Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2009, 21:28:37
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit Despre Vraji (3)

[COLOR=black]Dreptate are Iisus să strige prin Isaia că El v-a r[/COLOR][COLOR=black]enăscut prin Sfântul Botez și v-a făcut copiii [/COLOR][COLOR=black]Lui, iar voi, pentru puțină boală, ați disprețuit pe [/COLOR][COLOR=black]Tatăl vostru și ați mers la vrăjitori și demoni, duș­[/COLOR][COLOR=black]manii Lui: „Ascultă, cerule, și ia aminte, pămân[/COLOR][COLOR=black]tule, că Domnul a zis: fii am născut și i-am înălțat, [/COLOR][COLOR=black]iar aceștia M-au disprețuit" (Isaia 1,2) și cum [/COLOR][COLOR=black]boul și măgarul cunosc pe binefăcătorul și stăpâ­[/COLOR][COLOR=black]nul lor, iar voi nu cunoașteți pe binefăcătorul vos­[/COLOR][COLOR=black]tru: „Boul a cunoscut pe stăpân și măgarul ieslea domnului său, însă Israel nu M-a cunoscut și po­[/COLOR][COLOR=black]porul Meu nu M-a priceput" (Isaia 1,3).[/COLOR]
[COLOR=black]De aceea, ca să nu Se mâhnească Iisus Hristos [/COLOR][COLOR=black]din cauza voastră și să spună asemenea lucruri [/COLOR][COLOR=black]și să nu vă arătați și voi nerecunoscători față de [/COLOR][COLOR=black]un asemenea desăvârșit binefăcător, lăsați, vă [/COLOR][COLOR=black]rog, frații mei, lăsați-vă de faptul de a merge la [/COLOR][COLOR=black]vrăjitori și vrăjitoare și țigănci, și, când se întâm[/COLOR][COLOR=black]plă să fiți bolnavi, alergați la Hristos cu căldura [/COLOR][COLOR=black]credinței și cereți însănătoșirea. Deoarece El este [/COLOR][COLOR=black]totdeauna Tatăl vostru Cel mai iubitor și, dacă [/COLOR][COLOR=black]v-a dat boala, v-a dat-o ea să încerce răbdarea voastră, ca să vă încununeze mai mult și să vadă dacă îl iubiți cu adevărat: „Căci care este fiul pe care tatăl său nu-1 pedepsește ?" (Evrei 12, 7). El, deși vă pedepsește și vă pălmuiește uneori pă­rintește pentru păcatele voastre, totuși vă tămă­duiește și vă mângâie ca pe copiii Lui, când v-ați întors la El prin pocăință și ați cerut din toată inima ajutorul Lui. „Fericit este omul pe care l-a mustrat Domnul; iar dojana Atotțiitorului să nu o disprețuiești: căci El face să te doară și iarăși te face bine; El te-a lovit și mâinile Lui te-au tămă­duit" (Iov 5,17-18). Alergați încă în bolile voas­tre, după vindecarea de la Dumnezeu și la Stă­pâna noastră, Născătoarea de Dumnezeu, mân­gâierea celor bolnavi și a celor întristați, și la toți sfinții alergați și, rugându-i cu credință, veți do­bândi dorita vindecare de boala voastră. Dacă totuși chiar nu primiți dorita însănătoșire, ci Dumnezeu v-a părăsit ca să vă pedepsească, de­oarece așa este de folos pentru sufletul vostru, trebuie să stați curajoși și tari îh credință și de o mie de ori preferați să muriți decât să chemați vrăjitori și vrăjitoare și în acest mod să tăgăduiți credința lui Hristos și să trădați evlavia.[/COLOR]

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vraji si necazuri de la diavol. Povestea mea (2) Catisma Vrajitoria 54 06.11.2017 02:34:18
despre vraji, farmece sadiy Generalitati 7 11.10.2011 11:49:26
Despre vraji si necazuri de la diavol. Povestea mea Catisma Vrajitoria 153 30.09.2010 11:14:20
Despre vraji -parintele Argatu idealist Vrajitoria 1 14.05.2010 12:57:13