![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() (acuma-si permite sa fie excentric daca-i multi milionar in euro, se simte ca BilGates, Musk, Bezos, Tzukerberg... dar altul mai bun decat Dan Barbilian Bolojanvaljan n-avem, Riga Cripto si Lapona Enigel, mesaj ocult codat, cifrat si contorsionat.............. la patrat, ceva de speriat l!!! Sa nu-mi veniti iar cu CG ca ar fi fost mai bun! Nu va dati seama? Pai daca a trait in Austria si vrea inapoi inseamna ca e adulator de furer (si ala austriac) si se crede maresal ce colaboreaza cu generalisisimul si urmasii lui ca sa faca pace pe frontul de rasarit, nu-l tradeaza pe furer desi ne-a luat Ardealul de Nord, Basarabia si Bucovina, Quadrilaterul si ne foloseste pe post de carne de tun, nu-l tradeaza pe tradatorul revizionist ci se multumesc intre ei ca sa rupa aruncand vina pe evrei)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 08.07.2025 at 09:05:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum crezi tu că un păcălici de genul se va descurca în procesul de negociere pentru țara ta care presupune o luptă feroce pt a scoate maximul ? Cine te ia în serios când faci reclamă la toalete cum făcea Lăsconi sau când apari ca un păcălici ? Citat:
Cu cât e marioneta mai incapabilă și dizarmonică, cu atât disprețul păpușarului față de colonie e mai mare. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
1. Eu nu vad nimic defaimator in poza. Ca doar nu o sa stai la televizor in casa la trei ace sau cand iti uzi florile de pe balcon.
Si mai exista o vorba: "Domnul este domn si in sant" 2. Aia nu sunt slapi. Aceia sunt papuci de apa, de mare, de pescuit. Pentru cunoscatori si utilizatori de incaltaminte relaxata este o mare diferenta de imagine si tinuta.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai dacă domnul e domn peste tot, trebuie să aibă grijă la ținută, de aia are o armată de consilieri și fonduri speciale de zeci de mii de euro pe an numai pentru îmbrăcat.
|
|||
|
|||
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=qDldH4vdI6o
Un loc la Camping este inte 400-500 lei/noapte! Incredibil! Nu mai exista NICI UN LOC de cazare. Peste tot este arhiplin. Distractia este non-stop. Sa mai zici ca romanii nu au bani pentru taxe si impozite mai mari.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar ca să nu mai lungim chestiunea, i-am cerut lui ChatGPT să analizeze poza de pe ActiveNews. Iată răspunsul: Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Ca să fie și mai clar, ChatGPT a făcut o imagine exemplificativă (schimbând fețele personajelor), ca să arate mai exact ce șchioapătă:
Prin urmare, subiectul nu este altceva decât o bârfă, așa cum am arătat mai înainte. Iar propaganda AUR e plină de genul ăsta de fake-uri care prind la practicanții acestui păcat atât de molipsitor (cel mai răspândit în nația noastră, după cum afirmă duhovnicii), reușind să-i umfle procentele la niveluri record. Din nefericire, ei clădesc pe o temelie putredă, cultivând nu virtuțile, ci păcatele naivillor care îi creditează. Se situează, de aceea, la polul opus valorilor și credinței pe care le clamează, având anagramat, însă, în chiar propriul lor nume - strălucitor - cuvântul care desemnează, de fapt, forța negativă care-i animă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://adevarul.ro/politica/imagini...n-2382526.html Ce e și mai amuzant e că tu crezi în sinea ta că un simpatizant AUR sau un partid a generat acea fotografie, nu că a fost răspândită de presa sistemului printre care site-ul știri pe surse care era parcă controlată de apropiați PSD: https://adevarul.ro/politica/imagini...n-2382526.html Dar știrea o găsești și pe adevărul și alte site-uri.
|
||||
|
||||
![]()
Nu vreau să sar de la una la alta, așa că încă n-am deschis linkurile pe care tocmai le-ai pus.
Dar nu e vorba de ce "cred eu în sinea mea", ci de ce demonstrează o unealtă inteligentă de analiză a imaginii. Am sperat că o demonstrație nepărtinitoare și rezonabilă te-ar putea smulge măcar puțin din pasiunea asta (auto)distrugătoare, care te face să schimonosești chipurile celor care sunt din altă tabără decât cea căreia te-ai dedicat, cosmetizându-le, în același timp, pe ale celor pe care te simți dator să-i susții. Am o simpatie limitată pentru N.D., aș accepta oricând o critică inclusiv față de persoane pe care le stimez mult mai mult decât pe el, pentru că sunt convins că nimeni nu este fără greșeală; însă cred în același timp că oricine, chiar și cineva față de care m-aș afla pe o poziție contrară, are dreptul la un tratament onest.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.youtube.com/shorts/u61NgJBsqwA Omul are o afecțiune prin care se dedublează de realitate prin scălămbăieli, scobit în nas, gesturi necontrolate, infantilism, probabil asta e metoda lui de coping în fața stresului.