![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
una din concluzii ca un top al zilelor de prezență :
Locul 1. 25.12 Nașterea Domnului, Locul 2 părerea mea din observație directă Duminică a 4-a zi din maratonul cu Cruce Roșie - 28.12.2025 - probabil au revenit mulți de prin concedii, că-i așteaptă munca - surprinzător fiindcă a 4-a zi de fapt e oboseala maximă. Locul 3. - 26.12.2025 Locul 4 - 27.12. 2025 - Sfântul Ștefan. influențează prezența - concediile prin stațiuni, sărbătorile la petrecute la sat sau în altă țară, magazinele deschise - unii nu se pot abține 3-4 zile fără magazine, indiferentismul, netflixul, comoditatea, frigul-vântul-gheața-zăpada - vom vedea în următoarele 3 săptămâni cu temperaturi exterme.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Lumea ,daca e ca mine, are setat sa se duca la liturghie (duminica) si de sarbatorile importante . Sunt(em) din cei care nu merg sambata . Pe locul 3 ar fi a 2 a zi dupa o sarbatoare importanta (Pasti Craciun) ,cum a fost acum 26 Nu zic ca e bine sau rau , dar eu cam asa sunt setat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci nu e woai ce am făcut, mai greu e pt preoți că trebuie să predice, să cânte, să slujească, să-și facă rugăciunile începătoare, etc. Din ce văd maximul e 4 zile cu cruce roșie una după alta și pot pica doar în jurul Nașterii Domnului. De Paști sunt doar 3 zile maxim cu cruce roșie pt că Paștile pică întodeauna într-o Duminică, deci mereu vor fi Duminică-Luni-Marți. Iar Nașterea Domnului-Soborul Maicii Domnului-Sfântul Ștefan pot pica Joi, Vineri, Sămbătă plus prima Duminică.