e.g., DALL·E, Midjourney, etc.). The most obvious clues lie in the clothing textures, body anatomy, and object geometry.

Would you like a version with annotations to highlight the specific visual clues?
Vechi 10.07.2025, 20:28:01
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Ca să fie și mai clar, ChatGPT a făcut o imagine exemplificativă (schimbând fețele personajelor), ca să arate mai exact ce șchioapătă:

Prin urmare, subiectul nu este altceva decât o bârfă, așa cum am arătat mai înainte. Iar propaganda AUR e plină de genul ăsta de fake-uri care prind la practicanții acestui păcat atât de molipsitor (cel mai răspândit în nația noastră, după cum afirmă duhovnicii), reușind să-i umfle procentele la niveluri record. Din nefericire, ei clădesc pe o temelie putredă, cultivând nu virtuțile, ci păcatele naivillor care îi creditează. Se situează, de aceea, la polul opus valorilor și credinței pe care le clamează, având anagramat, însă, în chiar propriul lor nume - strălucitor - cuvântul care desemnează, de fapt, forța negativă care-i animă.
Vechi 10.07.2025, 20:43:31
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ca să fie și mai clar, ChatGPT a făcut o imagine exemplificativă (schimbând fețele personajelor), ca să arate mai exact ce șchioapătă:

Prin urmare, subiectul nu este altceva decât o bârfă, așa cum am arătat mai înainte. Iar propaganda AUR e plină de genul ăsta de fake-uri care prind la practicanții acestui păcat atât de molipsitor (cel mai răspândit în nația noastră, după cum afirmă duhovnicii), reușind să-i umfle procentele la niveluri record. Din nefericire, ei clădesc pe o temelie putredă, cultivând nu virtuțile, ci păcatele naivillor care îi creditează. Se situează, de aceea, la polul opus valorilor și credinței pe care le clamează, având anagramat, însă, în chiar propriul lor nume - strălucitor - cuvântul care desemnează, de fapt, forța negativă care-i animă.
Da și asta e fake cu Șordan care are trăsături psihice cuprinse în fenomenul Peter Pan de adolescență întârziată:

https://adevarul.ro/politica/imagini...n-2382526.html

Ce e și mai amuzant e că tu crezi în sinea ta că un simpatizant AUR sau un partid a generat acea fotografie, nu că a fost răspândită de presa sistemului printre care site-ul știri pe surse care era parcă controlată de apropiați PSD:

https://adevarul.ro/politica/imagini...n-2382526.html

Dar știrea o găsești și pe adevărul și alte site-uri.
Vechi 10.07.2025, 21:25:13
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Nu vreau să sar de la una la alta, așa că încă n-am deschis linkurile pe care tocmai le-ai pus.

Dar nu e vorba de ce "cred eu în sinea mea", ci de ce demonstrează o unealtă inteligentă de analiză a imaginii. Am sperat că o demonstrație nepărtinitoare și rezonabilă te-ar putea smulge măcar puțin din pasiunea asta (auto)distrugătoare, care te face să schimonosești chipurile celor care sunt din altă tabără decât cea căreia te-ai dedicat, cosmetizându-le, în același timp, pe ale celor pe care te simți dator să-i susții.

Am o simpatie limitată pentru N.D., aș accepta oricând o critică inclusiv față de persoane pe care le stimez mult mai mult decât pe el, pentru că sunt convins că nimeni nu este fără greșeală; însă cred în același timp că oricine, chiar și cineva față de care m-aș afla pe o poziție contrară, are dreptul la un tratament onest.
Vechi 10.07.2025, 22:00:24
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu vreau să sar de la una la alta, așa că încă n-am deschis linkurile pe care tocmai le-ai pus.

Dar nu e vorba de ce "cred eu în sinea mea", ci de ce demonstrează o unealtă inteligentă de analiză a imaginii. Am sperat că o demonstrație nepărtinitoare și rezonabilă te-ar putea smulge măcar puțin din pasiunea asta (auto)distrugătoare, care te face să schimonosești chipurile celor care sunt din altă tabără decât cea căreia te-ai dedicat, cosmetizându-le, în același timp, pe ale celor pe care te simți dator să-i susții.

Am o simpatie limitată pentru N.D., aș accepta oricând o critică inclusiv față de persoane pe care le stimez mult mai mult decât pe el, pentru că sunt convins că nimeni nu este fără greșeală; însă cred în același timp că oricine, chiar și cineva față de care m-aș afla pe o poziție contrară, are dreptul la un tratament onest.
Chiar nu are prestanța funcției, e un păcălici, aici dă din mânuță prin spatele Patriarhului Daniel care se străduia cu discursul la învestitura în funcție....

https://www.youtube.com/shorts/u61NgJBsqwA

Omul are o afecțiune prin care se dedublează de realitate prin scălămbăieli, scobit în nas, gesturi necontrolate, infantilism, probabil asta e metoda lui de coping în fața stresului.