![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pe data de 19 decembrie 2025 vom avea parte de cel mai semnificativ evenimente Cosmic din istoria Planetei și Chiar a Sistemului nostru Solar.
Adică chiar vineri săptămâna aceasta. Obiectul interstelar numit 3I/ATLAS “descoperit” in luna iulie anul acesta “călătorește” prin Sistemul Solar și se îndreptă spre Pământ, așa cum am spus pe 19 decembrie va trece pe lângă noi,la o distanță de câteva sute milioane de km,sau așa se părea inițial, fiindcă aparent au recepționat semnale de la el,și chiar schimbări “inteligente” de direcție . Este al treilea obiect interstelar care trece prin Sistemul Solar,după Omuamua, numit după ceva hawaiian și încă unul cu nume rusesc,Borisov parcă. Nu vreau neapărat să emit păreri despre ce ar fi,nu știu dacă s-ar spus ceva la “știri” despre el, însă pur și simplu că l-aș ceea ce ce cred că este cea mai precisă filmare a acestui obiect din tot ce am găsit pe internet despre el. Filmarea este făcută de un astronom independent și, veți vedea singuri, ceea ce ce pare a fi chiar o “roată de foc” care se rotește. Nu pare a fi nici cometă,nici asteroid,sau fragment de alte planete. Obiectul pare a fi compact,cu schimbări inteligente de direcție și chiar se îndreaptă spre Pământ. Mai multe detalii nu dețin și clar nu ne sunt oferite încă. Însă Pământul se pregătește demult de Sosirea lui,va chiar există informații despre faptul că se știe de venirea acestuia obiect chiar de 20 de ani. Sunt speculații că pregătirea militară recentă,este mai degrabă în acest scop, mă refer pe plan mondial. Însă speculațiile nu își au rostul, fiindcă în câteva zile vom vedea! Iată filmarea: https://youtu.be/PkF3E5dcDMc?si=PRaVnJw5HWjw03wE
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 15.12.2025 at 10:44:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Astronomul in cauza e independent si din punct de vedere al logicii elementare, totusi cand vine vorba de bani nu mai e atat de independent. Episodul asta cand a pronuntat "nava spatiala" i-a adus vizualizari si implicit incasari de 10 ori mai mari decat oricare altul.
Omul e destept, s-a prins ca aberatiile se vand cel mai bine, face si el un ban, aproape cinstit, ar putea sa faca cariera in lumea politica. |
|
|